Отговори
# 90

ааа сериала аз не си го давам за нищо на света  Naughty Елчо ми е прекалено на сърце,че да не я гледам заради някакъв си смотан талибан  hahaha
Стига обижда зетя си ма  Stop Joy
той е за утрипане,не за обиждане  Joy Joy
виж твоя какъв е примерен  Mr. Green Mr. Green не можеш да го видиш в лоша светлина  hahaha

Дидолинко  Hug аз и днес се отказах от инста  Joy че и на мен ми се доповръща вече  hahaha hahaha
Верко, днес е поносимо няма толкова много снимки на чифтето или "великата актриса" с поредната фенка  от сватбата Mr. Green

Добре, че ме блокира в инстаграм и сега мога спокойно да си отдъхна

днес съм  day off  от тия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
Ирко, аз следя и разни уж фенове на сериала ама сега набързо се преименуваха на гупсе ардуч ашк и т.н.  Mr. Green и вчера ги махнах та да не ме стряскат с любимката си  Joy

# 92
Ирко, аз следя и разни уж фенове на сериала ама сега набързо се преименуваха на гупсе ардуч ашк и т.н.  Mr. Green и вчера ги махнах та да не ме стряскат с любимката си  Joy
Е, тия са фенове според както задуха вятърът. Само че вятърът си мени посоката, така че да не разчитат много на сегашния вятър. Утре може да задуха рижав вятър, знае ли човек! Mr. Green

# 93
  • Perla
Агенция "Боня" е писала, че вчера е имало и още един сет- извън района на Дефне.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 17:33 от dora_st

# 94
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Котелина, забравих да те поздравя  Embarassed Добре дошла  Hug, дано ти е забавно с нас  Simple Smile

Диди   Hug добре заварила  Peace
даже ми е много приятно сред вас  smile3521

между другото забравих да кажа "Поздравления  smile3501 smile3501 smile3501на момичетата от другата тема за прекрасния сценарий"  bouquet bouquet за който великата актриса и сценаристка само може да завижда, защото на нея и липсва таланта който вие имате

Ди   Hug много приятно се изненадах  като прочетох поста ти  Blush Blush. Радвам се че си прочела нашия вариант /с Tempestad/  newsm08 за втория сезон на Ашк  Peace но вероятно се разминаваме на светлинни години с мисълта на Мерич  Whistling

# 95
# 96
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма ли Баръш да се приведе в приличен вид вече.

# 97
Благодаря за новата тема  bouquet Hug Hug

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 20:42 от romanti4ka

# 98
Ново клипче от Езги с чудесните Йомер и Дефне. Да си припомним защо ги обичаме толкова и защо някои от нас си фантазират толкова! Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=Gw7RgOZD3gM&feature=youtu.be

# 99
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ново клипче от Езги с чудесните Йомер и Дефне. Да си припомним защо ги обичаме толкова и защо някои от нас си фантазират толкова! Heart Eyes

Като ги видя тези им кадри и на секундата забравям и за Кита и за Люспата  Naughty
Професионалисти са и това е  Peace и точно затова ми се иска иска да продълже магияна на ДефМер да продължи и в новия сезон  Whistling
За кадрите на Йомер в гората, останал насаме със спомените за майка си  Sad - направо му присъждам Оскар на Баръш Великолепна игра  Peace

# 100
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма ли Баръш да се приведе в приличен вид вече.
Гале Hug, ще се приведе в близките 4-5 седмици, каза момчето, ама още не се е вясвало на сета да заснемат мъката на Йомер. Освен ако заснемането не се състои в два кадъра - седнал с чаша уиски в ръка и гледа празно в далечината на някой самотен остров. А Дефне е взела живота си в ръце, защото всички на нея чакат. Абито не можеше да се грижи за тях, когато нямаше жена, сега с жена и дете хептен няма да може. Та Дефне трябва отново да им бъде и баща, и майка.

Аз се настройвам за дълбока драма, че да съм готова за 23 септември.

# 101
Скрит текст:

Като ги видя тези им кадри и на секундата забравям и за Кита и за Люспата  Naughty
Професионалисти са и това е  Peace и точно затова ми се иска иска да продълже магияна на ДефМер да продължи и в новия сезон  Whistling
За кадрите на Йомер в гората, останал насаме със спомените за майка си  Sad - направо му присъждам Оскар на Баръш Великолепна игра  Peace

Пак ще ни накарат да се вълнуваме така, сигурна съм.

И точно заради актьорското майсторство на Боре искам той да успее и да не влезе в девета глуха след края на Ашка. Искам да го гледам в още роли.

Много харесах Керем и не искам Боре да се окаже в неговото положение. Награда за изгряваща млада звезда и един бърз залез след това. А в моите очи Керем Бюрсин е много талантлив.

# 102

Ей го, вясва се вече, може би даже на работа отива  newsm78 Похапнал в McD, че то от танци и чай тия дни не му остана време да яде, пък и какво ли да яде, като Кроки от фотосесии няма време му сготви и отива на сета да тъгува  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 17:15 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 103

Ей го, вясва се вече, може би даже на работа отива  newsm78 Похапнал в MD, че то от танци и чай тия дни не му остана време да яде, пък и какво ли да яде, като Кроки от фотосесии няма време му сготви и отива на сета да тъгува  Joy  Joy  Joy
Кроки ме съмнява да готви.Лично аз не си я представям като домакиня.Само като видиш колко е подредено в тях... Stop Mr. Green И като майка не си я представям.

# 104
  • Perla

Ей го, вясва се вече, може би даже на работа отива  newsm78 Похапнал в MD, че то от танци и чай тия дни не му остана време да яде, пък и какво ли да яде, като Кроки от фотосесии няма време му сготви и отива на сета да тъгува  Joy  Joy  Joy

Абе така подпухнал и зачервен не знам на каква работа може да отива. Той, като дъхне един път, от устата му пламъци ще излязат Joy
 А с Кроки- песни и танци до зори, пък ядене и други екстри- има заведения за хранене- бързо, бавно, ще го нахранят човека.

Котелина, да ви поздравя и аз за хубавия сценарий за втори сезон!  smile3501 smile3501 smile3501 Точно по мой вкус! Все съм си викала, че ако съм на мястото на Мерич, бих накарала Йомер да прости Дефне веднага, да си изкарат сватбата, както му е ред, да си заведе жената вкъщи, пак както му е ред, да си изкарат почивката в Италия, пък после с другите- да се разправя както си иска. Ама с тая брада Ипликчито ще да е бил Робинзон някъде Sad

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 17:31 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт