Отговори
# 210
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И аз към вас в молитвата за едно малко тийзърче ли ще е, фрагманче ли, само да има нещичко Praynig   Praynig : Praynig

Скрит текст:
Аз не мога да кажа дъс сигурност, дали са снимали заедно и по едно и също време, но от постера ясно личи, че не са заснети един до друг, както е с актьорите от другите сериали, където актьорите имат съприкосновение, или са се прегърнали или пък допрели ръцете. Ннашите са на благоприлично разстояние, както казаха вчера в Туитър като аскери са подредени  Peace Както и да е,това няма толкова голямо значение, по-важно е какво ни е забъркала Мерич ханъм  Whistling

колкото повече, толкова повече  Mr. Green .... упс по-скоро дано ни е огрее  Joy Joy Joy

# 211
Котелинче  Hug ама да знаеш колко ми е хубаво редом до аватарчетата с Боре да виждам и Мехметчо. Жалко, че вече няма надежда да го гледаме някъде другаде освен в старите му сериали и на аватарчета.

Сечито. Предполагат, че може да е братовчед на Йомер по майчина линия. Ама ми е сладък Сечко бе!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 14:03 от Дданни

# 212
Котелинче  Hug ама да знаеш колко ми е хубаво редом до аватарчетата с Боре да виждам и Мехметчо. Жалко, че вече няма надежда да го гледаме някъде другаде освен в старите му сериали и на аватарчета.

Сечито. Предполагат, че може да е братовчед на Йомер по майчина линия. Ама ми е сладък Сечко бе!

Дани  Hug
Скрит текст:
Алакурт се покри на дълбоко  Rolling Eyes  ама Ванчето където й да иде го открива
ей го на пресен, пресен  Mr. Green Mr. Green

Хммм  Thinking Сечо и Боре браТчедии  Rolling Eyes в сериала
всичко е възможно  Whistling
зависи от гледната точка на Мерич  newsm78

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:19 от kotelina

# 213
  • Perla
Скрит текст:

Само един човек искам да видя, че снима! сечко- мечко- все ми е тАя! Искам Баръш да видя- брадясал, обрасъл- но на работа, а не от сватби на кафенета и т.н.

Скрит текст:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

12 епизод на 309
Скрит текст:

От вчера като са запускали едни такива загадъчни снимки, какво искат да кажат- хич не ги разбирам. Е, добре, работите- хубаво, ама още един тийзър да бяхте направили поне! Mr. Green
Доре, мерси за руския превод на 309. Снощи го гледах на пресекулки, ама за целувката накрая успях! Mr. Green Много са ми сладки тези двамата.
Аз затова за новия сезон на Ашка се страхувам само Мерич да не промени издъно характера на нашите сладури. Например Йомер да стане още по-мрачен и суров, а Дефне непукистка и амбициозна, за да излекува наранената си душа. Само такива метаморфози не искам, друго ще понеса.

Метаморфозите ще ги понеса, защото тогава, когато двамата се съберат, всичко ще се върне по местата си. те са си лекарството един за друг. Това, което аз няма да понеса, Йомер и Дефне разделени за повече от 1-2 серии, както и ако се е загубила дефмерската магия. А тя зависи много и от Мерич, която трябва да им напише общите сцени.

# 214
Скрит текст:
Скрит текст:

Само един човек искам да видя, че снима! сечко- мечко- все ми е тАя! Искам Баръш да видя- брадясал, обрасъл- но на работа, а не от сватби на кафенета и т.н.

Скрит текст:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

12 епизод на 309
Скрит текст:

От вчера като са запускали едни такива загадъчни снимки, какво искат да кажат- хич не ги разбирам. Е, добре, работите- хубаво, ама още един тийзър да бяхте направили поне! Mr. Green
Доре, мерси за руския превод на 309. Снощи го гледах на пресекулки, ама за целувката накрая успях! Mr. Green Много са ми сладки тези двамата.
Аз затова за новия сезон на Ашка се страхувам само Мерич да не промени издъно характера на нашите сладури. Например Йомер да стане още по-мрачен и суров, а Дефне непукистка и амбициозна, за да излекува наранената си душа. Само такива метаморфози не искам, друго ще понеса.

Метаморфозите ще ги понеса, защото тогава, когато двамата се съберат, всичко ще се върне по местата си. те са си лекарството един за друг.
Това, което аз няма да понеса, Йомер и Дефне разделени за повече от 1-2 серии, както и ако се е загубила дефмерската магия. А тя зависи много и от Мерич, която трябва да им напише общите сцени.

Доре  Hug с две ръце и два крака съм ЗА  Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 215
Скрит текст:
Скрит текст:
Котелинче  Hug ама да знаеш колко ми е хубаво редом до аватарчетата с Боре да виждам и Мехметчо. Жалко, че вече няма надежда да го гледаме някъде другаде освен в старите му сериали и на аватарчета.

Скрит текст:

12 епизод на 309
Скрит текст:

Метаморфозите ще ги понеса, защото тогава, когато двамата се съберат, всичко ще се върне по местата си. те са си лекарството един за друг.
Това, което аз няма да понеса, Йомер и Дефне разделени за повече от 1-2 серии, както и ако се е загубила дефмерската магия. А тя зависи много и от Мерич, която трябва да им напише общите сцени.
+1 Аз също Peace Няма да се сърдя на Мерич, ако ги събере бързо-бързо, пък ония новите нека да обикалят безуспешно около нашите сладурчета  Mr. Green 

# 216
# 217
Това е Ирем ма,  дето играе Писликсуто в 309  hahaha hahaha
Миналата на Исмаил не беше изобщо актриса Mr. Green Тя беше една лигла мани Mr. Green

# 218
Памир да не е племенник на Нера и тази до Наргис да е актрисата, която ще играе нейна сестра и негова майка  newsm78

# 219
Памир да не е племенник на Нера и тази до Наргис да е актрисата, която ще играе нейна сестра и негова майка  newsm78

Че чак на Нера родата ли ще раздипляме  newsm78 Че тя не ни стига  Mr. Green

# 220

Може да прозвучи нахално, но аз държа да ни пуснат още едно малко, невзрачно тийзърче...  Mr. Green

Joy  Joy  Joy Не ща малко и невзрачно, ако ще пускат, да е като за нас - хубаво, голямо  Heart Eyes

# 221
Понеже не знам какво точно имате предвид под разделени за Дефмерите, аз се успокоявам с това, че по правилата на жанра няма как да държат главните разделени за повече от една серия. Ще имат пресечни точки, въпросът е дали ще ни харесат техните пресечни точки. Grinning

# 222
Памир да не е племенник на Нера и тази до Наргис да е актрисата, която ще играе нейна сестра и негова майка  newsm78

Че чак на Нера родата ли ще раздипляме  newsm78 Че тя не ни стига  Mr. Green
По-логично е да е роднина на Нера, а не по майчина линия на Йомер, защото все щяхме да чуем за някой вуйчо, братовчед, а по Нерина линия не е толкова близък роднина и не е нужно да е бил в полезрението ни. В Туитър писаха - Памир и Нериман... опасно!

# 223
Здравейте,за жалост много късно започнах да гледам "В очакване на слънцето",но ми стана любим.За 1 седмица изгледах всички епизоди.Уникален сериал,Керем и Зейнеп са уникални,много истински.Не разбирам,защо е бил с нисък рейтинг и са го прекратили.Според мен е един от най-стойностните турски продукции.Би било хубаво да имаше друг сезон,но... .Искам да попитам някой от Вас има ли информация за завръщането на Керем на екран,просто ме плени и се надявам скоро да имам възможност да го гледам в друга продукция.Извинявам се за притеснението,приятен ден.  Wink Wink Wink

# 224
Здравейте,за жалост много късно започнах да гледам "В очакване на слънцето",но ми стана любим.За 1 седмица изгледах всички епизоди.Уникален сериал,Керем и Зейнеп са уникални,много истински.Не разбирам,защо е бил с нисък рейтинг и са го прекратили.Според мен е един от най-стойностните турски продукции.Би било хубаво да имаше друг сезон,но... .Искам да попитам някой от Вас има ли информация за завръщането на Керем на екран,просто ме плени и се надявам скоро да имам възможност да го гледам в друга продукция.Извинявам се за притеснението,приятен ден.  Wink Wink Wink
След Слънцето Керем снима "Въпрос на чест". На мен лично много ми хареса. Има и участие в игрален филм "Ако забравя, прошепни ми", но там е така дегизиран, че трудно може да го разпознае човек. Grinning Говори се за сериал с негово участие през зимата, към януари, но все още му търсели партньорка. Колко е вярно това и ще стане ли обаче е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт