Токуда Болница София - тема 23

• 86 456
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
За обезболяването,моята докторка всеки ден по-два пъти идваше да пита дали не ме боли,да не се оставям да ме боли,да казвам,но болка не усетих.
За памперсите ,ако бебе е при вас си носете,малката така се подсече една нощ,защото не можах да намеря или събудя дежурната за да и смени памперса.

# 616
Момичета мен малко ме притесни тоиз климатик който споменахте, вярно че ще е зим аи ще духа топло но все пак в стаята има бебета , усеща ли се като духа към леглата , няма ли вариант за централно отопление няакво да не се включва климатика ?

# 617
  • София
Момичета мен малко ме притесни тоиз климатик който споменахте, вярно че ще е зим аи ще духа топло но все пак в стаята има бебета , усеща ли се като духа към леглата , няма ли вариант за централно отопление няакво да не се включва климатика ?

Топлото се регулира от табло, което има във всяка стая. Само нагласяте температурата, нищо не духа. Simple Smile

# 618
Колко е болничния перстой при планово секцио? Една нощувка преди секциото и после колко още?

# 619
Вече второ дете кърмя без помпа, не бих купувала предварително нещо, което вероятно не би ми потрябвало. Добър вариант е да се заеме от някой и при нужда да се купува. Естествено, ако стои въпроса за отсъствие от вкъщи и гледане на бебето от друг - да.

# 620
  • ту тук, ту там
После още 4, но те изписват проформа след 3. Оставаш последната вечер "на хотел", както се изрази персоналът. Един вид трябва да благодариш за "безплатния" хотел. А оставаш, защото бебето го изписват един ден след теб. Странна система, преди 5,5 години не беше така.

# 621
Момичетата от моята стая стая си плащаха последната нощувка. Аз не, защото бях приета по спешност и секциото ми не беше планово.

# 622
После още 4, но те изписват проформа след 3. Оставаш последната вечер "на хотел", както се изрази персоналът. Един вид трябва да благодариш за "безплатния" хотел. А оставаш, защото бебето го изписват един ден след теб. Странна система, преди 5,5 години не беше така.
Съжалявам не разбрах. Ако ме приемат в понеделник ще ни изпишат с бебето в събота, така ли? Пет нощувки?

# 623
Момичета събота и неделя само дежурен персонал ли е , или всичко си е по нормален начин както делнични дни , имам шанс да си избера дата за секцио и се чудя ако избера да е четвъртъ ако има проблем събота и неделя някой ще ни обърне ли внимание ?

# 624
  • ту тук, ту там
Да, мен ме приеха в понеделник и ме изписаха в събота. Това с плащането една докторка го беше споменала, но сестрата като чу, завъртя ръка, че не е наред нещо.
Това е истинска наглост - изръсваш една торба пари там и ти искат да си плащаш допълнително една нощувка!

# 625
Защо бебето да го изписват един ден след теб? Това при секцио или нормално раждане ?

# 626
  • ту тук, ту там
Секцио. Заради клинични пътеки, предполагам.

# 627
Секцио. Заради клинични пътеки, предполагам.
Да. Но нищо не се плаща. Или поне аз не съм Rolling Eyes

# 628
  • ту тук, ту там
Лейди горе каза, че момичетата в нейната стая са ги карали да плащат, затова се възмутих.

# 629
Да, не беше към теб Hug Просто ми беше по-лесно да го напиша така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт