Отговори
# 450
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Споко, още малко докато заснемат необходимите сцени с "Тарзан"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ще ни го върнат Йомер Ипликчи в пълния му блясък и секси усмивка  Naughty Naughty Naughty

# 451
Оя Доан сваля шапка на екипа на 309 за това, че с всяка нова седмица им се вдига рейтингът в сезон, който цяло лято не е виждал рейтинг над 5 - http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-982834-yazar-yazisi-familya-iddiali-geliyor/ Знаем ние какво да гледаме, а! Wink

# 452
Оя Доан сваля шапка на екипа на 309 за това, че с всяка нова седмица им се вдига рейтингът в сезон, който цяло лято не е виждал рейтинг над 5 - http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-982834-yazar-yazisi-familya-iddiali-geliyor/ Знаем ние какво да гледаме, а! Wink

Peace
Датата има нова визия.
Някой влизал ли е в него тези дни.
При мен не ми познава паролата и не мога да отворя сайта

# 453
Скрит текст:

Peace
Датата има нова визия.
Някой влизал ли е в него тези дни.
При мен не ми познава паролата и не мога да отворя сайта

Преди няколко дни имаше някакъв проблем с Датата.  Отидох да проверя как са нещата сега и на мен не ми разпознава нещо. В една друга тема тъкмо се оплакваха от датата, явно все още нещо не е наред по сайта.

# 454
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И с брада и без  брада Баръш си е готин. Heart Eyes Heart Eyes

# 455
Дани, мерси Hug

Сладурчо

Mr. Green hahaha

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 14:24 от eliNIM

# 456
  • Perla
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/elcin-sangu-hayatimda-bir-sey … bvqKk-ts47KRMxzrQ

Интервюто на Елчин за втория сезон.

Превод от рускините.

Актеры сериала "Любовь напрокат" собрались для съемок промо ролика нового сезона канала Стар Тв. Эльчин Сангу исполняющая роль Дефне в сериале "Любовь напрокат" поговорила с нами и рассказала, что ждет зрителей в новом сезоне.

Сангу: После очень драматичной и напряженной финальной сцены которую мы остановили в прошлом сезоне в жизни Дефне кое-что изменится. Все вместе посмотрим и увидим".
31 летняя актриса говорит, что еще с летних месяцев ей поступают сообщения "Вернитесь, мы соскучились".
"Наши зрители в новом сезоне как и всегда будут смотреть нас с любовью и интересом"-сказала Сангу.

Так же Сангу сказала, что кроме сериала есть еще пару проектов (фильма) которые ей приглянулись.
Поскольку она является выпускницей оперного отделения Мерсинского Университета, Сангу сказала: "Если в проектах для моей роли будет проходящий момент где моей героине нужно будет спеть, я спою, но у меня нет намерения отдельно петь (становиться певицей)".

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 15:02 от dora_st

# 457
  • в подножието на планината

Дани, Hug Heart Eyes Котелина, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes

Рускините са превели един туит  newsm78

В понеделник ще пуснат втори фрагман

Те, затва се рИпа... newsm44 newsm44 newsm44

# 458
  • Perla

Сцената от 40 епизод е минала 10 милиона!

Скрит текст:
Дани, Hug Heart Eyes Котелина, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes

Рускините са превели един туит  newsm78

В понеделник ще пуснат втори фрагман

Те, затва се рИпа... newsm44 newsm44 newsm44

Илде, рипай и заради мене, че нещо не ми се скърши меракът за рипане. Стяга ме под лъжичката

Скрит текст:

"леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще отвърне на удара "

Не обичам отмъстителни хора, страдащи - да.

