Токуда Болница София - тема 23

• 86 423
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Уха, 30 лв за тонове си е цифра  Rolling Eyes

# 661
Изумена съм от това ново поскъпване, в рамките на по-малко от година за втори път. Доколкото помня тоновете март бяха 15 лева.  

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 07:27 от Анонимен

# 662
Уха, 30 лв за тонове си е цифра  Rolling Eyes
Аз също плащах по 15 лв. есента на 2015-та. 30-так си е доста за тонове и според мен, на новите управници явно не са им изгодни по-нормалните цени. Да видим дали качеството на здравно обслужване ще се подобри.

# 663
Надявам се да направят ремонта, за който се говори. Докато бях там за раждането, казаха че ще разделят стаите, за да са с по едно и две легла, и че ще има бани в тях, да видим.

# 664
  • София
Хора, аз (май) не съм плащала за тонове 2013  newsm78
Казваха ми кой ден да отивам, записвах час и това е. Освен да съм забравила.
Иначе и аз съм изумена от поскъпването. То достатъчно скъпо си беше и преди.

# 665

tileva.baldjieva87 и аз обмислям секцио с премахване на миомен възел.
Ти говорила ли си вече с някой от специалистите, който е съгласен да го направи?

# 666
LITTLE_E Доктор Димитров каза че ще го направи само ако големината и мястото им позволява, това му бяха думите с който се презастрахова един вид ако нещо не станат нещата.

Тоновеете бяха по 25 лв декември като плащах

# 667
LITTLE_E Доктор Димитров каза че ще го направи само ако големината и мястото им позволява, това му бяха думите с който се презастрахова един вид ако нещо не станат нещата.

Тоновеете бяха по 25 лв декември като плащах

30 лв. са. Ходих миналата седмица.

# 668
  • ту тук, ту там
Тези верно полудяха с цените!  #Crazy

# 669
Ужас,вярно вече прекаляват с цените.Родих окт. 2015,тогава тоновете бяха 15 лв,а ехографския преглед 35 лв.А цените на раждането дали са се променили?

# 670
Не са. Все още Mr. Green

# 671
Не че нещо, но Токуда така или иначе бяха с най-високите цени за преглед, тонове, раждане, ами и доста неща им куцат.. не знам как я мислят

# 672
 А в момента баните извън стаите ли са ? Видях, някой нагоре беше споменал, че щели да правят бани в стаята ?

# 673
 Да,баните са до стаите.

# 674
А т.нар. лукс стая и ВИП стая ? Те имат ли собствена баня ? И защо в сайта са написани тези два вида. Има ли някаква разлика или ?

Общи условия

Активация на акаунт