Отговори
# 165
ко сте се размрънкали  Mr. Green я колко са хубави ,че и почнаха сухи тренировка отбор Сълзица  Joy Joy Joy и Верко почна бизнеса с кърпичките  Mr. Green

между другото промото на канала не ми хареса изобщо за разлика от миналогодиншното

# 166
  • София
Няма как Мерич да измисли още 50-на епизода без раздяла и обожатели. Wink
Аз продължавам да се надявам на подпис и брак + съжителство за пред хората. Тогава ще е шоу. Ако има и Дефмерче на път, циркът ще е пълен. Laughing

# 167
# 168
ко сте се размрънкали  Mr. Green я колко са хубави ,че и почнаха сухи тренировка отбор Сълзица  Joy Joy Joy и Верко почна бизнеса с кърпичките  Mr. Green

между другото промото на канала не ми хареса изобщо за разлика от миналогодиншното

Мрънкат те  Joy  Joy  Joy Щото Вери иска си пробута залежалите кърпички  hahaha Я като запее "Бодра смяна" памперси ще искат  Joy  Joy  Joy
Ди, и на мен не ми хареса, ама това си е промо на канала, нашите не са виновни  ooooh! Не че на сериала ми хареса  Mr. Green

Айде, и от мен лека нощ  Hug  Hug  Hug

# 169

Не знаем насколько достоверная инфа,но всезнающий Токио пишет:

Друзья,без паники!Это,оказывается не промо-ролик Стара.Видео промо-ролика будет позже.Это тизер специально к матчу

Mr. Green ще почакаме да видим тогава промото

# 170
  • София
"Без паника" писали.  Joy
Мерич го е закъсала. Да не смее да напише обща сцена с новите, че ще я изядат. Ако има и целувка с някой от Дефмерите, ще я съсипят. Joy Реакциите ще са мълниеносни.
За да им е мирна главата, новите трябва да стоят далеч от Елбар, а героите им да не припарват до Дефмер. Laughing

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 01:10 от missence

# 171
  • near Sofia, Bulgaria
Тери,  Hug то след това, дето го спретнаха Севдата, направо дизииндустрията не е същата!  Mr. Green Peace

# 172
Тери,  Hug то след това, дето го спретнаха Севдата, направо дизииндустрията не е същата!  Mr. Green Peace
Joy Joy Joy Joy

# 173
Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
фраг ли бе да го опишеш...оп пардон..фрагове  Joy Joy

# 174
Добро утро!

# 175
Добро утро и хубав ден, мили момичета!  Hug

Снощи сте измрънкали всичко, което исках да измрънкам, казали сте всичко хубаво, на което се надявам, така че няма да ви повтарям!

Каквото направи дядо, все е хубаво! е моят девиз за този сезон. Прибрала съм пушкалата и съм решила да оставя Мерич да си разиграва коня както иска. "Пени се, не пени се, ще го ям!" - другият ми девиз за сезона.

Ако Йомко е сменил къщата, дали феновете ще я открият преди началото на сезона. Щото ако не я открият, Боре и да снима, може и да не разберем, ако някой вътрешен човек не издаде нещо.

От афиш за забавна комедия до афиш за интриги във висшето общество - такова усещане ми създава новото представяне на сериала.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 07:54 от Дданни

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Ели, Дани  Hug Hug

# 177
Добро утро  Hug

Систър  Hug Елинче  Hug Дани  Hug
На мен си ми харесва постера  Peace нещо ново да имаме малко  Peace отдавна вече не сме в комедията и лежерните серии  Naughty самата история не го позволява
Пък и по добре малко интрига,отколкото да се чудят какво да направят с Дефмер и как да им раздвижат дните

# 178
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ели  Hug Ирка  Hug Дани  Hug Верче  Hug

Да си измрънкам за Салих!
И на този фон може би напускането на Синем става по- обяснимо- вероятно нейната героиня, както и Синан минават на по- заден план. Така си разсъждавам. Което не значи, че в парчетата ще бъде по- главна.

Мен лично в постера, а и в промото най- много ме дразни това, че всички останали влюбени в другите сериали са представени като двойки, само нашите стоят разделени- влак да мине между тях, както писаха снощи в туитър. А феновете на АШК са безкомпромисни, когато става дума за ДефОм- никой не може да застава между тях. Тяхната любов е легендарна, те са легендарна двойка- такива са определенията за тях, и никакви компромиси в това отношения няма да допуснат. Не само Мерич ще го отнесе, ами и новите артисти също. И накрая и те ще пишат като Елифджан писма за сбогуване със съвети да разграничаваме сериала от реала.

А самото промо може и да има друг вариант, защото някои от сериалите бяха представени само с имената и артистите. Но ми беше ужасно скучно. Mr. Green

# 179
  • Perla
http://www.gecce.com/fotogaleri-dizilere-damga-vuran-opusme-sahneleri-2016?p=15

Сцени с горещи целувки в дизитата.

Общи условия

Активация на акаунт