Отговори
# 465
Изгледах 11 епизод на 309.Много ми хареса песничката,която пуснаха по времето на къната.Някой има ли линк към нея. Слушала съм я и на друго място,но не си спомням къде.Чудесна е.
Пускат я по сватби Ели  Peace

Хорото е много яко  Party

Или да е

newsm78 newsm78 newsm78

# 466
Като спомена къната на Дефне.. Много обикновено минаха..  Tired Сложиха й червеното було и до там  Tired Нямаше нищо специално  Whistling

# 467
Като спомена къната на Дефне.. Много обикновено минаха..  Tired Сложиха й червеното було и до там  Tired Нямаше нищо специално  Whistling
Терка, уловила си част от поста, но го изтрих, защото последния ти линк е като този, който аз бях дала, да не те повтарям  Hug

Дефне беше заета да тича до ергенското парти и обратно, та затова нямаше време за салтанати, пък и Мерич претупва празниците им! Grinning Но ни разплака Дефненцето все пак.

На Лале къната беше много хубава. С всяка серия Лале и Онур ми стават все по-хубави.

# 468
Тери много благодаря Hug bouquet
Хубава вечер направиха на Ляле.Това беше и целта, лорд Онур да задълбае в чувства. Подчертаха влюбването и на двамата.
При Дефне принц Йомер беше направо опознал чувствената младоженка. Grinning

# 469
Като спомена къната на Дефне.. Много обикновено минаха..  Tired Сложиха й червеното було и до там  Tired Нямаше нищо специално  Whistling

Че те и рождения ден на Дафа претупаха - връчиха и два чифта обувки и до там  Mr. Green Ама пак добре, че не я направиха като вечерта на новата г-жа Ардуч  - все и забравям името  ooooh!

# 470

С всяка серия Лале и Онур ми стават все по-хубави.
И на мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 471

Че те и рождения ден на Дафа претупаха - връчиха и два чифта обувки и до там  Mr. Green Ама пак добре, че не я направиха като вечерта на новата г-жа Ардуч  - все и забравям името  ooooh!
Йозге  Mr. Green Joy

Ей тук ме изкефи Йенгето

https://www.instagram.com/p/BJkcNZoA3-0/?taken-by=ozgeearduc

Mr. Green

# 472
# 473
# 474
# 475

Сравненията започнаха  Wink

# 476
В Туитър се развълнуваха. Предполагат общ репортаж на Боре и Елка за ... Хакан Гендже, журналист! Снимката с Боре е нова, от едно и също място.

# 477
Дани, и на Елка снимката е нова, журналиста е същия, но ме съмнява репортажа да е общ, по- вероятно е да е "сглобн" с двамата  Sad Иначе защо няма обща снимка  newsm78

# 478
В Туитър се развълнуваха. Предполагат общ репортаж на Боре и Елка за ... Хакан Гендже, журналист! Снимката с Боре е нова, от едно и също място.

Ами много добре изглежда Баръш

# 479
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ами много добре изглежда Баръш

Чакай и аз да го похваля  Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт