Отговори
# 615
Добро утро  Hug

Аз фраг не искам сега,че има доста време до 23-ти и ще ме е яд  Peace

# 616
Добро утро, момичета  Hug

Доре  Hug Илде  Hug Гале Hug Верче  Hug

Няма фраг, няма тийзърче, поне промо снимки и клипче да пуснат от Стар, хайде от кога го гласят, пък не го пускат   Mr. Green  Crossing Arms

.......ииииии Дефмер ще има много през новия сезон,  Мера ще ги подържи разделени само една серия, ни повече, ни по-малко, след това ще има епизоди пълни с Дефмерски сцени  Mr. Green  Praynig Praynig Praynig

# 617
Здравейте!

Мюжде - ,,Аз съвсем не се боя,,.  newsm78
Остава да разберем, защо предварително заявява,че не се бои.
От какво и защо newsm78 трябва да се бои  newsm78.
Иначе лесно е свикнала с екипа на сериала.Усетила е добра енергия.
Остава и ние да я приемем положително

Скрит текст:
31 летняя актриса рассказала нам свои мысли про свой новый сериал.
Узман :"У меня хоршое предчувствия,я очень рада тому что присоединилась к сериалу. Я думаю,что у этого сериала очень хорошая энергетика.Актеры, тема,история и даже язык сценария первой серии который я прочитала мне показался очень энергичным. Я очень счастлива и переживаю волнения моего нового персонажа".
В сериале Мюжде Узман будет играть героиню по имени Седа Беренсаль.
Знаменитая актриса так же сказала,что не испытала трудности когда присоединилась к команде которая уже привыкла работать вместе.
Узман :"Я совсем не боюсь, я и так спокойный человек ".
" Я совсем не столкнулась со скучным положением ,все очень теплые и милые.Через пару дней мы будем такими как будто 3 года работаем "-сказала Мюжде.

# 618
  • Perla
Добро утро, момичета  Hug

Доре  Hug Илде  Hug Гале Hug Верче  Hug

Няма фраг, няма тийзърче, поне промо снимки и клипче да пуснат от Стар, хайде от кога го гласят, пък не го пускат   Mr. Green  Crossing Arms

.......ииииии Дефмер ще има много през новия сезон,  Мера ще ги подържи разделени само една серия, ни повече, ни по-малко, след това ще има епизоди пълни с Дефмерски сцени  Mr. Green  Praynig :pray: Praynig

Точно така, Виви! както преди няколко дни Елини писа, мерич трябва много да внимава с любовта между дефмерите и тяхната близост, защото няма дефмерски сцени, рейтинг- йок, сериалът- финито.

Илде  Hug Гале  Hug Верче  Hug Ели  Hug

Здравейте!

Мюжде - ,,Аз съвсем не се боя,,.  newsm78
Скрит текст:
Остава да разберем, защо предварително заявява,че не се бои.
От какво и защо newsm78 трябва да се бои  newsm78.
Иначе лесно е свикнала с екипа на сериала.Усетила е добра енергия.
Остава и ние да я приемем положително[/i]

Скрит текст:
31 летняя актриса рассказала нам свои мысли про свой новый сериал.
Узман :"У меня хоршое предчувствия,я очень рада тому что присоединилась к сериалу. Я думаю,что у этого сериала очень хорошая энергетика.Актеры, тема,история и даже язык сценария первой серии который я прочитала мне показался очень энергичным. Я очень счастлива и переживаю волнения моего нового персонажа".
В сериале Мюжде Узман будет играть героиню по имени Седа Беренсаль.
Знаменитая актриса так же сказала,что не испытала трудности когда присоединилась к команде которая уже привыкла работать вместе.
Узман :"Я совсем не боюсь, я и так спокойный человек ".
" Я совсем не столкнулась со скучным положением ,все очень теплые и милые.Через пару дней мы будем такими как будто 3 года работаем "-сказала Мюжде.

А трябва!  Mr. Green Зависи каква роля ѝ е отредила Мерич. Ако е за Синан и ако не проявява апетити към Йомер- проблем няма, но ако е поредната мадама за него, много бързо ще  разбере в какво се е забъркала. Дидето писа, че такива фенове като теза на Аи.шка не е виждала- настръхват като таралежи само при споменаването на някого, който може да застане между Йомер и Дефне.

Верче, и за съм така за фрагмана. Не настоявам кой знае колко, че ще има да бера ядове и да пиша сценарии 15 дена. ooooh!

# 619
  • Perla

Тур фаны предполагают,что нам все-таки покажут сон Дефне.Съемки проходят на набережной + новое фото со съемок где видно накладной волос который использовали в 47 серии )Так же фаны предполагают,что Дефне спасет Памир

Тр. фенове предполагали, че все пак ще покажат съня на Дефне. Снимките били на крайбрежната и на новите снимки  се виждала перуката, използвана в 47 серия. Феновете предполагат, че Памир ще спаси Дефне.
Е, ако това стане, пък Йомер е там и я гледа как потъва, и легендата за дефмерската любов ще потъне с нея. Mr. Green И въобще няма да искам Йомер да поглежда Дефне, камо ли да се доближава до нея. Naughty

# 620
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 621
Добър ден Hug

Демет и Гейдуната се разделили hahaha
Само ние нямаме късмет с нашите чифтета #2gunfire Joy

# 622
Доре озадачи ме това ,,не се боя,,.
За какво Мюждето не се безпокои подчертавайки ,че е много спокойна.
От нас феновете, от ролята която е отредена, от желанието и да се справи чисто професионално с героинята си.  newsm78
Все въпроси на които тепърва ще си отговаряме.
И много потаен Шенолчо.
Някоя и друга откъслечна снимка, дето  нищо  не значи. Явно държи да ни изненада с началото на сезона  и спазва намерението си.
Ама феновете са любопитни и в нишата от никаква информация се заформят предположения, като например очакването на втори тейзър или фрагман.
 Признавам му способността да ни държи в неведение.
===============================================
Незная дали сте загледали другия летен сериал ,,Любовта не разбира от думи,,.
Опитах се да погледна няколко епизода. По нескопосан сериал не съм гледала.
Хареса ми обаче обстановката и камерата, начина на заснемане на отделните сцени. Хубав интериор с офисите,а стайлинга на артистите е на ниво. Главната Ханде Ерчел направи много по- добра игра в ,,Дъщерите на Гюнеш,, а Бурак Дениз ми хареса повече в ,,Кралицата на нощта,,.
Сценарият ми напомня страшно много на Ашка.
Има една дизайнерка дето се опитва да копира Корай,/ а на моменти ми заприлича на Фелиз  от 309/или поне аз така го усещам, но Онур е незаменим.

Тери ,  Hug
До преди дни гледахме колко са щастливи Демет и Юсуф.  newsm78 Също като Синем и Бекир. изведнъж новина в пространството.
Да не би сериалната химия е преминала в реална. Ако трябва да съм честна повече ми харесва Фуркан ,и като игра и като двойка с Демет.

# 623
И сега здравейтееее  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Хич не се косете предварително, каквото ни сготвят - такова  Laughing Ако подправките на са дозирани - ще мрънкаме, ако основните съставки са малко - ще стреляме. Няма да ни е за сефте  Joy  Joy  Joy
Пък за фрагче - ще си мрънкам, да не губя навици  hahaha  hahaha  hahaha И щото чакам да видя по сценарии ли Боре прилича на опушена пчела /по израза на Невин/  Joy  Joy  Joy
Дтогава Кориш ще спасява положението  Laughing

-Девочка,что ты делаешь?
-Думаю
-Подожди предположу , точно о глупостях всяких думаешь.
-Угадал, о тебе думала
-Аййй противная!Копия матери!

# 624
  • Perla
Доре озадачи ме това ,,не се боя,,.
За какво Мюждето не се безпокои подчертавайки ,че е много спокойна.
От нас феновете, от ролята която е отредена, от желанието и да се справи чисто професионално с героинята си.  newsm78
Все въпроси на които тепърва ще си отговаряме.
Скрит текст:
И много потаен Шенолчо.
Някоя и друга откъслечна снимка, дето  нищо  не значи. Явно държи да ни изненада с началото на сезона  и спазва намерението си.
Ама феновете са любопитни и в нишата от никаква информация се заформят предположения, като например очакването на втори тейзър или фрагман.
 Признавам му способността да ни държи в неведение.
Незная дали сте загледали другия летен сериал ,,Любовта не разбира от думи,,.
Опитах се да погледна няколко епизода. По нескопосан сериал не съм гледала.
Хареса ми обаче обстановката и камерата, начина на заснемане на отделните сцени. Хубав интериор с офисите,а стайлинга на артистите е на ниво. Главната Ханде Ерчел направи много по- добра игра в ,,Дъщерите на Гюнеш,, а Бурак Дениз ми хареса повече в ,,Кралицата на нощта,,.
Сценарият ми напомня страшно много на Ашка.
Има една дизайнерка дето се опитва да копира Корай,/ а на моменти ми заприлича на Фелиз  от 309/или поне аз така го усещам, но Онур е незаменим.

ТериHug 
До преди дни гледахме колко са щастливи Демет и Юсуф.  newsm78 Също като Синем и Бекир. изведнъж новина в пространството.
Да не би сериалната химия е преминала в реална. Ако трябва да съм честна повече ми харесва Фуркан ,и като игра и като двойка с Демет.[/i]

Ели, надявам се, че става дума за професионалното предизвикателство, пред което е изправена. Все пак влиза в сериал, в който хората работят заедно повече от година, и да намериш своето място в един колектив, не е лесно. А и играта на артистите в сериала се гледа под лупа, особено на новите. Пък и кой знае какви ги е замътила Мерич.
А за тайнствеността, в която е забулено началото на сезона, не знам доколко е удачна, но пък иначе ще се изгуби изненадата. А и конкуренцията не спи. Ето, тоя сериал, за който говориш- виждала съм само фрагмани и отделни снимки в туитър, а най- често колажи, в които се съпоставя с АШК. Приликата е потресаваща. Mr. Green

Що се отнася до Демет и Юсуф, още като вървеше техният сериал бях чела, че връзката им започнала едва ли не заради рейтинга, но после те продължиха да движат заедно, ама явно чувствата са се изчерпали. Вчера били щастливи, пък днес вече не са заедно.
Тери, и на нашата улица ще изгрее слънце!  Peace Като се вижда, пък ти и по- добре от мене знаеш, защото си доста по- добре информирана, щастието, което е прекалено демонстрирано пред публиката, се оказва фалшиво и нетрайно Peace

# 625
То е така,колкото повече гледаш към една връзка,толкова повече те крият истинските си чувства и седят заедно  Peace
Когато се говореше за Демет и Юсуф,че е за рейтинга,то и аз ги плювах тогава,че е пр всичко и те пък се заседяха Mr. Green сега много не ги дебнат за връзката,всеки си гледаше живота и те хоп лека полека се разделиха  Peace
Да св надяваме и тия нашите чифтета да направят така  hahaha

# 626
  • Perla
То е така,колкото повече гледаш към една връзка,толкова повече те крият истинските си чувства и седят заедно  Peace
Скрит текст:
Когато се говореше за Демет и Юсуф,че е за рейтинга,то и аз ги плювах тогава,че е пр всичко и те пък се заседяха Mr. Green сега много не ги дебнат за връзката,всеки си гледаше живота и те хоп лека полека се разделиха  Peace
Да св надяваме и тия нашите чифтета да направят така  hahaha
Ама ти представяш ли сега някое от нашите чифтета да рече да се раздели ooooh! Малееей, ще ги разпънат на кръст медиите! Пък Кюсините приятели ще имат материал за една година напред  Mr. Green Веднага и другият ще бъде забъркан, дори да няма хич вина. Каквото има да се случва, то ще стане след сериала Peace  Както казва ПРО, времето ще покаже.  Peace Моята надежда е жива!

Елка била готова вече за новия сезон! Чувствала се добре, гледала позитивно на живота- то си и личи! Усмихнато, светло момиче!

# 627
Ми то така и така ги разчекват Joy единия застанал между мутлу чифтето,другия се стиска за пръстен Joy

Ми то не пита любовта  Peace кога ги удари тогава

# 628
  • в подножието на планината
Верче, Hug Heart Eyes Елини, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Тери, Hug Heart Eyes

Тва Мюжде да внимаФа, да стои далеч от Йомко,а не да ми се прави на тарикатка... Mr. Green

# 629
  • Perla

Малеееей, тая "нескопосана" сцена от 40 епизод не само мина 10 мил., ами и продължават да се множат гледанията като лавина! Heart Eyes

Верче, Hug Heart Eyes Елини, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Тери, Hug Heart Eyes

Тва Мюжде да внимаФа, да стои далеч от Йомко,а не да ми се прави на тарикатка... Mr. Green
И аз така викам, Илде! Иначе феновете ще ѝ свият сармите за две бройки!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт