Отговори
# 30
Верко,Терко тоя до булката не е ли избраника на Габунчи  Joy Joy Joy слагам я в спойлер ,че е в компания  Sick

Скрит текст:

Да  Crazy Joy

# 31
ooooh!  ох,не мога и при рускините няма да влизам  ooooh! ooooh!

откакто феновете сравниха снимките как Борко прегръща Кюса за снимка и как партньорката ,вече си взе забележка и здраво я държи през кръста   Joy Joy Joy Joy

# 32
ooooh!  ох,не мога и при рускините няма да влизам  ooooh! ooooh!

откакто феновете сравниха снимките как Борко прегръща Кюса за снимка и как партньорката ,вече си взе забележка и здраво я държи през кръста   Joy Joy Joy Joy
ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 33
Добро утро с нещо приятно и нежно!

# 34
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ели  Hug

И нещо слънчево, да ви е хубав и усмихнат деня  Heart Eyes

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

Диде, Ели  Hug Hug
Айййй сума страници Кюса, Боре, Боре, Кюса  ooooh!
С какво вреди на сериала, че някой не могат да различат реалността от работата им. Еми хората с кой си искат с него ще бъдат, верно противна е Кюса, грозна е, отвратително поведение има, ама на Боре явно не му пречи това. Кой иска ще гледа, важно е химия да има между Омер и Дефне, за другото ми е бана не. Какво да направи в крайна сметка, двойка са, отишли са заедно на сватбата на брат му и да и каже- Не, няма да се снимам с тебе щото ще ядосам фенките си.
Еми няма как да стане това, а че Кюса се възползва да си прави реклама на нея си и на филма й, това е друга тема.

# 36
Диди, Ирка Hug Hug

С какво вреди на сериала, че някой не могат да различат реалността от работата им. Еми хората с кой си искат с него ще бъдат, верно противна е Кюса, грозна е, отвратително поведение има, ама на Боре явно не му пречи това. Кой иска ще гледа, важно е химия да има между Омер и Дефне, за другото ми е бана не. Какво да направи в крайна сметка, двойка са, отишли са заедно на сватбата на брат му и да и каже- Не, няма да се снимам с тебе щото ще ядосам фенките си.
Еми няма как да стане това, а че Кюса се възползва да си прави реклама на нея си и на филма й, това е друга тема.

Peace Peace Peace Споделям мнението ти Peace

# 37
Добро утро, мили момичета!  Hug

С какво вреди на сериала, че някой не могат да различат реалността от работата им.
Скрит текст:
Еми хората с кой си искат с него ще бъдат, верно противна е Кюса, грозна е, отвратително поведение има, ама на Боре явно не му пречи това. Кой иска ще гледа, важно е химия да има между Омер и Дефне, за другото ми е бана не. Какво да направи в крайна сметка, двойка са, отишли са заедно на сватбата на брат му и да и каже- Не, няма да се снимам с тебе щото ще ядосам фенките си.

Peace Peace Peace Споделям мнението ти Peace
И аз.

А Боре не снима, защото неговата мъка е лесна. Ще го прати Мерич на палатка, да си пие кафето, да слуша шума на вятъра и да гледа звездите, само че брадясал, пък Дафинка ще тича като луда от къща на къща да го търси къде е, ще се сбогува със семейство, приятели, ще ходи в Маниса - та затова Елчинка трябва да се снима повече, Боре ще го фотнат на две, на три и готово. Ще успеят със снимките демек, няма страшно! Wink

А, ей го Боре послушал и гушнал по-здраво госпожата. Или ще е от голяма обич, или ще е за по-убедително театро! Кой както го разбира! Grinning

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 38
Ирка  Hug, Дани  Hug
То и аз писах, че е нормално да отиде на сватбата на брат си с Кюса, нали все пак това е официалната му приятелка  Mr. Green Не е нормално, че тя два дни удави всичко и всички със снимките си с родата, ама и това си е тяхна работа - който иска, да ги гледа  ooooh!
Дали ще има същата химия при Дефмер в новия сезон - това е, което е важно и ме интересува. Иначе кой за когото ще да се жени, сгодява, разделя, плаче и се смее - все ми е тая, стига да не пострада сериала заради някоя тяхна простотия. Че тоя филм вече сме го гледали  Mr. Green

# 39
Искам ги такива
  Heart Eyes
И такива
  Heart Eyes
И такива
  Heart Eyes

# 40
Искам ги такива
  Heart Eyes
И такива
  Heart Eyes
И такива
  Heart Eyes
Ще ги имаш! Те са професионалисти! Heart Eyes

# 41
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes

Нема лошо, да си се снима Боре с изгората, ама то тяхното байгън вече, бре... ooooh!
Важното е сериалчето да ни върви и Дефмерите да ни радват... Grinning

# 42
Илде  Hug
Нека си получи Кроки нейните 2 дена слава и да миряса, че да си гледат хората работата - професионално и убедително  Naughty

# 43
Илде  Hug
Нека си получи Кроки нейните 2 дена слава и да миряса, че да си гледат хората работата - професионално и убедително  Naughty
Naughty Mr. Green

Аз не знам дали е имало някой, който е вярвал, че Кюса няма да се появи  на сватбата  Laughing
И всеки подкрепя това, че е редно да е там, щом в момента са заедно  Laughing

Просто е дразнещо младоженците да са на 2 снимки, а Кюса на 1021021  Tired
Аз ги харесвам Аби и Йенгето като двойка (въпреки че Йенгето ме беше издразнила със снимката с Кюса и то защото излезе баш, когато коментирахме, че няма такава. Чисто съвпадение  hahaha hahaha hahaha ) И исках да гледам техни снимки. А то кво излезе... Младоженците не са звездите на вечерта, а Гупата  Tired
Преди твърдях, че Кюса е добра актриса, но докато не видя нещо различно от нея, оттеглям това мнение. Навсякъде е еднаква- прави се на олигофрен  Tired
Ще я видим в новия филм, сигурно ще гледам само тийзъра, или евентуално заради Буура..  Laughing
Дано надмине 2 милиона, че голема излагация  hahaha hahaha hahaha

Да си трошат главите, само Дефмер да са наред  Peace

# 44
  • Perla
Здравейте!  Hug

Ирка  Hug, Дани  Hug
То и аз писах, че е нормално да отиде на сватбата на брат си с Кюса, нали все пак това е официалната му приятелка  Mr. Green Не е нормално, че тя два дни удави всичко и всички със снимките си с родата, ама и това си е тяхна работа - който иска, да ги гледа  ooooh!
Дали ще има същата химия при Дефмер в новия сезон - това е, което е важно и ме интересува. Иначе кой за когото ще да се жени, сгодява, разделя, плаче и се смее - все ми е тая, стига да не пострада сериала заради някоя тяхна простотия. Че тоя филм вече сме го гледали  Mr. Green

Диде Peace

В крайна сметка всички се обединяваме от желанието си да имаме дефмери поне като миналогодишните, пък ако са станали по- добри професионалисти, ще ни е бонус  Laughing няма да крия, че съм от страстните фенове на елбар, но в крайна сметка животът си е техен, изборите- също и аз няма какво да направя, приемам ги. Значи съм поумняла в последните два дни Joy

Общи условия

Активация на акаунт