Токуда Болница София - тема 23

• 87 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Анестезиологът,който ми сложи епидуралната беше един млад,много симпатичен,но не си спомням как се казваше.Много ме успокояваше.Едно само не разбрах само,защо той не можеше да ми сложи и спиналната упойка за секцио.Извикаха друг анестезиолог,беше жена с черна коса,но докато дойде (беше неделя),родих нормално в операционна.След като родих започнах силно да треперя,ама такова треперене падна,че имах чувството,че ще падна на земята. Оф,а шиенето беше отврат-всичко усещах....

# 466
И аз страшно треперех. Казаха, че е заради вливанията при подготовката. Блажен беше моментът, когато ме хвана упойката, краката изтръпнаха и се стоплих  Mr. Green

# 467
Треперенето е от адреналина! Така бях след първото ми нормално раждане.
По същия начин треперех и като успях да спра с колата и избегнах зверска катастрофа

# 468
Благодаря за информацията, Йоана!

# 469
И на моето секцио беше жена. В случая аз я побърках, а не тя мен.  Mr. Green Twisted Evil
Ластик си сложих, даже преди операцията тъкмо се чудех кой цвят  ooooh! hahaha Понеже бях 3-тп секцио, а планувано 1-во, Димитров след всяко идваше да ме пита как съм и дали ме е страх (аз бях много уплашена, както винаги  Grinning), после на масата анестезиолоката ме пита дали нямам аритмия и за малко да извика кардиолог, но се успокоих и започнаха. Между другото не ме хвана добре упойката и си поисках допълнително обезболяващо, защото освен дърпането при шиенето усещах и силна болка.

# 470
При мен др. Колева беше доста разговорлива и по време на секциото и докато бях в отделението.
Идваше всеки ден, да ме проверява и да ми помага с кърменето (за съжаление не ми се получи).
Изобщо целият екип  в операционната беше мил и отзивчив, говориха ми, обясняваха ми какво се случва.
Даже, след като извадиха бебето ми казаха, че ако искам мога да си подремна, докато ме чистят и шият и аз си заспах като талпа Simple Smile.

# 471
Др Колева и на мен помогна с кърменето без да съм нейна пациентка. Др Димитров беше в отпуска дните, през които лежах и беше пратил др Колева накрая да ни прати поздрави и някои инструкции.

# 472
На мен не можаха да ми поставят спинална при второто секцио/Токуда/,няколко пъти опитваха,беше ми много неприятно,казах им,че първото ми секцио беще с епидурална и решиха да ми поставят епидурална за секциото.С епидурална обаче е по-неприятно според мен.Имах прилошаване,гадене с позиви за повръщане ,не ми стигаше въздуха и двата пъти и ми слагаха нещо ,което ме успокояваше и приспиваше за малко.Третото ми секцио беше със спинална,която сложиха без проблем,в Плевен ме оперираха.Определено се чувствах по-добре!

# 473
  • София
gingerina, когато трябваше да раждам, Маркова все още се водеше по майчинство и приемаше единствено в кабинет, но не работеше в родилното отделение. От ноември вече изражда. Поздравявам те за избора, страхотна е  Peace Желая ти лека бременност и раждане!

# 474
Мерси Simple Smile, направо отивам да запазвам час за консултация Simple Smile.

# 475
Здравейте, някой може ли да ми каже в кой кабинет е д-р Димитров?
Благодаря newsm78

# 476
Здравейте, някой може ли да ми каже в кой кабинет е д-р Димитров?
Благодаря newsm78
[/quote
Като отидеш на регистратура в АГ на втория етаж ще ти кажат.
Момичета,записах се за ЖК в Токуда,обаче не попитах какво направление ми трябва,някоя от вас дали знае?

# 477
  • София
daniel80, отиваш при личния си лекар и му съобщаваш добрата новина - той ще ти издаде направление за консултация и наблюдение от АГ.

# 478
daniel80, отиваш при личния си лекар и му съобщаваш добрата новина - той ще ти издаде направление за консултация и наблюдение от АГ.
Мерси Simple Smile

# 479
Поизплашихте ме с тази анестезиоложка  Sad Първото ми секцио в Шейново беше кошмар, точно заради анестезеолога, който ме боде безброй много пъти докато най-накрая се отказа и реши да ме приспи. Акушерките също бяха ужасни.
Сега се надявах да попадна на анестезеолог, който да може да ми постави упойката, та да не се налага да ми слагат пълна, ама като чета, май по-добре да си поискам пълната упойка още в началото  ooooh!

Знае ли се предварително ако е планово секцио кой е анестезиолога или разбираш на раждането?

Общи условия

Активация на акаунт