Отговори
# 375
Принцът ставал крал! Какво значи сега това? По-мощен, по-властен, по-безпощаден или по-милостив, по-великодушен, по-простителен! Хубавото в принца ли ще расте до кралски размер или лошото?

Скрит текст:
Добър вечер, мили момичета!  Hug

Наваксах и със снимки, и с интервюта, и със сетове. Е, тежката артилерия Есин Овет днес е писала, за да извие публично ръката на Боре да се ожени вече, че да си отдъхнем. Леле, тия журналисти съвсем се отчаяха за Гупа, щом трябва публично да кандардисват Боре, пък и нас, че много се обичат с госпожата. А госпожата си лае ли, лае, весело ѝ е на душата, тя не се тревожи, че не се женят с Боре, Есин Овет се разтревожила!

Много обичам и аз снимки от сета, впечатления, въпреки че засега от всички впечатления съм се настроила за среща с напълно различен Йомер. Сигурно е от брадата, ама ако ми го няма Йомер с нежната душа, защото тя е такава, а се върне някой огорчен и озлобен човек, ще бъда много нещастна. Не искам коренна промяна на характерите им, да се повторя аз. От всички промо снимки стои един студен и дистанциран Йомер. Не го искам такъв. Искам да страда, да го боли, да обича
- не го искам скован от безразличие, за да се защити от болката.

Скрит текст:
А Дефне я искам различна. Искам я силна, даже съм готова да я видя надживяла болката по Йомер. Да видим Мерич какво иска! Но "пени се, не пени се, ще го ям!" Grinning

В началото очаквам точно това от него. Rolling Eyes

Ясно, хвърля се отново в работата и ще преуспее още повече.
Миши, и аз очаквам страдание от Йомко, само не жестокост по отношение на хората, които обича. И жестокост към себе си, като например да се ожени за друга, за да изгори мостовете за прошка. Не обичам такива крайни прояви на отчаяние. Или пък сериалът да започне  - "5 години по-късно". За мен това са крайни прояви на непростителност и ме натъжават, развалят образа на герой, когото обичам.

# 376
  • София
Нищо, Баръш умее да пресъздава тези чувства. За пред хората ще е абсолютен работохолик, ще е строг с подчинените си, ще хвърля цялата си енергия в бизнеса, а вътрешно ще е опустошен. Просто няма да си позволява да чувства нещо.

Доре, Дафне също трябва да мине през своята голгота. Няма начин. Не намери сили да му каже по-рано и според мен е наясно, че на него ще му трябва време. Все пак не е лесно да разбереш, че по някакъв начин си предаден от всички. Не случайно в последните кадри дадоха всичките му близки хора отблизо т.е. той остана сам сред свои.

Дани, аз очаквам да в строг, но справедлив с работещите във фирмата, а контакт с близките няма да има т.е. на този етап ще ги избягва.

# 377

Дани, аз очаквам да в строг, но справедлив с работещите във фирмата, а контакт с близките няма да има т.е. на този етап ще ги избягва.
Да, аз очаквам от Йомер страдание, очаквам да бъде дистанциран, въпросът явно е в мярката - колко дистанциран, как дистанциран. Страдащ и дистанциран или озлобен и дистанциран. Предполагам, че Мерич няма да съсипе образа му, но малко се страхувам да не би да реши да направи драмата по-дълбока и да му засили черните краски в образа.

Но общо взето оплаквам нероден Петко. Да дойде 23 и ще видим. Стига съм се жалвала предварително, ама Боре с тази брада и с този увесен нос на промо снимките ме уплаши. Grinning

# 378
  • Perla

Хайде, признанието от Баръш- станали много добри приятели с Елка и затова са задължени на този проект! Само не знам, щом са добри приятели, защо дават интервюто отделно, а не както миналата година- заедно?! Какво ги притеснява- канки са, много добри приятели, пък не застанат един до друг!

# 379
  • София
.....Страдащ и дистанциран или озлобен и дистанциран. ...

По-скоро първото. Ще е дистанциран, ще го интересува само бизнеса и ще се мъчи да не мисли за Дафне и лъжата на всички.

# 380

Хайде, признанието от Баръш- станали много добри приятели с Елка и затова са задължени на този проект!

Много ми хареса! Ама, че задължение! newsm53 newsm44
Сложи черта на всички снимки и репортажи с каката от последните дни .
Повече няма нужда да се обяснява

# 381

По-скоро първото. Ще е дистанциран, ще го интересува само бизнеса и ще се мъчи да не мисли за Дафне и лъжата на всички.

и ще се разкъсва от любов и копнеж по Дефне. Баръш го умее прекрасн,  да пресъздава състоянието на страдащ и влюбен.

# 382
  • София

и ще се разкъсва от любов и копнеж по Дефне. Баръш го умее прекрасн,  да пресъздава състоянието на страдащ и влюбен.

И още как. Peace Хем ѝ е сърдит, хем мре за нея. Heart Eyes Crazy Баръш играе перфектно подобно състояние.

# 383

По разширен превод от интервюто на Баръш.
Йомер остава верен на себе си /както и предполагах /.Но ще претърпи промяна по пътя на превъплащението му в крал.

Скрит текст:
РЕПОРТАЖ БАРЫША АРДУЧА ДЛЯ СТАР ТВ !!НАМ ПОКА ДОСТУПНЫ ТОЛЬКО ВЫРЕЗКИ ! ТОЛЬКО РЕПОСТ!

