Отговори
# 360
  • София
Ипликчи с нова кола. Ако Дафне има пръстен на ръката, много вероятно е да е отказала този път да свали халката и да я носи като доказателство за любовта си, а той да е сърдит и да я е свалил. Peace

Йо с брада изглежда по-улегнал. Wink

На едната снимка са май Елка и Сечкин т.е. героите им се срещат.

# 361
  • Perla
Скрит текст:
Ипликчи с нова кола. Ако Дафне има пръстен на ръката, много вероятно е да е отказала този път да свали халката и да я носи като доказателство за любовта си, а той да е сърдит и да я е свалил. Peace

Йо с брада изглежда по-улегнал. Wink
На едната снимка са май Елка и Сечкин т.е. героите им се срещат.

Мише, никой от феновете не е писал, че на сета са Елчин и Сечкин, пък и аз не го разпознавам на снимките. По- вероятно е да се срещнат Дефне и Йомер. И дано Мерич не е забременила Дефне, че вече съвсем ще ме сдуха. То остава и Йомер да се грижи за Дефне заради детето, пък на нея да е сърдит!

# 362
  • София

Този с очилата не е ли Сечкин? Аз не го и познавам много добре, де. Blush

Не знам Мерич, ама дано Йомко да я е забременил. Wink Иначе съм казвала, че ще е хубаво да имат фиктивен брак (за пред хората) и да живеят заедно, защото Йомко всеки ден ще е изкушен от Дафинка, но като гледам от снимките, няма да стане така.

# 363
  • near Sofia, Bulgaria
  Hug Hug Hug
Аз го разчитам като set yollari , може би е нещо като пътя към сета или на път за сета  newsm78

От младоженците
https://www.instagram.com/p/BJ2XKkYgOgM/

Много сте наблюдателни  Peace как ги виждате тея пръстени!?  #Crazy Обаче рокличките на Дефне много интересни, като цяло визията й от снимките, които излизат, не предполага да е потънала в скръб, пък да видим!  Crossing Arms Wink Йомер както си е отшелник, ако Памир се завърти около Дафа, може да го изкара набързо от самосъжалението!  Stop Mr. Green

# 364
Доре  Hug
Не може да са все заедно Дфмерите и да се гледат колкото и да са харизматични. Няма как да стане без раздяла и преоткриване.
Няма начин да минем без  интрига в която двамата да се завъртят и която да не е свързана с тяхната любов.
Нещо леко и романтично, комично и весело, например ревнуващ Йомер. Grinning Ще ги има подобни момемнти и сцени .
Иначе не виждам само с  погледи и милувки Дефмерски  как се прави още един сезон.

Мише този с очилата ми прилича на Шенол.

Обичам тези времена на снимки,подсказки ,въобще очакването на поредната серия.

# 365
  • София
Ели, може и да е Шенол. Аз не ги познавам много.

Няма как да минем без раздяла, ревност, страдание и т.н. Според мен Йомко ще страда и ще ревнува, но няма да го показва. Той е желЕзен. Wink После ще свали гарда. Flutter

# 366
Ели, може и да е Шенол. Аз не ги познавам много.

Няма как да минем без раздяла, ревност, страдание и т.н. Според мен Йомко ще страда и ще ревнува, но няма да го показва. Той е желЕзен. Wink После ще свали гарда. Flutter

Peace Как няма да го свали като такъв левент ще се навърта около Дефне hahaha

# 367
  • София
Ще се цупи малко, ще се сърди, ще се ядосва и накрая пак при нея ще отиде. Heart Eyes Wink

# 368
  • Perla

Гале, на този кадър се вижда нещо като пръстен на ръката на Дефне. Peace Не аз, рускините са по разследванията.

Ели, ясно е, че не може без леки драми, но защо все вървим по едни и същи пътища? Още преди да стане ясна лъжата, всички предричаха, че Дефне ще я каже на сватбата. Така стана. После всички предричаха, че Йомер ще си вземе очите, изоставяйки Дефне, пък после ще се върне по- силен и по- бляскав отвсякога. Явно така ще стане. Къде е приносът на сценаристката, къде е оригиналността, щом всичко се знае една година по- рано?! Е йтази предвидимост на сюжета направо ме вбесява! И къде е тука историята на Дефне?! Нея трябва да я направят света мъченица Дафинка! Нека да има ревнуващ Йомер- ха дано, ама надали! И покрай него, както обичайно, Мерич ще засуче фустата на новата красавица и това, което си знаем.А ако дефмерите са разделени, как ще усетим тяхната магия? И как ще разберем има ли я, няма ли я?!

# 369
  • София
Доре, защото това Йомко и Дафне. Все пак Мерич цял сезон изгражда характерите им. За мен щеше да е нетипично тя да събере смелост да му каже преди сватбата, а той да махне с ръка и да каже: "Нищо, забравям го!". Peace

# 370
Добър вечер, мили момичета!  Hug

Наваксах и със снимки, и с интервюта, и със сетове. Е, тежката артилерия Есин Овет днес е писала, за да извие публично ръката на Боре да се ожени вече, че да си отдъхнем. Леле, тия журналисти съвсем се отчаяха за Гупа, щом трябва публично да кандардисват Боре, пък и нас, че много се обичат с госпожата. А госпожата си лае ли, лае, весело ѝ е на душата, тя не се тревожи, че не се женят с Боре, Есин Овет се разтревожила!

Много обичам и аз снимки от сета, впечатления, въпреки че засега от всички впечатления съм се настроила за среща с напълно различен Йомер. Сигурно е от брадата, ама ако ми го няма Йомер с нежната душа, защото тя е такава, а се върне някой огорчен и озлобен човек, ще бъда много нещастна. Не искам коренна промяна на характерите им, да се повторя аз. От всички промо снимки стои един студен и дистанциран Йомер. Не го искам такъв. Искам да страда, да го боли, да обича - не го искам скован от безразличие, за да се защити от болката.

А Дефне я искам различна. Искам я силна, даже съм готова да я видя надживяла болката по Йомер. Да видим Мерич какво иска! Но "пени се, не пени се, ще го ям!" Grinning

# 371

Баръш е подсказал- накратко
Бях принц,ще стана крал.
Много от събитията които са се случили в първи сезон са достатъчно интригуващи. Оставили са ги  нерешени/ в безпорядък / . Ще видим уникално по своя род преображение на принц Йомер ,който е на път да стане крал

"Был принцем,стану королем"

Барыш Ардуч поведал кое-какие подсказки касательно новых серий порталу "NTV жизнь"

"В первом сезоне было достаточно событий и финал был интригующим.Мы оставили его в беспорядке.Мы увидим снова уникального в своем роде, преображенного,познавшего многое,совершенствованного и еще более взрослого принца Омера, который на пути того, чтобы стать королем."

# 372
  • София
Скрит текст:

Наваксах и със снимки, и с интервюта, и със сетове. Е, тежката артилерия Есин Овет днес е писала, за да извие публично ръката на Боре да се ожени вече, че да си отдъхнем. Леле, тия журналисти съвсем се отчаяха за Гупа, щом трябва публично да кандардисват Боре, пък и нас, че много се обичат с госпожата. А госпожата си лае ли, лае, весело ѝ е на душата, тя не се тревожи, че не се женят с Боре, Есин Овет се разтревожила!

Много обичам и аз снимки от сета, впечатления, въпреки че засега от всички впечатления съм се настроила за среща с напълно различен Йомер. Сигурно е от брадата, ама ако ми го няма Йомер с нежната душа, защото тя е такава, а се върне някой огорчен и озлобен човек, ще бъда много нещастна. Не искам коренна промяна на характерите им, да се повторя аз. От всички промо снимки стои един студен и дистанциран Йомер. Не го искам такъв. Искам да страда, да го боли, да обича
- не го искам скован от безразличие, за да се защити от болката.

Скрит текст:
А Дефне я искам различна. Искам я силна, даже съм готова да я видя надживяла болката по Йомер. Да видим Мерич какво иска! Но "пени се, не пени се, ще го ям!" Grinning

В началото очаквам точно това от него. Rolling Eyes

Ясно, хвърля се отново в работата и ще преуспее още повече.

# 373

Peace

# 374
  • Perla
Скрит текст:

Много обичам и аз снимки от сета, впечатления, въпреки че засега от всички впечатления съм се настроила за среща с напълно различен Йомер. Сигурно е от брадата, ама ако ми го няма Йомер с нежната душа, защото тя е такава, а се върне някой огорчен и озлобен човек, ще бъда много нещастна. Не искам коренна промяна на характерите им, да се повторя аз. От всички промо снимки стои един студен и дистанциран Йомер. Не го искам такъв. Искам да страда, да го боли, да обича
- не го искам скован от безразличие, за да се защити от болката.

Скрит текст:

Добре, аз пак питам- къде е в тая цялата история Дефне? Нея не я ли боли, щом са се разделили, без значение дали са подписали, или не? Защо тя пак трябва сама да понесе цялото страдание и да остане на крака, защото кърлежите чакат на нея. Вярно, семейство има, ама в това семейство само Есра и бабата са невинни, а другите двама- малоумни готовани, че и дете чакат. И кой ще трябва да се справя с това? Че и къщата е на Йомер на всичкото отгоре. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт