Токуда Болница София - тема 23

• 86 443
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз не съм плащала допълнително, раждах септември. Да не говорим, че се наложи да останем два дни повече, за тях също не сме доплащали.

# 631
  • София
Аз раждах нормално. Приеха ме във вторник през нощта, но поради инфекция при бебето останахме още 6 нощи. Тоест 7 нощи бях в отделението.(сториха ми се цяла вечност). Нищо допълнително не съм плащала, въпреки че очаквах.

# 632
Аз раждах март и всички в стаята родихме в един ден. Аз по спешност, другите планово (приети предния ден). Та и трите доплатиха въпросната нощувка.

# 633
И аз мисля, че доплащах една нощувка, заради жълтеница, но това преди 4 години. Дано  да не се доплаща вече..

# 634
  • ту тук, ту там
Да, не беше към теб Hug Просто ми беше по-лесно да го напиша така Simple Smile
Cristi, няма проблем, не съм го приела като реплика!  Hug

# 635
никой ли няма информация за събота и неделя дали всичко си върви нормално в отделението и дали и тогава обръщат внимание че са чудя ?

# 636
никой ли няма информация за събота и неделя дали всичко си върви нормално в отделението и дали и тогава обръщат внимание че са чудя ?
Аз родих в неделя-нормално,доста внимание ми обърнаха,най-малкото поради факта,че през седмицата има много повече раждания.

# 637
Не знам дали знаете,но сега към родилното има т.нар. семейна стая.Стаята е пак на 3 тия етаж,в генекология и можете да оставете там заедно с бебето ако след раждането се нуждае от лечение.Дъщеря ми се роди с инфекция и прекарахме в тази стая 2 седмици. Имате право и на придружител,така че през деня майка ми беше с нас,а през ноща таткото.Плащахме по 75 лв на ден. Иначе стаята е много уютна-има 2 легла,42" телевизор,диванче,повивалник и всички необходими принадлежности за бебето.

# 638
Няма никакво значение деня от седмицата, ще бъдеш обгрижена, не се притеснявай.

Семейната стая обаче се води към неонатологията и е в другото крило (към АГ сектора). Това я прави неудобна, според мен, а и не я дават на всеки Peace

# 639
Cristi, да не я дават на всеки,най-малкото стаято трябва да е свободна и бебето трябва да не се нуждае от специални неонатологични грижи.В нашия случай беше следродилна инфекция и бебето беше 2 седмизипна антибиотик.Но стаята е много удобна,оставят ти телефон и по всяко време можеш да се обадиш в неонатология.Обаждала съм се и през ноща,когато нещо ме притеснява и са идвали за секунди.А иначе и да не се обаждаш постоянно идват сестри от неонатологията.....

# 640
Момичета днес имах преглед при Димитров, избрахме дата в четвъртък 5 дни преди термин, той искаше вторник или сряда защото в четвъртък правел големи онко операции, как мислите дали е проблем че настоях за четвъртък?

На някой да е махал миомни възли че ми каза че ако е възможно ще ми махне мойте по време на секциото ?

Идва ли Димитров да ви види предния ден преди секкциото като ви приемат ?

# 641
Не е проблем,даже е по-добре,колкото по-близо до термин,толкова по-добре!

# 642
и аз заради по близото до термин го казах ей така , без да мисля за цифри и дни и прочие но незнам да не ме претупа ако е много натоварен тогава

# 643
Той е професионалист,вярвам,че върши работата си от сърце!Няма как да те претупа,всичко ще мине чудесно!Ще чакаме новини!

# 644
Няма да те претупа. Най-много да ти се забави секциото, ако има по-сложна операция.

Общи условия

Активация на акаунт