Токуда Болница София - тема 23

• 86 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Когато ме приемаха беше на смяна, но се видяхме на сутринта преди секциото, като наред с визитацията ми съобщи, че има две спешни цезарови и ще се наложи да изчакаме. След всяка операция идваше да ме види. В никой случай няма да те претупа, главата си залагам за този лекар.
Ако се наложи да изчакаш, най-много таткото да се поизнерви, моят съпруг седя със зълва ми от 08:00 ч до 14:00ч., нямаше начин.

# 646
Когато ме приемаха беше на смяна, но се видяхме на сутринта преди секциото, като наред с визитацията ми съобщи, че има две спешни цезарови и ще се наложи да изчакаме. След всяка операция идваше да ме види. В никой случай няма да те претупа, главата си залагам за този лекар.
Ако се наложи да изчакаш...
[/quote
Момичета, а какво става,ако ще раждам нормално при него и има спешни операции или планирано секцио? Почнах да се притеснявам за.избора... Sick

# 647
Когото и да избереш, винаги го има елемента на непредсказуемост с нормалното раждане. Не го мисли отсега, човекът ще направи всичко възможно да е с теб и да родиш разкошно бебче  Simple Smile

# 648
Планираните операции се правят сутрин, явно даже в определени дни, та вероятността да тръгнеш да раждаш точно тогава не е голяма. Пък ако се случи, то не става за минути, чака се за разкритие, да слезе бебето. Не се притеснявай излишно!
То елемент на непредсказуемост има и при секциото, ей ме на  Laughing , че и двата пъти!

# 649
И това е така, ама съвсем ще се паникьосат, затова си затраях  Simple Smile

# 650
При мен проблема е че Димитров каза че ако не е неговия си екип , няма да се махат миомните еми възли при секциото и затова ми се иска всичко да е както на него му е добре и да ми обърне внимание, че при предното секцио не си избрах както трябва лекарп и си мъкнат грешката му 2 години след операцията и та така, божа работа , дано бебето не се разбърза

# 651
  • София
Хем ти се иска както на него му е добре, хем не си приела предложените от него дни, а си настояла за най-натоварения.

# 652
Тилева, моето бебе се разбърза и родих преди датата. Но това са нормални неща, не се притеснявай, аз си изчаках чинно лекаря - слагат те на монитор и те следят.

# 653
то неговия ден беше предния или по предния, няма много голяма разлика, но в четвъртък деня ми е по удобен да си организирам каката да има кой да ми я гледа, но все пак ще си ходя на записи на тонове та ако неящо тревожно има ще сменяме датата , а иначе предните дати вече бяха позаписани с часове, а за четвъртък бпх първа така че може просто деня да не му е за секцио и това да е имал предвид знам ли и аз , ще разбера скоро и ще разказвам

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 16:08 от tileva.baldjieva87

# 654
Благодаря, всичко да е наред, пък няма какво да го мисля Simple Smile

# 655
Има увеличение в цените за прегледи- гинекологичен е от порядъка на 55 лв, ехото 50 лв, изследванията да същите. Прегледи при неонатолозите- от 45 лв е вече 55 лв, ваксините от 10 лв- 12 лв.
Прощавайте, ако е вече коментирано, цените са се повшили от началото на 2017-та.

# 656
аз днес реших че не им знам цените хубаво , за абдоминална ехография ми взеха 53 лв, за микро си беше 0 лв

# 657
Днес бях в Токуда - казаха,че на всичко са вдигнати цените освен на раждането / Слава Богу, че то оставаше и него да вдигнат  #2gunfire / Ехографски преглед -от 45 на  53лв. Тонове - от 20 на 30 лв. Фетална в последен триместър - от 65 на 77лв.

# 658
много криви цифри , да ги бяха закръглили някак Simple Smile Simple Smile Simple Smile това ме замисли ако е секцио с махане на миомен възел( или полип) дали се плаща друга цена ?

# 659
много криви цифри , да ги бяха закръглили някак Simple Smile Simple Smile Simple Smile това ме замисли ако е секцио с махане на миомен възел( или полип) дали се плаща друга цена ?
Според мен няма да има промяна в цената, освен ако не се наложи допълнителна упойка.

Общи условия

Активация на акаунт