Феноменальный сериал "Любовь напрокат ",начавшийся прошлым летом на стар тв и на протяжении 52 серий пронесшийся на экранах как буря начинает второй сезон.В новом сезоне к касту сериала присоединились Сечкин Оздемир и Мюжде Узман.

28 летний актер завоевавший огромное количество фанатов сказал:
"Представитель любой профессии хочет чтобы работа которую он делает нравилась . У меня нет такого определения(цели) , чтобы эта работа получила еще больший рекорд.После того как мы делаем нашу работу с любовью,у нас и так появятся люди которое нас любят. Надеюсь, что все будет идти хорошо.А мы сделаем счастливыми людей которые за нами следят(смотрят нас )".

Вот что он сказал про новый сезон.

"В первом сезоне произошло много историй и финал был очень эффектными.Мы оставили все в очень хаотичном положении.Увидим Омера опять-таки верного себе,перенесшего полное изменение,которой узнавая продвигался и на самом деле продвигаясь еще больше вырос.Мы увидим Омера , который будучи принцем шел по пути становления королем"-сказал Ардуч .
Перевод: Лена Мнацаканян

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 19:55 от eliNIM

# 384
  • Perla

Хайде, признанието от Баръш- станали много добри приятели с Елка и затова са задължени на този проект!

Много ми хареса! Ама, че задължение! newsm53 newsm44
Сложи черта на всички снимки и репортажи с каката от последните дни .
Повече няма нужда да се обяснява

Пък за нероден Петко ще взема и аз да изчакам първа серия- все пак дума съм дала да не стрелям веднага.  Laughing Дано се сдържа.
Абе, Ели, малко сега съм в чуденка по това съобщение  newsm78 Пуснато е от Боня, там стои логото на тези, за които е интервюто на Баръш от днес, обаче много тихо в туитър newsm78

# 385
Скрит текст:

и ще се разкъсва от любов и копнеж по Дефне. Баръш го умее прекрасн,  да пресъздава състоянието на страдащ и влюбен.

И още как. Peace Хем ѝ е сърдит, хем мре за нея. Heart Eyes Crazy Баръш играе перфектно подобно състояние.
Елини, Миши, заради вас направо ми липсва вече страдащия и влюбен Йомер! Да се почва, да разкарва Йомко Дефнето и да върви да страда, че Борето е майстор на тези състояния!  Grinning  Heart Eyes Шега за разкарването! Наистина нямам търпение. И аз обичам тези изпълнения на Баръш - мъка, любов, отчаяние, желание...

Тези думи на Боре, че са задължени на този проект с Елчин, съм ги чувала и в друго интервю. Може да са стари, а ако не са, значи се чувства длъжен да го повтори. Няма интервю на Боре почти, в което името на Елчин да не присъства, а в повечето случаи не е длъжен да споменава и нея, може да говори само от свое име. Но той говори от името на двамата!

# 386

Тези думи на Боре, че са задължени на този проект с Елчин, съм ги чувала и в друго интервю. Може да са стари, а ако не са, значи се чувства длъжен да го повтори. Няма интервю на Боре почти, в което името на Елчин да не присъства, а в повечето случаи не е длъжен да споменава и нея, може да говори само от свое име. Но той говори от името на двамата!

От колегиалност Дани  Mr. Green което няма лошо Peace

Принц Йомер много намусен newsm78

# 387
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=missence link=topic=939822.msg33656113#msg33656113 date=1472834684]
Скрит текст:

Елини, Миши, заради вас направо ми липсва вече страдащия и влюбен Йомер! Да се почва, да разкарва Йомко Дефнето и да върви да страда, че Борето е майстор на тези състояния!  Grinning  Heart Eyes Шега за разкарването! Наистина нямам търпение. [/spoiler]И аз обичам тези изпълнения на Баръш - мъка, любов, отчаяние, желание...

Скрит текст:
[/quote]
Абе вие сте направо мазохисти, да знаете! Никак не обичам такива драми, ама никак! Може да ги играят перфектно, ама аз още по- перфектно плача от тях! Искам нещо по- лекичко, искам драмите да се решават в рамките на 1-2 серии, а не по 10 серии да се гледат, да се жадуват и от инат и обида да не се докоснат! Я в 309 как се сърдят за половин серия и готово.

# 388
В 309 са много сладки. Бързо се сдобряват, нали всичко е "формално" между тях!  Grinning Започнат ли да говорят неформално, не се получава. От безсилие да изкара признание от Лале, лордът прибягна до най-естественото разрешение за ситуацията - целувка. Да видим обаче другата седмица как ще я оправдае тази целувка, ако Лале не откликне.  Grinning

Ей ви един сладък поздрав от Керемчи, взех го от другата негова тема - https://www.instagram.com/p/BJ2IPViDoCp/

# 389

Абе вие сте направо мазохисти, да знаете! Никак не обичам такива драми, ама никак! Може да ги играят перфектно, ама аз още по- перфектно плача от тях! Искам нещо по- лекичко, искам драмите да се решават в рамките на 1-2 серии, а не по 10 серии да се гледат, да се жадуват и от инат и обида да не се докоснат! Я в 309 как се сърдят за половин серия и готово.

Joy Joy Joy JoyДоре няма драма . Ще е леко ,ще са влюбени  и малко съвсем за кратко  разделени. Heart Eyes
Бързо ще осъзнаят, че един без друг не могат,  hahaha hahahaа пък и Сечкин е готов за удар Joy JoyИначе не ми се гледат седнали над Кафка, въздишащи като старци Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт