Токуда Болница София - тема 23

• 85 416
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, трябва ми тел на д-р Калайджиева. Излезе резултата от МБ на малкия, а забравих да й го поискам. Наистина ми е много важно, моля ако го има някой ,пишете ми.

# 76
След раждане 2 прегледа ли се полагат за нас при лекаря, при когото сме родили? Имам такива спомени, а в епикризата имам само една дата - за Димитров става дума.
Някой, който е раждал секцио, имал ли е сърбеж след сваляне на лепенката и лека болка при натиск върху кожата под пъпа?

# 77
  • София
Доколкото си спомням прегледа след раждане е един. Два са за бебето. Сърбеж имах и аз. А мястото около операцията ми беше изтръпнало месеци наред.

# 78
И за майката са 2 прегледа. Ако се обадите на АГ регистратура за запазване на час, няма да ви откажат, стига да е в рамките на 30 календарни дни от изписването.

# 79
Здравейте! Интересува ме дали има добър гастроентеролог и гинеколог /кои?/ в болницата или да се насоча към ВМА? В "Пирогов" не откриха проблема, трябват ми наистина добри специалисти!

# 80
  • ту тук, ту там
Д-р Розалина Балабанска е не просто добър гастроентеролог, тя е най-добрият и човечен лекар, с когото ме е срещал животът.  Peace

# 81
Благодаря!

# 82
Здравейте! Интересува ме дали има добър гастроентеролог и гинеколог /кои?/ в болницата или да се насоча към ВМА? В "Пирогов" не откриха проблема, трябват ми наистина добри специалисти!

Токуда - Гинеколози - д-ри Карагьозови баща и син, д-р Колева, д-р Димитров. И четиримата са страхотни.

ВМА - Гастроентеролог - д-р Таков. Той е номер едно.

# 83
Уважение, благодаря! Звъннах в болницата - няма часове за Карагъозов, свободните са чак за другата година! Имам нужда от комплексно решаване на проблема! Трябват ми гинеколог, хирург и гастроентеролог... Моля ви, насочете ме къде да отида, болките са нетърпими! Най-вероятно имам сериозно възпаление на едната маточна тръба, но не знам дали идва от други органи, дали се е разпространило върху тях, какви са пораженията и т.н....

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 14:51 от КаИна

# 84
Уважение, благодаря! Звъннах в болницата - няма часове за Карагъозов, свободните са чак за другата година! Имам нужда от комплексно решаване на проблема! Трябват ми гинеколог, хирург и гастроентеролог... Моля ви, насочете ме къде да отида, болките са нетърпими! Най-вероятно имам сериозно възпаление на едната маточна тръба, но не знам дали идва от други органи, дали се е разпространило върху тях, какви са пораженията и т.н....

Попитай за д-р Карагьозов баща. За него по-малко се чака. Ако не отиди в дните когато д-р Димитров или д-р Колева преглеждат и когато акушерката излезе си кажи проблема и попитай дали ще те приемат.

# 85
Някой да е имал в епикризата на бебчето си препоръка за контролна трансфонтанелна ехография след 1месец?

# 86
Има ли в Токуда гинекологичен кабинет, в който да отидеш без час? Имам проблем и искам да отида утре преди почивните дни?

# 87
  • София
По-добре се обади и си запиши час. Иначе можеш да си отвисиш цял ден.

# 88
Има ли в Токуда гинекологичен кабинет, в който да отидеш без час? Имам проблем и искам да отида утре преди почивните дни?

Отиваш, питаш кой доктор е на кабинет и чакаш и като излезе акушерката си казваш проблема и питаш дали ще те приемат. Не мисля, че ще ти откажат, но най-вероятно ще влезеш накрая.

# 89
Ходила съм без час и не съм си отвисявала, влязох почти веднага. Все пак се обади и питай.

Общи условия

Активация на акаунт