Отговори
# 135
  • Perla
Скрит текст:
Star yeni sezona hazır. Senin Starın bu akşam 22.15'te Star'da!

От официалната страница на тв- то. Промото тази вечер в 22. 15.

Видях новия афиш на сериала. До Йомер- Мюждето, до Дефне- Памир. Май- май ще ме загубят преди да са почнали Mr. Green

Аз се настройвам точно за раздяла и нови половинки за известно време.

какви нови половинки бе, Мише! Не помниш ли какво се случи, когато Мерич реши да направи интрига с вкарването на Гало!

# 136
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Видях новия афиш на сериала. До Йомер- Мюждето, до Дефне- Памир. Май- май ще ме загубят преди да са почнали Mr. Green

Аз се настройвам точно за раздяла и нови половинки за известно време.

какви нови половинки бе, Мише! Не помниш ли какво се случи, когато Мерич реши да направи интрига с вкарването на Гало!

Нямаме друг избор, за да вървят сериите, трябва да има раздяла, евентуално други половинки и т.н. Peace

# 137
  • в подножието на планината

Тва някаква шега ли е?!!!... ooooh! Shocked Cry

# 138
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И на мен не ми се нрави новия афиш  Crossing Arms ама все пак ми е любопитно къв заек ще изкочи от шапката на Мерич  Rolling Eyes

# 139
Крайно обидно към Салих да го няма ... ooooh! ooooh! ooooh!
Тия двамата ще мътят водата. Мислех, че само Сечо ще играе сечено, ма вече не мисля точно така..  Tired ooooh!
Не съм оптимист вече. Феновете от сега се размрънкаха  ooooh! ooooh! ooooh!

# 140
  • Perla
И на мен не ми се нрави новия афиш  Crossing Arms ама все пак ми е любопитно къв заек ще изкочи от шапката на Мерич  Rolling Eyes

Котелина, не знам какъв заек ще изскочи от шапката на Мерич, но в туитър я питат Йомер и Дефне не са ли двойка вече в дизито, че така са поставени в промото- всички други са по двойки, нашите- като на далечни планети; питат я дали е решила да свали рейтинга под 4, припомняйки историята с Гало.

# 141
  • Perla
Крайно обидно към Салих да го няма ... ooooh! ooooh! ooooh!
Тия двамата ще мътят водата. Мислех, че само Сечо ще играе сечено, ма вече не мисля точно така..  Tired ooooh!
Не съм оптимист вече. Феновете от сега се размрънкаха  ooooh! ooooh! ooooh!

Тери, ами как няма да е обидно- изкара цял сезон като равностоен герой, а сега го лишиха от заслужено място в плаката. Йомер сърдит на целия свят, Дефне сияеща, онези двамата край дефмерите- що за сезон е замислила тая жена! Феновете са вече настроени негативно, дори отявлени привърженици на сериала казват, че са загубили интерес.

# 142
Много ми стана неприятно за Салих, двама новодошли да го изместят  Sad

Ако Мерич смята да завърти новите около Дефне и Йомер, а те двамата да са разделени, просто този сериал не го виждам, още преди Коледа ще падне  ooooh! ooooh!

# 143
  • Perla
Много ми стана неприятно за Салих, двама новодошли да го изместят  Sad

Ако Мерич смята да завърти новите около Дефне и Йомер, а те двамата да са разделени, просто този сериал не го виждам, още преди Коледа ще падне  ooooh! ooooh!
За съжаление ,както изглежда, Мерич не си е научила урока. Има ли дефмер, има сериал, няма ли ги заедно, няма го и сериала. Ни Сечо, ни други разни хубавици могат да поддържат интереса.
А Салих- направо не знам как се чувства. Ужасно е!

# 144
Е, не бързайте да се шашкате де - има време  Mr. Green Афиша какво - афиш като афиш - с космат Баръш и красива Елчин. То и Нера и Кориш ги няма там, и тия от махалата, ама това не значи, че ще ни ги спестят  ooooh! Впрочем, Елка е между двамата хубавци - ако това е намек за интрига, нали това искахме  Tired
Да почакаме малко, преди да овъргаляме Мерич в катран и перушина  Mr. Green Аз все пак обещах цяла една серия да не я стрелям  Whistling Май се минах  hahaha  hahaha  hahaha

# 145
  • По света и в нас.

Тва някаква шега ли е?!!!... ooooh! Shocked Cry
Хич не е шега Mr. Green Mr. Green Mr. Green Борето се е наговорил с Мерич-първо той ни залива с фотоси на Кюса,после Мерич с промото и те така. Mr. Green Пробат търпението на феновете. Whistling

# 146
  • Perla
Е, не бързайте да се шашкате де - има време  Mr. Green Афиша какво - афиш като афиш - с космат Баръш и красива Елчин. То и Нера и Кориш ги няма там, и тия от махалата, ама това не значи, че ще ни ги спестят  ooooh! Впрочем, Елка е между двамата хубавци - ако това е намек за интрига, нали това искахме  Tired
Да почакаме малко, преди да овъргаляме Мерич в катран и перушина  Mr. Green Аз все пак обещах цяла една серия да не я стрелям  Whistling Май се минах  hahaha  hahaha  hahaha

Абе, Диде, то и аз казах, че се включвма в твоя отбор, но като видях това промо, на което само нашите са като непознати, като видях двамата нови, усукани край тях, и вече започвам да размислям дали да спазвам намерението си. Mr. Green

# 147
Е, ти пък, Доре, не съм обещавала, че ще си спазя обещанието  Joy  Joy  Joy

# 148
  • в подножието на планината
Чек си порИва аз...само като си помисля какво ни чака...

# 149
ОХА  Mr. Green

Гупата се отърва от Елка,ама сега па иде Мюжде  hahaha hahaha hahaha
отиват си с Боцко  hahaha

ай ай не почвайте да мрънкате  Naughty може да ни мятат по тъч линията само  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт