Отговори
# 60

Айде Илдето почна да мрънка за фраг  Joy Joy Joy Joy
Липсваха ми тия времена  hahaha hahaha hahaha
И на мен, и на мен! Heart Eyes

# 61
  • Perla
Мераба  Hug

значи аз никога няма да свикна с тая  Crossing Arms не ми харесва тоя човек и винаги ще я плювам кат я видя - било то с Боре или без Боре  Naughty ако искат и 3 сватби да вдигнат и на челото си да си татуира Обичам Гупсе,пак няма ме накара да свикна с тая проста женица  Naughty лошото е,че сама се набутва навскъде,а той си мълчи...хубаво сватбата беше неизбежна,снимките също,но тя никога няма да престане да е над него  Naughty и толко снимки не се получи ефекта - "кво да праиш,заедно са си,свикни вече", а " да ти писне и от Боре и от всичко " Crossing Arms защото усещам как при мен вече се получава това писване от тия показностти,че чак ме е яд на мене си,че ще си проваля аз сладостта от сериала

Верче  Peace няма как да свикна с нея, защото принципно не свиквам с простотията. Като не мога да се преборя с нея, напускам я, така да се каже. Та и с Кюса, и с Боре, ако трябва- и със сериала ще се разделя. Защо да си причинявам сама ядове.

# 62
  • в подножието на планината
Ще мрънкам, яяя... Mr. Green На КС -то пуснаха два вече, па ние сме с един... ooooh! нищо, че втория на КС- то изби рибата... Joy Joy Joy

# 63

Нещо, като малко тийзърче,  дали няма да ни отпуснат, за успокоение не за друго?... Mr. Green
е с кой ма  Joy Joy той Боре не е помирисал сета още  Joy Joy Joy къв тийзър чакаш  Joy Joy Joy Joy Joy

Звездолинко  Hug

# 64
Мераба  Hug

значи аз никога няма да свикна с тая  Crossing Arms не ми харесва тоя човек и винаги ще я плювам кат я видя - било то с Боре или без Боре  Naughty ако искат и 3 сватби да вдигнат и на челото си да си татуира Обичам Гупсе,пак няма ме накара да свикна с тая проста женица  Naughty лошото е,че сама се набутва навскъде,а той си мълчи...хубаво сватбата беше неизбежна,снимките също,но тя никога няма да престане да е над него  Naughty и толко снимки не се получи ефекта - "кво да праиш,заедно са си,свикни вече", а " да ти писне и от Боре и от всичко " Crossing Arms защото усещам как при мен вече се получава това писване от тия показностти,че чак ме е яд на мене си,че ще си проваля аз сладостта от сериала

Верче  Peace няма как да свикна с нея, защото принципно не свиквам с простотията. Като не мога да се преборя с нея, напускам я, така да се каже. Та и с Кюса, и с Боре, ако трябва- и със сериала ще се разделя. Защо да си причинявам сама ядове.
с нас как свикна  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

ааа сериала аз не си го давам за нищо на света  Naughty Елчо ми е прекалено на сърце,че да не я гледам заради някакъв си смотан талибан  hahaha

# 65
  • Perla
Скрит текст:

Нещо, като малко тийзърче,  дали няма да ни отпуснат, за успокоение не за друго?... Mr. Green
е с кой ма  Joy Joy той Боре не е помирисал сета още  Joy Joy Joy къв тийзър чакаш  Joy Joy Joy Joy Joy

Звездолинко  Hug

Верче, ще го пратят на някоя сватба Йомер/Борето, да се разтушава от мъката, която го споходи на собствената му. Пък за това материал- бол! Joy За цял сезон има. Mr. Green

# 66
  • Perla
Скрит текст:
Мераба  Hug

с нас как свикна  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
ааа сериала аз не си го давам за нищо на света  Naughty Елчо ми е прекалено на сърце,че да не я гледам заради някакъв си смотан талибан  hahaha

Значи не сте в такава категория  Joy Много ми е хубаво дори   Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
Привет сладурчета

ooooh! писах, писах и ми изчезна отговора  #Cussing out

Ирко, Верко, Терко, Илденце, Данни, Диди, Доре, Виви Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

kotelina  Heart Eyes HugДобре дошла!

Аз лично до края на тази седмица няма да коментирам Кюса и Борко, че направо ми се повдига от тях  Mr. Green
Прегледах коментарите на рускините и в туитъра също вече вдигнаха ръце от толкова снимки на мутлу чифтето и някои от тях са на мнение, че всичко е стратегия на Кюса да се покаже и как от толкова заключени акаунти на присъстващите се появиха само снимки на Кюса  Whistling

Ох, имаше клюкина от кокошарника, че някакъв певец са го питали коя актриса харесва и той отговорил Елчин и, че иска да се снима с нея в проект и защо не в някое дизи  Grinning....немога да го копирам, че сайта на рускините нещо неще да ме пусне  newsm78.....което говори добре за Елка, че каквото и да стане с този проект има интерес към нея и ще си намери нещо друго

# 68
  • в подножието на планината
Диденце, Hug Heart Eyes spoko

Звездолинко  Hug

Нагледах се на Боре... Mr. Green Малко и Елчинка да видя... Laughing

# 69

Стига обижда зетя си ма  Stop Joy

# 70
  • На юг от тук
Да помогна и  допълня Лейди Ди Hug Hug

"Мне нравится Эльчин Сангу"

Во время фансайна турецкого исполнителя Ильяса Ялчинташа,его поклонники спросили какая актриса ему нравится.Певец затягивал с ответом,но поклонники начали настаивать и он сказал :"Мне нравится Эльчин Сангу.Я бы хотел поработать с ней в одном проекте". Затем последовал вопрос "Хотели бы сыграть с ней в одном сериале?".На что певец ответил: "Почему бы и нет.Вы бы не хотели видеть меня в каком-нибудь сериале?"

# 71
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аз ще свикна с Гупа, но да я харесам за Боре няма да мога. Винаги ще искам нещо друго за него, не непременно Елчин, но нещо мило, нежно, изискано, чаровно. И най-вече нещо, до което Боре като застане, да грее от щастие.

Котелинче,  Hug много се радвам, че дойде и при нас. Чета те в другата група и се радвам да те видя тук.

Дани много се радвам да те засека тук  Hug Heart Eyes
изцяло съм съгласна с написаното от теб  Peace Peace Peace

Илде
  Hug Тери  Hug Лейди Ди   Hug
много е приятно сред всички вас  Peace

# 72
Да помогна и  допълня Лейди Ди Hug Hug

"Мне нравится Эльчин Сангу"

Во время фансайна турецкого исполнителя Ильяса Ялчинташа,его поклонники спросили какая актриса ему нравится.Певец затягивал с ответом,но поклонники начали настаивать и он сказал :"Мне нравится Эльчин Сангу.Я бы хотел поработать с ней в одном проекте". Затем последовал вопрос "Хотели бы сыграть с ней в одном сериале?".На что певец ответил: "Почему бы и нет.Вы бы не хотели видеть меня в каком-нибудь сериале?"

Кате  Hug мерси за подпомагането, че наистина не мога да вляза в сайта им  ooooh!

# 73
  • По света и в нас.
Мераба  Hug

Точно за това писах още оня ден ,че Борето е вече бита карта.Щом като те хванат извън работата и ми навират постоянно някакви снимки свързани с личния ти живот и повече говориш за него отколкото за проекта над който работиш,пиши го отписан. WhistlingЕми разбрахме ,че е с Кюса ама вече не ние и интересно с кой си и защо си Whistling Направо се чудим вече с какво ме впечатли този артист,да почва сериала та да си припомня.
А по повод дали феновете се примиряват с присъствието на Кюса до Боре съм на кантар,рускините добре си я поплювкат ,сега в туитър и инстаграм срещам цветисти мнения и от туркините.Вече им писна на хората.

# 74

Айде Илдето почна да мрънка за фраг  Joy Joy Joy Joy
Липсваха ми тия времена  hahaha hahaha hahaha
И на мен, и на мен! Heart Eyes

Тери  Hug, и на мен  Joy  Joy  Joy Че и аз съм от тим мрънкала  hahaha  hahaha  hahaha

Верко  Hug, и аз няма свикна с Кюса и Боре няма нищо общо с това  Mr. Green Колкото свикнах със Зъбла  smile3515

Виви  Hug, Кате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт