Отговори
# 585
Пуснали са 2 фрагман,ама е шега на пишещите в ТТ Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 20:36 от eliNIM

# 586
Аз пък по-нахално искам направо фрагче към първа серия, но май днес няма нищо да получим  Mr. Green Дано поне е по скоро  Praynig Praynig Praynig
То и така умирам от нетърпение и любопитство, не знам как ще издържа, пък като пуснат фрага  ooooh! Mr. Green

Дано наистина това за Пасионис е само слух, че какво ще прави работохолика, ако го няма, освен че ще се отдава на душевни терзания  Mr. Green

Давай, Виви, искай, няма съм само аз нахалната, дето иска направо фраг  Joy  Joy  Joy
А подобен слух пусна в една статия след края на първи сезон оная журналистка - Д.Ойя  newsm78 Преди още да се разбере, че Синем напуска сериала, тя беше написала, че през новия сезон Йомер ще изостави Пасионис и ще създаде нова марка, това ще е причината  Яса и Синан да се разделят, а предположението и за Дефне и Йомер не ми се повтаря, може би си спомняте статията. Тогава отнесе доста плюене от феновете, пък и от мен де  Embarassed, ама може и да се окаже права  ooooh!
И аз като Илдето се старая да не се настройвам предварително, макар че като гледам снимките на Елка от сета, хич не ми прилича на омъжена и улегнала жена. С тая раничка и кубинките си е все същата хулиганка  Mr. Green

# 587
  • Perla

Абе много са ми съмнителни! Предния път вдигнаха пушилката до бога, сега се спотайват, така че не ми се вярва. Дано ме опровергаят. А и не знам дали им искам вече и тийзъра, и фрагмана!  Mr. Green

Йомер ще си направи нова фирма, в която няма да има място за предателите от Пасионис.  Mr. Green Той нали си е самодостатъчен, за какво са му приятели, близки, любими! Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
Нова къща, няма Пасионис, има Памир и Седа - интересно. Много ще ми липсва Пасионис, ако наистина го няма! Ще ми се да е неверен слух.
Обаче ако на героинята на това Мюжденце се падне да целува Йомко, по снимките ѝ си правя извода, че тя няма да се ослушва много.

Дани  Peace Peace Peace дано не е за него Mr. Green
Дано!  Mr. Green 
Аз да бягам да се скрия, преди да съм ядосала Дорито с тази си еретична мисъл! Heart Eyes Wink  Hug

Илденце, мрънкай, мила, на теб мрънкането ти отива! (да цитирам Корай!) Heart Eyes Hug А когато и други мрънкат за нещо, което искам, на мен ми олеква!

Дани, ти няма защо да се криеш, ама Мерич ханъм не знам къде ще трябва да се покрие. И не само заради мене! Нали ти е ясно какво ще сторят тр. фенове! Никой, ама абсолютно никой не може да застава между Дефне и Йомер и да разрушава приказката за легендарната им любов. Naughty Айде, Сечо По ще го преглътна, защото отдавна искам Йомер бей да се поизпоти малко и да примре от страх, че Дефнето на Йомер можее да стане нечие друго. Ама нова мадама покрай Йомер- не знам кой ще я изтърпи. Мерич имаше горчив урок с Гало, дано си е взела поука.

# 588
Та техния живот се въртеше около ширкета, основно там се снимаше, интересно, ако се окаже истина с какво ще запълва екранното време от 2 часа и повече Мерка, а пък продцентите ще трябва да се бръкнат за други места, а знаем, че са доста стиснати  hahaha hahaha

# 589
  • Perla
Пуснали са 2 фрагман
Не мога да публикувам , пиша от телефона.
На сайта на TV e

Елини, вижда се само първия тийзър. Поне аз не виждам друго. newsm78

# 590
  • София
Пуснали са 2 фрагман
На сайта на TV e

И аз не виждам нов трейлър на сайта.

# 591
Пуснали са 2 фрагман
На сайта на TV e

Лъжлив туит.Изнервя хората Peace

# 592
  • Perla
Предния път кога го пуснаха? Май беше в първите реклами на сериала, който даваха newsm78

# 593
от днешния сет

# 594
  • в подножието на планината
Еее, и аз не бих отказала фрагче към първия епизод от сезона... Laughing

Дани, Hug Heart Eyes мрънкам си аз, така ми олеква ... Laughing

# 595
  • Perla
Еее, и аз не бих отказала фрагче към първия епизод от сезона... Laughing

Дани, Hug Heart Eyes мрънкам си аз, така ми олеква ... Laughing

Мрънкай си, Илде, ама кой ли те чува! Mr. Green Всичките мрънкаме, ама файда- йок!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 21:08 от dora_st

# 596
  • София
Аз влязох направо с вратата за трейлъра. Laughing

Здравейте на всички! Hug Hug Hug

Гледам честичко да ви чета, но не винаги имам какво да кажа. Чакам си спокойно началото на сезона. Heart Eyes

# 597
# 598
  • Perla

Ако Мерич ни подари нещо такова, ще ѝ простя всичко, което е натворила!

И още малко от серията  Joy

Целувките на Ардучови  Wink

# 599
Много сладки бебешките колажи! Ще им прилича на Ипликчиеви едно детенце, ама нека първо успеят да кажат заветното "да".

Пък Ардучови целуват с цяла душа! Юнаци! Grinning

Много интересни места на снимки в последните дни - то не беше опера, музей, лодка. Оживление и движение ни чака. Нямам търение вече да си видя и "хулиганката с кубинки и раница," и брадатия страдалец, и синеокия нов изкусител, и дългокраката нова изкусителка (де да знаех кой кого ще изкушава!), и Синанчик, и Исо, и неговото момиче. Тези най нямам търпение да видя, махалата и Нериманови може да почакат.

Ако някой харесва Фахрието, снимала е нова реклама за марка дънкови дрехи - https://www.youtube.com/watch?v=xHf2J8l5aSI

Общи условия

Активация на акаунт