Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 52

• 89 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче,  bouquet  Водя ви компания за кафето и закуска. Wink

Честит първи учебен ден на учители и ученици. bouquet

Хубав четвъртък. bouquet

# 376
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes Снеже Hug

мерси за кафето и за спешъл закуската bouquet
На добър час на всички ученици и учители!!

събрали са последните снимки на Киво и Туба Simple Smile

хубав ден bouquet

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 11:09 от Airra

# 377

Момичета, здравейте!

Пак сте изнамерили нови снимки. Все си е нещо. Благодаря ви!

Фен,

Скрит текст:
снощи реших да постна нещо във връзка с онова агресивно, комплексарско и профанско поведение, но явно не е станала или нещо ме е разсеяло. В най-общи линии - нула внимание на такива персони. Те се хранят от ефекта на гадното си поведение. Нека не им даваме тази храна!

# 378
нека им е зле на СТ Mr. Green
може и да изкарат зимата там Laughing

https://www.instagram.com/p/BKS6FzEAfjL/?taken-by=basakdizer

Орси Hug

# 379
Привет!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug Айре  Heart Eyes благодаря! bouquet Ама за пръв път не чувствам днешния ден като празничен ...
Орси  Hug да не попадаш в такава ситуация, от страни е лесно да ги игнорираш, ама ако ти се случи, няма как да отминеш с нула внимание подобни простаци. И дамата е съдия, представете си  Sick
Айре  Heart Eyes не става  Laughing чака го Киво това  Laughing

# 380
Фенче Heart Eyes
сигурно ще те държи поне една седмица Tired
на мен ми е много празничен Simple Smile
Скрит текст:
поради лично естество, ама няма да изпадам в подробности, че лоши хора минават през темата ......Confused

предлагам да се почерпим за здравето на нас и семействата ни!

Скрит текст:

# 381
Айре  Heart Eyes каквото и да е, много се радвам, че ти е празнично и щастливо  love001 Благодаря за почерпката! Аз пък съм скапана, буквално  Laughing
Скрит текст:
И на мен ми държи, ама на колежката още повече, днес като разговаряхме, отново се разплака. Предложих и да се сменим, но не поиска. От една страна добре, че не поиска, че аз днес бях с 40  #Crazy Направо изкрейзих ... ама ще се поизмъчим още 2 дена ... имаме учащи в сесия във Великотърновския у-т, та за това сме в това положение, но от понеделник ще се оправи всичко. Аз и очаквах, че днес ще дойдат повече деца, нищо, че е края на седмицата ... много от моите и не дойдоха, като разбраха, че още сме сборни и слава богу, че щеше да стане страшно  hahaha
Все пак, да почерпя и аз , празник ми е Laughing
Скрит текст:

# 382
  • Плевен
Здравейте момичета... Hug
честито на всички ученици и техните учители bouquet на първите пожелавам успешна година, а на вторите търпение при прилагането на новия закон за образование...
Айра, не знам повода, но важното е че на душата ти е празнично....
Фенче,
Скрит текст:
за жалост днешните млади родители са деца на "демокрацията" ooooh! и след като те не са възпитани, не знам как ще възпитават самите те...
не знам дали сте слагали тази новина....но от повече не боли....

Мурат Йылдырым и Фахрие Эвджен начали съёмки в фильме "Бесконечная любовь / Sonsuz Ask".

# 383
Гости  Hug wavey благодаря!  bouquet
Скрит текст:
За жалост си много права ... но, всичко зависи от семейството, някои родители са големи сладури. А децата са невероятни, те не са виновни за нищо.Тази поне има благоразумието да не крещи пред детето, пак е нещо  Mr. Green Да видим как ще се държи утре, директорката я привика днес.
Joy Joy Joy
Скрит текст:
Знаем за Фахрие и Мурат, но ти благодарим и на теб, никога нищо не е в повече  Peace

# 384
Фенче Heart Eyes, мерси, пожелавам ти ядовете и нервите да са сършили с тая случка Peace

Гости, на  твоите любимци им върви да играят с ФЕ Wink

бай за сега Hug

носят ми шампанско Wink Wink

Peace

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:41 от Airra

# 385
  • Плевен
Фенче Heart Eyes, мерси, пожелавам ти ядовете и нервите да са сършили с тая случка Peace

Гости, на  твоите любимци им върви да играят с ФЕ Wink

бай за сега Hug

носят ми шампанско Wink Wink

Айра Hug добре, че е филм, а не сериал Wink

# 386

Здравейте, куклички!

Много ягоди, бре! Кеф ти торта, кеф ти с шампанско!

Гости, аз знаех, че Фахрие ще снима с Мурат, но не и че снимките са почнали. Скоро гледах нейна снимка от Дания, затова.

Днес, след обяд много вършах и съм уморена. Само ви прочетох.

Лека ви нощ!  Hug

# 387
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Хубав ден!  bouquet

# 388
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче, bouquet Hug

Фахрие започна снимки на 11 септември, постнах и снимка с букета, дето й е подарил Бурак, ама явно никой не ме чете. Mr. Green Whistling Иначе, да, сега е в Дания, но за празниците им!  Wink

Снимките на филма на Мурат и Фахрие са започнали, а Бурак и е пожелал успех. Praynig Party

Цитат
Причина моего счастливого выражения лица - burakozcivit. Первый день съемок начала с цветов и сладостей. "Бесконечная любовь"- удачи нем всем!

Тези са стари, от миналата година, ама не са ми познати, или съм ги забравила.  newsm78 Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 08:08 от ·٠•Snejka•٠·

# 389
Добрутроо Hug
Снеже  Hug, забравила си ги тия снимки Wink
а за букета на Фе и това, че са почнали снимките, аз поне много добре си спомням Wink

Фенче Heart Eyes

ако не знаете нашата бъдеща и вечна сценаристка се подвизава в Ирландия Mr. Green

https://www.instagram.com/eceyorenc01/

Киво са ходили и на Бахамските о-ви? newsm78

http://www.ucankus.com/detay/249747/kivanc-tatlitug-ile-amerika- … yadan-attigi-hang

от 2015 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт