Отговори
# 105
Скрит текст:

Ей го, вясва се вече, може би даже на работа отива  newsm78 Похапнал в MD, че то от танци и чай тия дни не му остана време да яде, пък и какво ли да яде, като Кроки от фотосесии няма време му сготви и отива на сета да тъгува  Joy  Joy  Joy
Кроки ме съмнява да готви.Лично аз не си я представям като домакиня.Само като видиш колко е подредено в тях... Stop Mr. Green И като майка не си я представям.
А бе нали казват, че любовта на мъжа минавала през стомаха. Ами ако това е тайната на тяхната любов - жената да се окаже добра готвачка!  Mr. Green

# 106
  • Perla

Я да пусна един хубав Баръш за оправяне на вкуса

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 16:49 от dora_st

# 107
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Ей го, вясва се вече, може би даже на работа отива  newsm78 Похапнал в MD, че то от танци и чай тия дни не му остана време да яде, пък и какво ли да яде, като Кроки от фотосесии няма време му сготви и отива на сета да тъгува  Joy  Joy  Joy

Абе така подпухнал и зачервен не знам на каква работа може да отива. Той, като дъхне един път срещу тях, и другите ще изпопадат на пода. Joy
 А с Кроки- песни и танци до зори, пък ядене и други екстри- има заведения за хранене- бързо, бавно, ще го нахранят човека.

Котелина, да ви поздравя и аз за хубавия сценарий за втори сезон!  smile3501 smile3501 smile3501 Точно по мой вкус! Все съм си викала, че ако съм на мястото на Мерич, бих накарала Йомер да прости Дефне веднага, да си изкарат сватбата, както му е ред, да си заведе жената вкъщи, пак както му е ред, да си изкарат почивката в Италия, пък после с другите- да се разправя както си иска. Ама с тая брада Ипликчито ще да е бил Робинзон някъде Sad

Ама грам не мога да си прадставя Гюпса пред печката или пък с бебе в ръце  Naughty Crossing Arms

Доре  благодаря ти  Hug
радвам се, че ти е харесало  Blush

# 108
Гупата я хапе печката  Joy Joy Joy

# 109
  • в подножието на планината

Котелина, Hug и аз ви поздравявам за сценария... bouquet Да можеше Мерич да ни зарадва с подобно развитие, но това са само мои мечти... ooooh!

Хапе я...  hahaha като гледам Йомко как се справя в кухнята, по- вероятно е той да е пред печката... Mr. Green

# 110
Така като гледате,че Боре през ден е на ресторант ...дали готви  hahaha

# 111
Така като гледате,че Боре през ден е на ресторант ...дали готви  hahaha

Е тогава защо е с нея? newsm78  Mr. Green  Wink

# 112
  • в подножието на планината
Любов... Mr. Green

# 113
Любов... Mr. Green
Таа па Joy Joy Joy
Да му чеша егото сигурно  hahaha че е най-красивия в къщата хахах поне беше  hahaha  сега са 1 към 1

# 114
.............ако съм честна, трябва да кажа, че аз и за Баръш разбрах покрай ЛН. Понеже не съм от много навътре с тр сериали, гледала съм само 3-4, та Борко ми беше съвършено непознат. Елчин знаех от Курт и Шура, където много я харесах, и заради нея загледах и ЛН. Но онова, което държи интереса към сериала, е невероятната харизма на двойката. както се питат феновете, защо преди ЛН никой не беше забелязал колко красиви и талантливи са и двамата.

Peace При мен се случи същото

Котелина добре дошла  Hug

# 115
  • Perla
Скрит текст:
Любов... Mr. Green
Таа па Joy Joy Joy
Да му чеша егото сигурно  hahaha че е най-красивия в къщата хахах поне беше  hahaha  сега са 1 към 1

Сега най- големият красавец е Мюдюр! Добре, че е той, та да плакнем очо Joy

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 19:25 от dora_st

# 116
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте!  Hug
Коте  Heart Eyes гоним се с теб из темите  Laughing добре дошла и от мен  bouquet

Аз се успокоих вече след сватбата, претръпнах един вид от предозиране с толкова красота!  ooooh!
Пък и явно човекът си е просто голям мъжкар, защото
Скрит текст:
Вече ми се изясни всичко!  Naughty Mr. Green

# 117
Довечера лорд Онур ще свали гарда. Да видим Лале какво ще направи! Хаштагът за довечере е #хайде признай си де!  Joy Онурчик иска да чуе вече нещо мило от Лале.

# 118
Скрит текст:
Любов... Mr. Green
Таа па Joy Joy Joy
Да му чеша егото сигурно  hahaha че е най-красивия в къщата хахах поне беше  hahaha  сега са 1 към 1

Аз не мога да се оплача  Mr. Green Мертьо си ми е хубав  Crazy и си плакнем оЧо с него

# 119
Скрит текст:
Любов... Mr. Green
Таа па Joy Joy Joy

Аз не мога да се оплача  Mr. Green Мертьо си ми е хубав  Crazy и си плакнем оЧо с него

Особено с белите чорапки  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт