Отговори
# 645

Скрит текст:
непозната обстановка

Дефне и на тази снимка изглежда бременна ooooh!
newsm78 може би от модела на роклята .
Дано не я забремени сега Мерич,има време

# 646
От роклята е.

# 647
# 648
  • Perla
Скрит текст:

Скрит текст:
непозната обстановка

Дефне и на тази снимка изглежда бременна ooooh!
newsm78 може би от модела на роклята .
Дано не я забремени сега Мерич,има време

И аз никак не харесвам подобна възможност Mr. Green Мразя онези реплики в сериалите :"Тя е само майка на детето ми!" И заради детето да се грижи за нея.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Обаче ябълка не виждам, така че да си ядат сладкишчетата Mr. Green

# 649
Най-обсъжданите екранни двойки за месец август в социалните медии. Нашите и без нови серии държат първото място.

# 650
# 651
Аз пък ще се радвам, ако е  Mr. Green

# 652

какво  newsm78 бременна ли Heart Eyes
Та да страда сама. Само това не е имала като ангажимент
Нека изживеят заедно тези дни,както Ляле и Омер

# 653

какво  newsm78 бременна ли Heart Eyes
Нека изживеят заедно тези дни,както Ляле и Онур

Защо не?  newsm78
Ще й е кофти, че са скарани с Йо, ма ще й мине  Laughing
Пък и той и да се върти около нея, няма да е само заради детето  Joy Дори да твърди така  hahaha

Онур се занимава с Ляле под претекст, че е заради бебето, но кой ли му вярва  Joy Joy Joy

# 654

какво  newsm78 бременна ли Heart Eyes
Нека изживеят заедно тези дни,както Ляле и Онур

Защо не?  newsm78
Ще й е кофти, че са скарани с Йо, ма ще й мине  Laughing
Пък и той и да се върти около нея, няма да е само заради детето  Joy Дори да твърди така  hahaha

Онур се занимава с Ляле под претекст, че е заради бебето, но кой ли му вярва  Joy Joy Joy

Това при положение, че не е заминал нанякъде  Wink В което силно се съмнявам  ooooh! Тук вече нищо не го задържа, така че като нищо Мерич ще го прати нанякъде да започва всичко отначало  Mr. Green

# 655

Това при положение, че не е заминал нанякъде  Wink В което силно се съмнявам  ooooh! Тук вече нищо не го задържа, така че като нищо Мерич ще го прати нанякъде да започва всичко отначало  Mr. Green
Аз не знам някой да е заминал така и наистина да е започнал отначало. После се връща с подвита опашка и тръгва по стария път  hahaha hahaha hahaha
Ще видим, да пуснат втори фраг, да хвърлят малко светлина  ooooh!

# 656
Добре, че е той та да не сме в неизвестност  Joy Joy

# 657
  • Perla

какво  newsm78 бременна ли Heart Eyes
Нека изживеят заедно тези дни,както Ляле и Омер

И аз не искам!Не искам да е бременна! Искам Йомер да страда сам! Да я гледа отдалеч и да няма повод да се доближи до нея! Ако я е изоставил на сватбата или след това, смятайки, както обикновено, че има една истина и тя е неговата, ако я е оставил да понесе целия скандал от разтурването на сватбата,  не искам и да го знам! Не би заслужавал и тя да носи неговото дете! Въобще грам съчувствие не бих имала към него! Нека гледа как Памир я обгрижва, как я цени, как я уважава, как се стреми всячески тя да се чувства като принцеса, и да се пържи в собствената си ревност. Добре ги играе тези моменти Баръш. Нека има повод да покаже таланта си.  Mr. Green Това в случай, че я е изоставил. В противен случай- сменям позицията - нека са заедно, да се обичат и да чакат детенцето си!

# 658
  • в подножието на планината

И аз искам дефмерче... Rolling Eyes

Не пуснаха фраг, па и не написаха защо няма... ooooh!

# 659
Това в случай, че я е изоставил. В противен случай- сменям позицията - нека са заедно, да се обичат и да чакат детенцето си!
Ти още ли вярваш, че не я е  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт