Отговори
# 120
Здравейте!  Hug
Коте  Heart Eyes гоним се с теб из темите  Laughing добре дошла и от мен  bouquet

Аз се успокоих вече след сватбата, претръпнах един вид от предозиране с толкова красота!  ooooh!
Пък и явно човекът си е просто голям мъжкар, защото
Скрит текст:
Вече ми се изясни всичко!  Naughty Mr. Green

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Гале  Hug,  с такъв змей в къщи наш Боре направо Крали Марко трябва да е  hahaha

# 121
Скрит текст:
Така като гледате,че Боре през ден е на ресторант ...дали готви  hahaha
Е тогава защо е с нея? newsm78  Mr. Green  Wink
Любов... Mr. Green
Таа па Joy Joy Joy
Да му чеша егото сигурно  hahaha че е най-красивия в къщата хахах поне беше  hahaha  сега са 1 към 1

Сега най- големият красавец е Мюдюр! Добре, че е той, та да плакнем очо Joy
Аз не мога да се оплача  Mr. Green Мертьо си ми е хубав  Crazy и си плакнем оЧо с него

Особено с белите чорапки  Joy  Joy  Joy
Тогава е най фЙешън Joy

# 122
https://www.instagram.com/p/BJx5pgUDPNA/ Борко пак обикаля кафенетата.Айде, започвай да снимаш! #Cussing out

# 123
  • Perla
Борко така го е налегнал калпазанлъкът, че не може да се наеме да отиде до сета. Mr. Green

# 124
  • София
Превключвам каналите, за да намеря нещо интересно по ТВ и насреща ми се блещи Сера. ooooh! Заглеждам се, а то следвало любовна сцена. Застанаха двамата на леглото и туп назад. Това беше. Laughing Като видях това и оцених каква сцена имахме ние. Heart Eyes Не случайно е гледана от милиони. Браво на Елбар! Peace

# 125

.... каква сцена имахме ние. Heart Eyes Не случайно е гледана от милиони. Браво на Елбар! Peace

Peace Прекрасни са

# 126
  • Perla

.... каква сцена имахме ние. Heart Eyes Не случайно е гледана от милиони. Браво на Елбар! Peace

Peace Прекрасни са

Професионалисти са, ЕлиниHeart Eyes Тези снимки от тази серия са ми от най- любимите! Особено първата с подмятането на Корай, че сега всички си мислят едно и също, след което се изплесна в неговите простотии.

Мише, онази сцена вече почти наближава 10 милиона гледания! Но като се загледах един ден в сериите, които са в ютуб, няма серия, която да не е гледана поне  2-3 милиона пъти!

# 127
Елбар са си Елбар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 128
  • София
Да, факт е, че епизодите са много гледани, но и какви сцени имаме. Crazy Доволна съм, още повече, че в доста от сериалите не виждат и 1/3 от това, което виждаме ние. Peace

# 129
  • Perla
Star yeni sezona hazır. Senin Starın bu akşam 22.15'te Star'da!

От официалната страница на тв- то. Промото тази вечер в 22. 15.

Видях новия афиш на сериала. До Йомер- Мюждето, до Дефне- Памир. Май- май ще ме загубят преди да са почнали Mr. Green

# 130
Да, факт е, че епизодите са много гледани, но и какви сцени имаме. Crazy Доволна съм, още повече, че в доста от сериалите не виждат и 1/3 от това, което виждаме ние. Peace
Peace

# 131
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Илде благодаря  Hug
Ели  Hug Гале  Hug радвам се да ви видя  Peace
Сцените на ДефМерите са си чудни  Crazy и прилични целувки гледаме  Whistling

# 132
  • Perla
То не би представяне, не би чудо! Mr. Green

туитър жужи като кошер, защото на афиша са новите, а Салих липсва!

# 133
  • София
Скрит текст:
Star yeni sezona hazır. Senin Starın bu akşam 22.15'te Star'da!

От официалната страница на тв- то. Промото тази вечер в 22. 15.

Видях новия афиш на сериала. До Йомер- Мюждето, до Дефне- Памир. Май- май ще ме загубят преди да са почнали Mr. Green

Аз се настройвам точно за раздяла и нови половинки за известно време.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт