Токуда Болница София - тема 23

• 85 745
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
И аз раждах в Токуда съвсем наскоро. Нямам никакви забележки към акушерките. Аз постоянно си исках да ми показват как да държа бебо , как правилно да го поставям на гърдата, тъй като той въобще не искаше да засуче. Все пак и те са хора , дори и да е имало някаква физиономия съм я подминала с усмивка!
По-късно ще разкажа и за мойто раждане Simple Smile

# 91
Здравейте,
Предстои ми избор на лекар за раждане защото лекаря при който се следя по ЗК не изражда. Имам миомен възел който ми се иска да се махне със секциото но незнам дали така се практикува. Нкош от вас имала ли е миомен възел и как сте процедирали ? Кой лекар в Токуда се води добър в операциите , предпочитам да е мъж и като ви чета се насочвам към Димитров но ако според вас има по подходящ в моя случай ще се радвам да ме информирате защото не познавам никой от лекарите там, само при Колева съм ходила преди поне 8 години еднократно и сега при Евтимова ли се казваше да ми установи бременността и не ми допадна.

# 92
В моята стая имаше момиче с миомен възел - роди секцио при Колева. Спомням си, че каза, че ако миомата е на краче Колева ще й я махне по време на секциото. В крайна сметка не се оказа такава и не й я махна. Димитров го препоръчвам с две ръце - може да направиш една консултация с него да видиш какво мисли по въпроса.

# 93
  • София
Здравейте,
Предстои ми избор на лекар за раждане защото лекаря при който се следя по ЗК не изражда. Имам миомен възел който ми се иска да се махне със секциото но незнам дали така се практикува. Нкош от вас имала ли е миомен възел и как сте процедирали ? Кой лекар в Токуда се води добър в операциите , предпочитам да е мъж и като ви чета се насочвам към Димитров но ако според вас има по подходящ в моя случай ще се радвам да ме информирате защото не познавам никой от лекарите там, само при Колева съм ходила преди поне 8 години еднократно и сега при Евтимова ли се казваше да ми установи бременността и не ми допадна.

За секцио препоръчвам и аз д-р Димитров. Родих при него и ако пак бременея пак ще родя при него. Той се занимава със секцио, но за миомата не знам. Но както ти е писала
Kisses{P}
направи една консултация с него и виж какво ще ти каже.

# 94
А колко по-рано се записахте при Димитров? Че чувам за заетост 5-6 месеца напред.

# 95
А колко по-рано се записахте при Димитров? Че чувам за заетост 5-6 месеца напред.
Аз на 13 август записах първия възможен час за 17 октомври

# 96
  • София
Аз бях с миомен възел. Не ми го махнаха при секциото.

# 97
miamim след това ли го махнахте миомния възел ?

# 98
  • София
miamim след това ли го махнахте миомния възел ?

Не съм го махала. На прегледа след раждането уж бил намалял и нямало нужда да се маха. Дано да е така де. Пожелавам ти добро развитие  Peace

# 99
Момичета кога има дни на отворени врати в отделението ?

# 100
Мисля, че беше всеки последен четвъртък от месеца, но според мен, не ходи - само ще си загубиш времето. От тук можеш да научиш много повече Peace

# 101
Аз мисля, че беше всяка последна сряда  newsm78 Виж в сайта  Peace

# 102
Аз мисля, че беше всяка последна сряда  newsm78 Виж в сайта  Peace
Едно от двете беше, да Simple Smile

# 103
  • Бургас
Здравейте,
За хоспитализация в гастроентерологията в Токуда с направление дълго ли се чака да те приемат или може да идеш и става веднага? Не е спешен случай.

# 104
Към тези, които им предстои раждане; колко рано подготвихте hospital bag? Добре, че има списък на сайта Laughing какво трябва да се носи.

Общи условия

Активация на акаунт