Защо все песимистичен сценарий  newsm78  Не гледаме турска  драма Peace
Защо трябва да се обръща сюжета  от първоначалния замисъл. И защо предварително се настройвате за драми. newsm78
Скрит текст:
Нормално е да се разделят след разкриването на истината. Ама това далеч не е истинска драма за нас, зрителя.Драма е за  Йомер,Дефне.
На Йомер му се признава истина от която разбира,че всичко около него са го излъгали.И много добре направи Дефне за да я каже,да не говорим,че имаше много добри моменти преди това за откровенност. За добро, за зло това е истината. И е съвсем нормално Йо  да изпадне в положение никой да не иска да вижда от тези близки,най-малко Дефне. Та те са го лъгали.
След преосмислянето и осъзнаването, всичко ще си отиде на мястото. Дафне ще се върне в живота му.
Ще осъзнае,че тя наистина е неговата душа и това преоткриване и завоюване на сърцето на реалната
Дефне е нормално да се гледа през втори сезон.

Дани и аз не обичам отмъстителни хора,но за страдащите имам друго мнение.
Страдащ от какво от неизличима болест, страдащ от злоба, страдащ от мъка, от загуба на скъп човек.
Така,че отношението към страдащия е в зависимост от причината да изпада в страдащо положение.

А ако става дума за Дефне по отношение на връзката си с Йомер еми ще страда, и е нормално.
Но тя съвсем няма нужда от съжаление.  Ще се вземе в ръце за да се справи, както го е правила и в други житейски ситуации. Такъв е живота, малко труден и малко объркан, малко слънчев и малко щедър.
Накрая ще стане короната за краля Ипликчи [/i] Peace Grinning

Защото на това ни научи Мерич ханъм, Ели! Ако взема да преброя сериите, в които сме били щастливи от това, което гледаме, и ония, в които сме на границата да ревнем с глас, със сигурност вторите са поне два пъти повече. Ненапразно бизнесът на Верка с кърпичките процъфтяваше миналия сезон. Joy

# 459
Здравейте, сладурки  Laughing

За всички, разшетали се днес из темата, и за тия, които тепърва ще прескочат насам  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Илде  Hug, чуха ти молитвите, сега почвай да мрънкаш и за хубав фраг, аз ще те допълвам  Joy  Joy  Joy

Вай бе, цял сезон един  фръцльо ме ядосваше, сега, като стане цял крал, не знам какво да очаквам - да не вземе ме вбеси така, че да му скубя брадата косъм по косъм  Rolling Eyes.
Пък и тия журналя не знам защо недолюбват Елка - то не бяха клюки и сплетни по неин адрес, не беше чудо. И сега - суперлативи за Баръш, като че е единственият, от чието участие зависи сериала, а Елчин е просто 31-годишната актриса, участваща в ЛН  Mr. Green Ако говореха за каката, сигурно щяха да пишат за най-великата на всички времена и във всички вселени  smile3515

# 460
  • в подножието на планината
Доре, Hug няма страшно, ние сме калени, каквото и да ни предложи Мерич ханъм, ще изтърпим... Laughing

Диде, Hug първо да видим какво са ни подготвили в понеделник и веднага започваме мрънкането за фрагче... Mr. Green

# 461
  • Perla
Доре, Hug няма страшно, ние сме калени, каквото и да ни предложи Мерич ханъм, ще изтърпим... Laughing

Диде, Hug първо да видим какво са ни подготвили в понеделник и веднага започваме мрънкането за фрагче... Mr. Green
Мислиш ли?! Тя винаги може да надскочи себе си! И дано фрагчето е хубаво, че иначе съвсем ще се сдухам

# 462
В Туитър пожелават на Онур лека работа!

# 463
Изгледах 11 епизод на 309.Много ми хареса песничката,която пуснаха по времето на къната.Някой има ли линк към нея. Слушала съм я и на друго място,но не си спомням къде.Чудесна е.

# 464
  • Perla
https://twitter.com/ferahcatgulen/status/772093916699131904

тази дама от екипа е написала, че нещо идва, ама какво? Милите фенове се надяват на общ репортаж на елбарите! Дай, боже!

Ели, не знам, мила!  Sad Не съм чак толкова вътре в сериала- гледам го за разтуха и докато чакам АШК.

А днес сет няма ли, че липсва каквото и да е снимчица newsm78

Общи условия

Активация на акаунт