Отговори
# 75
Щом като те хванат извън работата и ми навират постоянно някакви снимки свързани с личния ти живот и повече говориш за него отколкото за проекта над който работиш,пиши го отписан.

Биби  Hug, той Боре изобщо не говори за своя проект и своите планове  ooooh! Дали защото приятелите на Кюса - тия от ТВ8 и Канал Д го питат само за нея, или по друга причина, но той говори само за щастието си и възхвалява проектите на гениалната  Stop  Mr. Green Нито веднъж не се и опита да измести въпроса от великолепните проекти на клоунката  Tired Странно, толкова е талантлива и известна, а разбрах за нея покрай ЛН  newsm78

# 76

ааа сериала аз не си го давам за нищо на света  Naughty Елчо ми е прекалено на сърце,че да не я гледам заради някакъв си смотан талибан  hahaha
Стига обижда зетя си ма  Stop Joy
той е за утрипане,не за обиждане  Joy Joy
виж твоя какъв е примерен  Mr. Green Mr. Green не можеш да го видиш в лоша светлина  hahaha

Дидолинко  Hug аз и днес се отказах от инста  Joy че и на мен ми се доповръща вече  hahaha hahaha

# 77
Да помогна и  допълня Лейди Ди Hug Hug

"Мне нравится Эльчин Сангу"

Во время фансайна турецкого исполнителя Ильяса Ялчинташа,его поклонники спросили какая актриса ему нравится.Певец затягивал с ответом,но поклонники начали настаивать и он сказал :"Мне нравится Эльчин Сангу.Я бы хотел поработать с ней в одном проекте". Затем последовал вопрос "Хотели бы сыграть с ней в одном сериале?".На что певец ответил: "Почему бы и нет.Вы бы не хотели видеть меня в каком-нибудь сериале?"

Кате  Hug мерси за подпомагането, че наистина не мога да вляза в сайта им  ooooh!

Ди  Hug, става му приятно на човек, като прочете, че и други харесват и оценяват Елчин  Laughing
Ти опита ли да потвърдиш регистрацията си във vk? Щото като го промениха, на мен ми поиска потвърждение  Tired

# 78
  • По света и в нас.
Рускините пишат ,че сватбата на аби ще се запомни ,че е предизвикала масова психоза,и че изпитват неприязън към Борето откакто са се появили снимките с Кюса. Wink

# 79
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Щом като те хванат извън работата и ми навират постоянно някакви снимки свързани с личния ти живот и повече говориш за него отколкото за проекта над който работиш,пиши го отписан.

Биби  Hug, той Боре изобщо не говори за своя проект и своите планове  ooooh! Дали защото приятелите на Кюса - тия от ТВ8 и Канал Д го питат само за нея, или по друга причина, но той говори само за щастието си и възхвалява проектите на гениалната  Stop  Mr. Green Нито веднъж не се и опита да измести въпроса от великолепните проекти на клоунката  Tired
Странно, толкова е талантлива и известна, а разбрах за нея покрай ЛН  newsm78

и аз така  hahaha hahaha hahaha щото е много известна  Mr. Green Mr. Green и не сме я забелязали от светкавиците около нея  hahaha hahaha hahaha

# 80
Котелина, забравих да те поздравя  Embarassed Добре дошла  Hug, дано ти е забавно с нас  Simple Smile

# 81
Да помогна и  допълня Лейди Ди Hug Hug

"Мне нравится Эльчин Сангу"

Во время фансайна турецкого исполнителя Ильяса Ялчинташа,его поклонники спросили какая актриса ему нравится.Певец затягивал с ответом,но поклонники начали настаивать и он сказал :"Мне нравится Эльчин Сангу.Я бы хотел поработать с ней в одном проекте". Затем последовал вопрос "Хотели бы сыграть с ней в одном сериале?".На что певец ответил: "Почему бы и нет.Вы бы не хотели видеть меня в каком-нибудь сериале?"

Кате  Hug мерси за подпомагането, че наистина не мога да вляза в сайта им  ooooh!

Ди  Hug, става му приятно на човек, като прочете, че и други харесват и оценяват Елчин  Laughing
Ти опита ли да потвърдиш регистрацията си във vk? Щото като го промениха, на мен ми поиска потвърждение  Tired
Диди, да  Peace Може би защото се опитвам да вляза от телефона и интернета май е слаб  Rolling Eyes и затова не иска да ме пусне

# 82

ааа сериала аз не си го давам за нищо на света  Naughty Елчо ми е прекалено на сърце,че да не я гледам заради някакъв си смотан талибан  hahaha
Стига обижда зетя си ма  Stop Joy
той е за утрипане,не за обиждане  Joy Joy
виж твоя какъв е примерен  Mr. Green Mr. Green не можеш да го видиш в лоша светлина  hahaha

Дидолинко  Hug аз и днес се отказах от инста  Joy че и на мен ми се доповръща вече  hahaha hahaha
Верко, днес е поносимо няма толкова много снимки на чифтето или "великата актриса" с поредната фенка  от сватбата Mr. Green

Добре, че ме блокира в инстаграм и сега мога спокойно да си отдъхна

# 83
  • Perla
Скрит текст:

Биби  Hug, той Боре изобщо не говори за своя проект и своите планове  ooooh! Дали защото приятелите на Кюса - тия от ТВ8 и Канал Д го питат само за нея, или по друга причина, но той говори само за щастието си и възхвалява проектите на гениалната  Stop  Mr. Green Нито веднъж не се и опита да измести въпроса от великолепните проекти на клоунката  :tired
: Странно, толкова е талантлива и известна, а разбрах за нея покрай ЛН  newsm78
Диде, ако съм честна, трябва да кажа, че аз и за Баръш разбрах покрай ЛН. Понеже не съм от много навътре с тр сериали, гледала съм само 3-4, та Борко ми беше съвършено непознат. Елчин знаех от Курт и Шура, където много я харесах, и заради нея загледах и ЛН. Но онова, което държи интереса към сериала, е невероятната харизма на двойката. както се питат феновете, защо преди ЛН никой не беше забелязал колко красиви и талантливи са и двамата. Дано помнят това, че са длъжници на сериала, както каза Баръш в едно интервю през пролетта.
А как да каже нещо за своя проект, когато въпросите на журналистите бяха съвършено ясни- да каже нещо за проекта на най- гениалната от гениалните. И той не пропусна да я възхвали до небесата- чист ПР, макар срещата с журналята да беше случайна /може би/

# 84
Ди, Кати, мерси! Ей го момчето, дето харесва нашето момиче.
https://www.youtube.com/watch?v=sqqs9h2Zncc

Аз и без това повечето актьори ги харесвам в роля повече, отколкото в собствения им образ, така че и Боре ще го гледам в роля, абстрахирайки се от реалния Боре. Не мога аз да се откажа от Йомер Ипликчи.

# 85
между другото забравих да кажа "Поздравления  smile3501 smile3501 smile3501на момичетата от другата тема за прекрасния сценарий"  bouquet bouquet за който великата актриса и сценаристка само може да завижда, защото на нея и липсва таланта който вие имате

# 86
  • Perla
Ди, Кати, мерси! Ей го момчето, дето харесва нашето момиче.
https://www.youtube.com/watch?v=sqqs9h2Zncc

Аз и без това повечето актьори ги харесвам в роля повече, отколкото в собствения им образ, така че и Боре ще го гледам в роля, абстрахирайки се от реалния Боре. Не мога аз да се откажа от Йомер Ипликчи.

Е, ако е миналогодишният Йомер Ипликчи, в който Баръш се е  потопил изцяло и  играе с цялата си душа , никой няма да се откаже. Много може да го плюем, че е горделивко и кълбо от приниципи, както казва Корай, но ние си го обичаме момчето, особено когато обича момичето ни.

# 87
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще мрънкам, яяя... Mr. Green На КС -то пуснаха два вече, па ние сме с един... ooooh! нищо, че втория на КС- то изби рибата... Joy Joy Joy
То па едни фрагове на КС- то  ooooh! ooooh! ooooh!

# 88
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug
Ми има снимки то е ясно, все пак пари е вложила в проекта си и се възползва по всякакъв начин от моментната слава на Боре . Няма лош ПР бе, ето дори и мразена пак я обсъждат навсякъде, кой знае в колко статии на вестници е намърдана  Mr. Green
Примерно аз следя една Боня, Елка и Боре, та като отворя Инста една снимка не съм срещнала на Кюспелина, ако не вляза тука няма и да я видя, което ми е супер да си влизам в инстаграма си без да ми се хили насреща Laughing

# 89
Не знам можем ли да виним Боре за снимките от сватбата. Как да спре хората да искат да се снимат с великата актриса, как да ги спре да не качват снимки в нета? Не знам, не знам. Той беше във вихъра си, както каза Виви, но и Гупи беше във вихъра си - от една поза към втора поза към трета поза.

Но и аз като Дидито се чудя защо все за проектите на Гупсето говори, но си имам теория. Няма какво друго да каже в личен план за нея и затова като развалена плоча говори за таланта ѝ. Иначе трябва да каже нещо лично, пък то не му идва отвътре. Виж, ако го питат за Елчин, сигурно ще каже как са ортаци по съдба, как са имали неуспешни проекти и са много благодарни за Ашка, как нейният стил, светъл тен и коса допринасят много за образа ѝ да е обичан.

Общи условия

Активация на акаунт