14 г. ромка от Сливен роди сиамски близнаци след кръвосмешение!

• 12 418
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
Все пак, момичето е предоставило материал на лекарите да се упражняват. Сиамски близнаци не се раждат всеки ден. И не мисля, че инцеста има особена вина за случая. Повече от половината деца, които се раждат в арабско-мюсюлманския свят са резултат от инцест (най-често първи братовчеди), при това поколения наред, и на огромното мнозинство от тях нищо им няма.

Нищо ли им няма? Умствено са изостанали и това го доказват много видео материали за живота в арабския свят и особено за въпросната ИСлямска държава. А техният пророк май е имал жена на 9 години...

# 61
  • София
Любовта към циганите от страна на разни активистки учудващо прилича на любовта им към уличните кучета. Хайде тогава всяка от вас, които сте слепи за истината и живеете в някакъв фантасмагоричен свята на толерантност и еднаквост между етносите да вземе под опеката си едно циганче, да го изучи и възпита в цивизованост, и да не позволява да бъде то сексуално експлоатирано. Но не го правите, също както любителките на уличните кучета не си ги прибират у тях, а ги хранят с помии през балкона.
Peace
Толерантността се доказва с действия, а не само с думи.

Е да, ама на думи е по-лесно  Laughing

# 62
Все пак, момичето е предоставило материал на лекарите да се упражняват. Сиамски близнаци не се раждат всеки ден. И не мисля, че инцеста има особена вина за случая. Повече от половината деца, които се раждат в арабско-мюсюлманския свят са резултат от инцест (най-често първи братовчеди), при това поколения наред, и на огромното мнозинство от тях нищо им няма.
имат аутизъм, много е разпространен. Но в случая за сиамските близнаци, наистина причината не е инцест, или поне няма доказателства инцест да причинява сиамски близнаци. това е страшна рядкост, така или иначе и на всеки може да се случи. тук има цял форум за родители на деца с увреждания, но само по циганите е позволено да се коментират по подобен дехуманизиращ начин.

# 63

Нищо ли им няма? Умствено са изостанали и това го доказват много видео материали за живота в арабския свят и особено за въпросната ИСлямска държава. А техният пророк май е имал жена на 9 години...

Добре, две, най малко теми имаш, в които да си пишеш на воля тия работи и да си по темата, заобиколена от съмишленици, ако щете партия си образувайте.

Дайте да обсъдим сиамските близнаци, шансове, какво-как.

# 64
  • София
Шансове има само едното, другото няма мозъчна дейност.

# 65

Какво има да им обсъждате. Държавата ще ги гледа. Ние, тоест, докато таткото се труди за следващите.
А ние т.н. "гордите бели"  ще плащаме и ще гледаме по едно, за да има за ромите да се размножават без да мислят.
Не виждам аз лично шанс и за другото. децата са общ таз, пикочна и полова система. И да ги разделят и да оцелее едното що за живот ще е неговия. Мъка без край.

# 66

Е хайде де, обсъди ги. Само дето се съмнявам, че някой се интересува от шансовете им. Ако сте съвсем откровени освен оная с охкащия ник едва ли има друга, която присърце да възприема случая. Но дайте сега цял екип професори да хвърлят усилия да спасяват на 14-годишната циганка поколението. Свършиха ли се болните деца в България, че взеха вече ресурси за циганските деца да влагат, при липсващи здравни осигуровки. Интересно как на българин без здравни осигуровки ще му искат пари и няма иначе и добър ден да му кажат, но за някаква си от махалата  веднага събраха екип от професори.

# 67
  • Варна

Какво има да им обсъждате. Държавата ще ги гледа. Ние, тоест, докато таткото се труди за следващите.
А ние т.н. "гордите бели"  ще плащаме и ще гледаме по едно, за да има за ромите да се размножават без да мислят.

Това май най-добре изчерпва темата.

# 68
Ясно беше, че ще се стигне точно до това, което четем тук.
Работила съм с роми, бях доброволка, раздавахме им презервативи, обяснявахме начините за предпазване от бременност, опитвахме се да ги "интегрираме", ей, Богу много е трудно, все едно говориш в нищото, седи и те гледа и дума не вдява.
Това е общност изградена на стари традиции и похвати, имат си собствен начин на живот, при тях е нормално деца на по 12-13 години да се вземат, защото видиш ли се обичали, закони не се спазват, имат си техни, бракове не подписват, раждат на поразия. Чула съм с ушите си как казваха, че пари няма, работа няма, трудно било, като ги питаш защо раждат толкова деца повечето казват, че е заради помощите и държавата трябвало да им помага с намирането на жилище и да им дава пари, защо? Защо държавата не се грижи и за българите, има хора, които няма къде да живеят, на ръба са постоянно, спират им детските, защото надвишават с 2 лв. общия праг. Защо държавата не се погрижи за тях?
Спам, но ме хвана яд на някой коментари.

Детето дано оцелее.

# 69
Интересно как на българин без здравни осигуровки ще му искат пари и няма иначе и добър ден да му кажат, но за някаква си от махалата  веднага събраха екип от професори.
Здравните осигуровки на децата се плащат от държавата, а тя е на четиринайсет.

# 70

Е хайде де, обсъди ги. Само дето се съмнявам, че някой се интересува от шансовете им. Ако сте съвсем откровени освен оная с охкащия ник едва ли има друга, която присърце да възприема случая. Но дайте сега цял екип професори да мвърлят усилия да спасяват на 14-годишната циганка поколението. Свършиха ли се болните деца в България, че взеха вече ресурси за циганските деца да влагат, при липсващи здравни осигуровки. Интересно как на българин без здравни осигуровки ще му искат пари и няма иначе и добър ден да му кажат, но за някаква си от махалата  веднага събраха екип от професори.
Екипът от професори се е събрал защото случая е интересен и ще си го пишат в CV-то, а не от жал към бебетата.
На никой не му пука за тези деца, включително и на родителите им. Ако на родителите им им пукаше щяха да почакат някоя и друга година преди да създават поколение. Има презервативи, спирали, хапчета-ако нямат пари има организации, които ги раздават безплатно.
 Тези безотговорници създадоха поредните нещастни души. Ще си поиграят докторите с тях и ще ги хвърлят на боклука. И нито Ох Аман нито останалите сочещи с пръст в тази тема и обиждащи наляво надясно ще си мръднат пръста да им помогнат!!!
 И понеже е пълно със сочещи с пръст, обиждащи нормалните, плащащи данъци, редови граждани, то безотговорното поведение сред ромите си продължава и си стана тенденция, която в един момент ще прерастне до степен изобщо да не може да бъде спряна.

# 71

Здравните осигуровки на децата се плащат от държавата, а тя е на четиринайсет.

Извинете, забравих че циганката родилка се води "дете". За чудо и приказ дете. Сигурно е кротко, послушно дете, и отличничка в училище.

# 72
Така де, а догодина ще е на 15 и държавата т.е. ние, ще платим за второто.

# 73

Свършиха ли се болните деца в България, че взеха вече ресурси за циганските деца да влагат, при липсващи здравни осигуровки.
Екипът от професори се е събрал защото случая е интересен и ще си го пишат в CV-то, а не от жал към бебетата.
Не само за СиВи-то, гледат там и се учат. Догодина може някоя българка да роди и да използват познанията върху нашто чааве. Тогава ще викате обаче - господ здраве да им дава на лекарите. Е да де, ама лекарите на тези деца се учат. Как да е, мен пък ме интересува екипа професори кой е, някой ако разбере, ще съм благодарна да постне в темата. По абсолютно лични съображения ме интересува, кои са местните светила.

# 74

И аз така разбрах. Все пак и неговите прогнози не са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт