Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите мнения за унисекс парфюмите?
Какво е унисекс парфюм?
Какви са предимствата на унисекс парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите мнения за унисекс парфюмите?
Обединени текстове: Мненията за унисекс парфюмите във форума са разнообразни. Някои потребители изразяват предпочитания към унисекс аромати, като споделят положителни впечатления от конкретни парфюми като Tom Ford Noir и Bvlgari Eau Parfuème au The Blanc. Други обаче изразяват предпочитания за по-традиционните мъжки или женски аромати, като подчертават, че не харесват унисекс парфюмите. Форумът включва различни мнения за унисекс парфюмите. Някои потребители предпочитат унисекс аромати, особено през лятото, докато други изразяват предпочитания към мъжките или женските парфюми. Различните мнения подчертават разнообразието във вкусовете и предпочитанията на потребителите. Форумът разкрива разнообразни впечатления от унисекс парфюмите. Потребителите споделят, че са отворени към носенето на парфюми, независимо дали са унисекс или откровено мъжки. Има положителни мнения за унисекс парфюми като Jean Paul Gaaultier Ultima Male, който се описва като подходящ за жени, и се споделят впечатления от други парфюми като Lalique Le Parfum и Thierry Mugler Mirror of Voluptes.
-
Какво е унисекс парфюм?
-
Какви са предимствата на унисекс парфюмите?
-
Кои са някои популярни унисекс парфюми?
-
Какво е уникалното в описанието на аромата Galop?
Винтажи, бабички, пюр парфюм... Къде сме тръгнали срещу теб да тичаме?! 
Явно и той ме обича, защото винаги е забелязан и съм получавала много комплименти 
Най-накрая вчера имах възможността да го тествам, и днес приключението продължава. Харесва ми, определено, много даже, макар че не е нещо феноменално ново, по-скоро е в тоналността на Ермесанс линията (което за мен е добре, за никого не е тайна, че съм й голям фен
). Кожата (от която най-много се опасявах) е като в Cuir d'Ange, а не като в Kelly Caleche. Доста по-омекотено е усещането спрямо ангелската кожа, и тези на която тя идва твърде хард може да преслушат Галоп. Плодовата нотка (дюля би трябвало да е, много е интересно, аз поне не я бях срещала досега като аромат в парфюм, но определено е разпознаваемо) беше по-отчетлива по-дълго време снощи, докато днес на преден план бързо я изместиха са розата и кожата, а дюлята освен в началото усещам само като душа отблизо. Шафран не съм сигурна дали изначално мога да различа, но розата е нетипична, и предполагам именно там е неговата роля. На моменти усещам и нещо, което най-близо мога да оприлича на мастик (не мастика, да не се объркаме нещо рано сутрин в събота 
(предстоят ми промени в графика и не знам кога ще ходя пак след това 
ЛМ изобщо не харесва ангелската кожа, а и изобщо като знам какво харесва върху мен не мисля, че и Галоп има шанс. Ще бъде изпробван, разбира се, но не мисля, че не е в "правилната" тоналност