Отговори
# 435
  • По света и в нас.

И тези от пресата ме дразнят, сякаш само Баръш участва в сериала... ooooh! ама нали е мъж, па Елка кучета я яли... Rolling Eyes

Че после няма да се дуе Баръш и да се прави на важен! Не ми харесва напоследък и това си е- нито визуално, нито пък поведенчески. Дано като се върне към ежедневната работа, отново влезе във форма.  Praynig
Хич да не ми се дуе Баръш,вече подминавам всичко свързано с него. Mr. Green А па това за краля беше върха Whistling Когато се приведе в приличен външен вид и започне сериала може да ми се върне интереса. Joy Joy Joy

# 436
  • в подножието на планината

Биби, Hug Heart Eyes

Да видим каква промяна ще претърпи Дефне... Rolling Eyes дано да е към добро... Mr. Green

Сериалът на Кадир набира скорост...да видим как ще се наместим в петъка...и Сокаците и те ... ooooh!

# 437
Рускините са превели един туит  newsm78

В понеделник ще пуснат втори фрагман

# 438
Добър ден, мили момичета, хубава събота! Hug Hug Hug

Да видим каква промяна ще претърпи Дефне... Rolling Eyes дано да е към добро... Mr. Green

Сериалът на Кадир набира скорост...да видим как ще се наместим в петъка...и Сокаците и те ... ooooh!
Аз ще го гледам засега, само че не онлайн, щом почне Ашка. На мен ми харесаха доста от новите - Бодрумска приказка, Сърцето на вятъра/Рюзгяр, този с Кадир, 309, чакам и някои от новите заглавия, които започват в средата на септември. Запълних си програмата, а като знам, че преди изобщо не обичах да гледам сериали, които не са излъчени изцяло. Ама развих умение да чакам една седмица за продължение на историята, да чакам фрагмани, резюмета. Но все още нищо не може да се сравни с лудостта по Ашка.  Grinning

Различно Дефне - дано, само че не много различно като някоя хладнокръвна бизнес дама, без сърце, а с амбиция и пълно презрение към мъжете. Да си е нашето топло Дефне, но силно. Тя не че не беше силна през първия сезон. Тя успяваше да стои настрана и да поставя дистанция, защото тайната ги разделяше с Йомер. Преследващият беше той. Нещата малко се промениха, след като взе пари от Гало, и тогава се оплете съвсем в лъжи, но иначе винаги е била силна.

# 439
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелоуууу
вай бе не мога да ви стигна

МноУ съм доволна иначе - снимки бол  Crazy Crazy Crazy

За мен Борко нарочно гледа така страшно на снимките за промото  Naughty. Да не забравяме, че първи сезон завърши в нищото. Видяхме един Йомер Ипликчи, хвърлящ мълнии с погледите си към близките, в момента в който Дефне разказа тайната  Whistling. Липсата на Синан на снимките от промото, вероятно са подсказка за зрителя. Та нали един от въвлечениете в киралика е именно Синан, най-добрият му приятел, партньор.....та дори брат. Как ще постъпи Йомер към партньора си, предвид случилото се на сватбата, ....можем само да гадаем. Вероятно затова сега се повдигат завесите и се говори Йомер-кралят. Промененият Йомер, който видяхме в края на първи сезон, може би вече го няма. Т.е старият, леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще се отвърне на удара  newsm78 newsm78. Баръш не е загубил таланта си на някой плаж през лятото  Naughty, просто пресъздава емоциите на вбесения Йомер  Peace. Затова и си мисля, че Синан ще отиде някъде, може би не за постоянно, тъй като нямаме информация Салих също да напуска сериала  newsm78. По-скоро за известно време, през което нещо друго ще се случи на Йомер, което да го изкара от транса - че не единствен на този свят  Crossing Arms. Дефне отново ще е натоварена с не леката задача да изтърпи всички сурови състояния на възлюбение си....но въпреки това отново ще е да него, заради любовта й. А промяната на Дефне, за която се споменава  newsm78 може би сега вече, когато няма какво да крие, ще е по-смела и амбициозна. Не знам! Ще видим какво е измъдрила за цяло лято Мерич. Сигурно няма да имаме и грам съвпадък в размислите ни ДефМерови  Mr. Green Mr. Green
Да взема да се запра  hahaha hahaha hahaha че се олях  Crazy Crazy Crazy

# 440
  • near Sofia, Bulgaria
Привет!  Hug Heart Eyes
Ето такъв фраг искаха повечето фенове  Crazy
https://twitter.com/onlyarducbaris/status/771664679147966465

Аман от намусени физиономии и дълбокомислени и многозначителни фрази  ooooh! (ледения крал имам предвид  Naughty )
Ето едни сладури, да ни е усмихнат деня!  Peace

# 441
Привет!  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Аман от намусени физиономии и дълбокомислени и многозначителни фрази  ooooh! (ледения крал имам предвид  Naughty )
smile3521Същите лица, същите усмивки, но колко различно настроение във фенския фраг!

