Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър Heart Eyes  Hug, Доре  Heart Eyes Hug

# 181
Добро утро, момичета  Hug

Ирка Hug Доре  Hug Вери HugЕли  Hug Дани  Hug

Мен лично в постера, а и в промото най- много ме дразни това, че всички останали влюбени в другите сериали са представени като двойки, само нашите стоят разделени- влак да мине между тях, както писаха снощи в туитър. А феновете на АШК са безкомпромисни, когато става дума за ДефОм- никой не може да застава между тях. Тяхната любов е легендарна, те са легендарна двойка- такива са определенията за тях, и никакви компромиси в това отношения няма да допуснат. Не само Мерич ще го отнесе, ами и новите артисти също. И накрая и те ще пишат като Елифджан писма за сбогуване със съвети да разграничаваме сериала от реала.

А самото промо може и да има друг вариант, защото някои от сериалите бяха представени само с имената и артистите. Но ми беше ужасно скучно. Mr. Green
+1 Peace
Та нашите дори не са снимали заедно, личи че са заснети отделно и фотошопирани след това, все едно не могат се понасят  Crossing Arms ooooh!

# 182
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes

Аз няма да спра да мрънкам... Crossing Arms не ми хареса постера и тва е... Mr. Green

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
Виви, Звезде  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Мен Елка ми хареса на постера, ама Боре пак не го бива  Stop

# 184
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
аз докато ви поздравя  Whistling....и ще вземе да мръкне  Mr. Green Mr. Green
есента чука на вратата вече  Tired Честит ви септември  Crazy

не мога да разбера смисъла на афиша  ooooh! ама не се й опитвам  Naughty
че тя Меричовата логика  Rolling Eyes Rolling Eyes не мойш я открие никъде   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 185
  • На юг от тук
Добър ден в началото на септември.
Започва обратното броене до 23.
И сравненията не закъсняха,познайте коя година печели.
Спокоен и слънчев ден желая на всички.

# 186
Звезде  Hug Виви  Hug Кате  Hug
Котелина  Hug

Нали писаха,ме това не е официалното промо на Стар,а нещо като тантим  Peace
Показват актьорите Peace
Новото промо се очаквали скоро,значи може да не е официалния постер това

# 187
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Звезде  Hug Виви  Hug Кате  Hug
Котелина  Hug

Нали писаха,ме това не е официалното промо на Стар,а нещо като тантим  Peace
Показват актьорите Peace

Вери  Hug
надявам се да не е официалния
че то па ако беше  ooooh! ..... нямам думи просто  Naughty

# 188
Котелина, Hug Heart Eyes Кате, Hug Heart Eyes

Звезде  Hug Виви  Hug Кате  Hug
Котелина  Hug

Нали писаха,ме това не е официалното промо на Стар,а нещо като тантим  Peace
Показват актьорите Peace
Верче, Hug Heart Eyes а, дано... Praynig

# 189
Много се извинявам, но не съм много запозната. Тази Гупсе, актриса ли е, какво снима, че казвате, че е толкова известна? И защо и казвате Кюса?

# 190
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Ей, значи, като сте се втренчили в тоя постер, няма кой едно кафе да почерпи  ooooh!
Айде да ми правите компания, нищо, че е обяд и това е п-тото  Wink

# 191
Ново чифте на хоризонта  Laughing

# 192
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Ей, значи, като сте се втренчили в тоя постер, няма кой едно кафе да почерпи  ooooh!
Айде да ми правите компания, нищо, че е обяд и това е п-тото  Wink

Диде, Hug Heart Eyes няма да откажа още едно кафенце... Laughing

Тери, Hug Heart Eyes кои са тези?... newsm78

# 193
Сис тая си му е старата ма Joy

# 194
  • Perla
Добро утро, момичета  Hug

Скрит текст:
Ирка Hug Доре  Hug Вери HugЕли  Hug Дани  Hug

Мен лично в постера, а и в промото най- много ме дразни това, че всички останали влюбени в другите сериали са представени като двойки, само нашите стоят разделени- влак да мине между тях, както писаха снощи в туитър. А феновете на АШК са безкомпромисни, когато става дума за ДефОм- никой не може да застава между тях. Тяхната любов е легендарна, те са легендарна двойка- такива са определенията за тях, и никакви компромиси в това отношения няма да допуснат. Не само Мерич ще го отнесе, ами и новите артисти също. И накрая и те ще пишат като Елифджан писма за сбогуване със съвети да разграничаваме сериала от реала.

А самото промо може и да има друг вариант, защото някои от сериалите бяха представени само с имената и артистите. Но ми беше ужасно скучно. Mr. Green
+1 Peace
Та нашите дори не са снимали заедно, личи че са заснети отделно и фотошопирани след това, все едно не могат се понасят  Crossing Arms ooooh!

А, то само това остава- и да не се понасят! Тогава въобще защо започват нов сезон! И като е фотошоп, защо поне не са ги приближили повечко, да си личи, че са двойката в сериала. Но сега се сещам, че когато снимаха за промото на Стар, някаква дама, която е от екипа, беше писала, че вече снимките са готови. И тогава фенове я бяха питали дали Баръш и Елчин са там, а тя отговори утвърдително. Така че, ако са били заедно там, защо снимките трябва да са отделни и после събрани заедно в афиш. newsm78 Всъщност- те и на другите двама изглеждат така- добавени една към друга. Дано наистина това да е само някакъв предварителен вариант.
Мене това, което продължава да ме учудва, е защо все още няма знак, че Баръш вече е на сета? Всички се показаха, всички заявиха, така да се каже, че са започнали работа, само Борко- не. Чак пък толкова да не е необходим в първата серия Thinking

Диде, благодаря за кафенцето Hug

Общи условия

Активация на акаунт