Токуда Болница София - тема 23

• 85 746
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Аз още от 32а седмица.

# 106
  • ту тук, ту там
Здравейте,
За хоспитализация в гастроентерологията в Токуда с направление дълго ли се чака да те приемат или може да идеш и става веднага? Не е спешен случай.
Имаш ли уговорка с лекар или искаш да идеш просто така с направлението? Ако имаш уговорка, може от днес за утре. За самия прием (оформяне на документи, изследвания и подобни) се чака с часове на място. Ако нямаш уговорка с лекар, не знам, но не мисля, че става толкова бързо!

# 107
Момичета, за да си удължа болничния , лекаря ми по здравна каса ме праща да лежа в която болница си избера. В Токуда може ли да ида по документи по здравна каса и да стоя 3 дни, ще си плащам ли въпреки че съм по каса и ще ми пуснат ли изследвания по каса как мислите ?

# 108
  • София
Момичета, за да си удължа болничния , лекаря ми по здравна каса ме праща да лежа в която болница си избера. В Токуда може ли да ида по документи по здравна каса и да стоя 3 дни, ще си плащам ли въпреки че съм по каса и ще ми пуснат ли изследвания по каса как мислите ?

Да плаща са независимо, че си по ЗК. Обади се и попитай. До колкото знам май във всички отделение освен родилно ти искат 150 лв. "избор на лекуващ лекар" и отделно май имаше още нещо, което се плащаше.

# 109
Аз лежах 3 дни за да ми издадат болничен. Бях с направление по ЗК, но си доплатих въпреки направлението. Все пак е частна болница. Доплащането го водят за "избор на екип", който те следи през болничния претой (300 лв. беше доплащането). С постъпването ми взеха кръв за пкк, урина, влагалищен секрет, преглед с ехограв. При изписването отново ме прегледаха с ехограф.

# 110
Момичета, Масларска поставя ли ваксини на децата? Имам предвид тези по имунизационния календар.

# 111
нова надежда, да, поставя ги.

аз също съм лежала за болнични в токуда и с двете си раждания, тогава доплащането беше 200 лв. - пускат ти всички изследвания и си седиш там 4 дни (във "вискорискова бременност"). после те изписват и си имаш болнични до края на бременността.

# 112
  • ту тук, ту там
Поставят ваксините в Токуда, но се заплаща по 10 лв, не са безплатни. Мисля, че в предната тема обсъждахме това по-обстойно, ако искаш потърси какво още са споделяли момичетата!

# 113
  • в 1001-та нощ
10 лв мисля е самата манипулация, а не цена на ваксината  Peace

# 114
  • ту тук, ту там
Е, тя ваксината си е безплатна. Общо 10 лв беше преди 5 години.

# 115
На мен ми обясниха, че си се плаща 40 лева като за преглед.

# 116
Аз за преглед и ваксина плащам 55 'лв- 45 преглед и 10 поставяне на ваксина.

# 117
Здравейте, понеже съм се насочила за раждане секцио при д-р Димитров, но още не съм се обаждала за час може ли да ми разясните какъв е процеса всъщност при условие, че се следя в друга болница - като запазят час то за преглед ли е или директно за дата на секцио? Притеснявам се, че май съм закъсняла и дали ще мога да се вредя понеже терминът ми е декември, а като гледам часове за него се запазват за след поне 2 месеца...това означава ли, че няма шанс да се срещна с него преди това въпреки, че след 2 месеца вече ще ми е време за раждане? Предполагам иска все пак да види разни изследвания и да се запознае с бременността предварително?

# 118
Води се предродилна консултация. Опитай, нищо не губиш!

# 119
Дано успееш, то чакането не е само за час, а и не се знае дали ще има свободна дата за секциото, или ще те насочи към друг специалист. Носи си резултати от последната фетална морфология, както и други изследвания, ако имаш някакъв проблем. Другото сам ще си го види. Успех !

Общи условия

Активация на акаунт