Коте, ти озвучаваш страховете ми - "леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще отвърне на удара " Не обичам отмъстителни хора, страдащи - да.

# 442
Мюжде е написала туит със следния текст, ако разбирам всичко правилно:
O zaman klasiğimi yazarak başlayayım bugüne:

"It's the first day of the rest of my life" as S.B. 💫🍀🙏🏼

Да започна тогава да пиша класиката си днес: "Днес е първият ден от останалата част от живота ми като С.Б."

С.Б. сигурно е героинята ѝ Седа Беренсел!

# 443
Привет!  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
smile3521Същите лица, същите усмивки, но колко различно настроение във фенския фраг!

Коте, ти озвучаваш страховете ми - "леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще отвърне на удара " Не обичам отмъстителни хора, страдащи - да.

Дани  Hug просто така асоциирам емоциите показани от Йомер на последните снимки  newsm78 newsm78 newsm78. Аз също не искам многостарадци повече, омръзна ми от драми, сълзи и сополи  Naughty Предпочитам сълзи от смях  Crazy Crazy, ама Меричката сама се омотава в собствените си мисли  Mr. Green Mr. Green

# 444

"леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще отвърне на удара "

Не обичам отмъстителни хора, страдащи - да.

Защо все песимистичен сценарий  newsm78  Не гледаме турска  драма Peace
Защо трябва да се обръща сюжета  от първоначалния замисъл. И защо предварително се настройвате за драми. newsm78
Нормално е да се разделят след разкриването на истината. Ама това далеч не е истинска драма за нас, зрителя.Драма е за  Йомер,Дефне.
На Йомер му се признава истина от която разбира,че всичко около него са го излъгали.И много добре направи Дефне за да я каже,да не говорим,че имаше много добри моменти преди това за откровенност. За добро, за зло това е истината. И е съвсем нормално Йо  да изпадне в положение никой да не иска да вижда от тези близки,най-малко Дефне. Та те са го лъгали.
След преосмислянето и осъзнаването, всичко ще си отиде на мястото. Дафне ще се върне в живота му.
Ще осъзнае,че тя наистина е неговата душа и това преоткриване и завоюване на сърцето на реалната
Дефне е нормално да се гледа през втори сезон.

Дани и аз не обичам отмъстителни хора,но за страдащите имам друго мнение.
Страдащ от какво от неизличима болест, страдащ от злоба, страдащ от мъка, от загуба на скъп човек.
Така,че отношението към страдащия е в зависимост от причината да изпада в страдащо положение.

А ако става дума за Дефне по отношение на връзката си с Йомер еми ще страда, и е нормално.
Но тя съвсем няма нужда от съжаление.  Ще се вземе в ръце за да се справи, както го е правила и в други житейски ситуации. Такъв е живота, малко труден и малко объркан, малко слънчев и малко щедър.
Накрая ще стане короната за краля Ипликчи
Peace Grinning

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 12:09 от eliNIM

# 445
Скрит текст:
Привет!  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Аман от намусени физиономии и дълбокомислени и многозначителни фрази  ooooh! (ледения крал имам предвид  Naughty )

Дани  Hug просто така асоциирам емоциите показани от Йомер на последните снимки  newsm78 newsm78 newsm78. Аз също не искам многостарадци повече, омръзна ми от драми, сълзи и сополи  Naughty Предпочитам сълзи от смях  Crazy Crazy, ама Меричката сама се омотава в собствените си мисли  Mr. Green Mr. Green
Hug Моите асоциации също бяха такива и затова се уплаших Мерич да не задълбае в драма от злоба, отмъстителност и черни цветове, но си мисля, че няма да стане така. Ще е многострадално всичко, но няма да е черно. Вкараха ни и катализатор за щастието на Йомер - Сечко, така че очаквам с голямо нетърпение началото.

Но си права, че заради края на сезона, Йомер няма как да подскача от щастие. И затова сигурно липсва Синан. Няма как промото да е онова закачливо промо от първи сезон. Сериалът следва логичното си развитие и от романтична комедия стана романтична драма. Дано вторият сезон имаме микс с по-голяма доза смях и романтика и по-малко сълзи и душевно терзание.

А, Елини, писала си, докато си съчинявам романа аз тук.  Peace Жанрът ни е романтична драма вече, драма, но романтична, не гледаме хорър, така че вече спирам да се страхувам.

# 446
Скрит текст:

"леденият Ипликчи се е завърнал, но още по-непроницаем и по-студен и безкомпромисен и от преди. Човекът непрощаващ лъжата, ще отвърне на удара "

Не обичам отмъстителни хора, страдащи - да.

Защо все песимистичен сценарий  newsm78  Не гледаме турска  драма Peace
Защо трябва да се обръща сюжета  от първоначалния замисъл. И защо предварително се настройвате за драми. newsm78
Нормално е да се разделят след разкриването на истината. Ама това далеч не е истинска драма за нас, зрителя.Драма е за  Йомер,Дефне.
На Йомер му се признава истина от която разбира,че всичко около него са го излъгали.И много добре направи Дефне за да я каже,да не говорим,че имаше много добри моменти преди това за откровенност. За добро, за зло това е истината. И е съвсем нормално Йо  да изпадне в положение никой да не иска да вижда от тези близки,най-малко Дефне. Та те са го лъгали.
След преосмислянето и осъзнаването, всичко ще си отиде на мястото. Дафне ще се върне в живота му.
Ще осъзнае,че тя наистина е неговата душа и това преоткриване и завоюване на сърцето на реалната
Дефне е нормално да се гледа през втори сезон.

Скрит текст:
Дани и аз не обичам отмъстителни хора,но за страдащите имам друго мнение.
Страдащ от какво от неизличима болест, страдащ от злоба, страдащ от мъка, от загуба на скъп човек.
Така,че отношението към страдащия е в зависимост от причината да изпада в страдащо положение.

А ако става дума за Дефне по отношение на връзката си с Йомер еми ще страда, и е нормално.
Но тя съвсем няма нужда от съжаление.  Ще се вземе в ръце за да се справи, както го е правила и в други житейски ситуации. Такъв е живота, малко труден и малко объркан, малко слънчев и малко щедър.
Накрая ще стане короната за краля Ипликчи  Peace Grinning

Ели  Hug
Не се настройвам за драма  Peace ама няма да минем и без нея, ще я има макар да ми се ще да е само за цвят  Naughty. Пълно щастие няма, а и това ми се струва нормалното развитие на нещата след научаване на истината. Смятам, че ще е за кратко, колкото да ни покажат бушуващите емоции в душата на Йомер. А преоткриването към сърцето на новата Дефне, нова - необградена от тайни,  ще покаже отново как любовта може да промени мирогледа на човек към много житейски ситуации.  Иначе тя винаги е била пряма спрямо чувствата си към него. За това не го  е излъгала! До един крал, трябва да има достойна кралица! А Дефне, ще покаже, че е достойна да носи корона  hahaha hahaha

Вкараха ни и катализатор за щастието на Йомер - Сечко, така че очаквам с голямо нетърпение началото.

Но си права, че заради края на сезона, Йомер няма как да подскача от щастие. И затова сигурно липсва Синан. Няма как промото да е онова закачливо промо от първи сезон. Сериалът следва логичното си развитие и от романтична комедия стана романтична драма. Дано вторият сезон имаме микс с по-голяма доза смях и романтика и по-малко сълзи и душевно терзание.

Дани и аз се надявам да имаме по-големи дози на романтика и комедия  Praynig Praynig  ама до 23.09 ще си пишем съчинения по разсъждения на воля  Mr. Green Mr. Green

# 447
А бе само да обръсне Боре брадата и ще ми светне пред очите. Сега все едно че не гледам Йомер. Като махне брадата, като сложи усмивката, като му светнат очите и като развее оня ми ти чар, ни притеснения, ни мъки ще останат.  Grinning Ако някой го харесва брадясал, да прощава, отстъпвам ви го! Аз го не ща! Но пък съм любопитна как ще му пасне на образа в началните серии, когато ще играе брадясал.

# 448
Котелина Peace

Но пък съм любопитна как ще му пасне на образа в началните серии, когато ще играе брадясал.
Peace За страдащ и терзещ се Йомер брадата ще е подсилване на ефекта.
На мен си ми харесва и с брада Баръш Grinning

# 449
Скрит текст:
Котелина Peace

Но пък съм любопитна как ще му пасне на образа в началните серии, когато ще играе брадясал.
Peace За страдащ и терзещ се Йомер брадата ще е подсилване на ефекта.
На мен си ми харесва и с брада Баръш Grinning

Peace Щастливка! Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт