Отговори
# 480
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

В Туитър се развълнуваха. Предполагат общ репортаж на Боре и Елка за ... Хакан Гендже, журналист! Снимката с Боре е нова, от едно и също място.

Ами много добре изглежда Баръш

Наистина добре изглежда сега, че на снимките от фотосесията за Стар беше много зле - умърлушен, безизразен, отнесен, все едно и той не знаеше какво прави там  Mr. GreenАз не видях нито гняв, нито пък друга емоция в него - а един отегчен Боре  Tired Peace Peace

Сигурно интервюто е вземано по отделно от двамата, сакън да не са заедно  Tired ooooh! Mr. Green

# 481
Дани, и на Елка снимката е нова, журналиста е същия, но ме съмнява репортажа да е общ, по- вероятно е да е "сглобен" с двамата  Sad Иначе защо няма обща снимка  newsm78
Най-вероятно ще го сглобят. Днес две дами, в Туитър ги идентифицираха, ама не ми се търси туита, май са от екипа на Ашка, се бяха снимали на същия фон и писаха "Идват". Та затова сигурно феновете се надяват "да дойдат заедно" нашите, ама сигурно "ще ги сглобят заедно." Смеят ли да се покажат заедно, нали медийните пазители на каката веднага ще започнат да плюят по Елка, да убеждават Боре да се жени, да хвалят госпожата.

И аз ще похваля Боре, и на мен ми хареса на тази снимка. Разковничето е в усмивчицата, въпреки че пак ми е тъжна, но е хубав!

Няма да си редактирам поста, за да видите двете дами, които аз видях днес. То било една дама и журналистът. Дали не съм за очен лекар вече?  Grinning

# 482
# 483
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

В Туитър се развълнуваха. Предполагат общ репортаж на Боре и Елка за ... Хакан Гендже, журналист! Снимката с Боре е нова, от едно и също място.

Ами много добре изглежда Баръш

Наистина добре изглежда сега, че на снимките от фотосесията за Стар беше много зле - умърлушен, безизразен, отнесен, все едно и той не знаеше какво прави там  Mr. GreenАз не видях нито гняв, нито пък друга емоция в него - а един отегчен Боре  Tired Peace Peace

Сигурно интервюто е вземано по отделно от двамата, сакън да не са заедно  Tired ooooh! Mr. Green

Мдаааа, май това е точната дума  Thinking

# 484
https://twitter.com/ferahcatgulen/status/772093916699131904

тази дама от екипа е написала, че нещо идва, ама какво? Милите фенове се надяват на общ репортаж на елбарите! Дай, боже!
Скрит текст:

Ели, не знам, мила!  Sad Не съм чак толкова вътре в сериала- гледам го за разтуха и докато чакам АШК.

А днес сет няма ли, че липсва каквото и да е снимчица newsm78
Доре, извинявай, по незнайна причина не съм видяла твоя пост и си пиша все едно никой нищо не е казал по въпроса. Блейка и половина съм днес!  smihesorry

# 485
  • Perla
Скрит текст:

тази дама от екипа е написала, че нещо идва, ама какво? Милите фенове се надяват на общ репортаж на елбарите! Дай, боже!
Скрит текст:

Ели, не знам, мила!  Sad Не съм чак толкова вътре в сериала- гледам го за разтуха и докато чакам АШК.

Доре, извинявай, по незнайна причина не съм видяла твоя пост и си пиша все едно никой нищо не е казал по въпроса. Блейка и половина съм днес!  smihesorry
[/quote]

Дани, проблемът е точно никакъв! Нека видим общ репортаж, пък ще рипна до тавана!  Praynig Praynig Praynig
Усмивката на Боре се върна на лицето му!

Нощни снимки. но въобще не разпознавам мястото.

# 486
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Ели, не знам, мила!  Sad Не съм чак толкова вътре в сериала- гледам го за разтуха и докато чакам АШК.

Дани, проблемът е точно никакъв! Нека видим общ репортаж, пък ще рипна до тавана!  Praynig Praynig Praynig
[/spoiler]

[/quote]

Ти пък, Доре, такава неповторима гледка - поляна, каравана и пес, никъде другаде я няма  Joy  Joy  Joy Ама не се тревожи, те феновете по половин стая разузнават къде снимат, та сега ли  hahaha

# 487
  • Varna
Привет момичета!Днес вече и аз ще се намеся., след сватбата на аби мълчах, защото нито снимките за промото на Стар ме зарадваха, нито снимките от сета.- харесвам си Елчинката, тя е бонбон, ама този нашия принц дето ще става крал, направо ме изумяваше- нито визия, нито излъчване, все едно с пистолет са го закарали там, не може да се отдели на лаещата си"кака" от фустата. До днес. Днес на снимката с този журналиствидях този Борко когото обичам-свеж, усмихнат, спретнат и затова ще рипна newsm44 newsm44 newsm44. Дано вече се съвзе и да не ми причинява такива притеснения занапред, че трудно ги преживявам. Simple Smile Simple Smile

# 488
Вярно, че на последната фотка Боре изглежда по-добре от вчера, но на мен все още ми се губи предишния Баръш  ooooh! Ето такъв например  Heart Eyes

И малко биографични данни за БА, за този, който е забравил някои факти за житието Баръшово  Laughing
Скрит текст:
В официальных документах Барыша городом его рождения указана турецкая столица - Стамбул. Хотя на самом деле он появился на свет в Швейцарии, где его родители в тот момент были проездом. Кстати, и отец, которого зовут Фаста, и мать Артвин являются выходцами из Албании.

Ардучи были довольно обеспеченной семьей, поэтому родители смогли дать детям отличное образование. Барыш окончил привилегированную школу, где смог на высоком уровне овладеть английским языком. В подростковом возрасте он был сильно увлечен спортом и занимался футболом, баскетболом, гандболом и плаванием. Получив аттестат зрелости, юноша поступает в столичную Академию спорта, но там он пробыл всего один курс.

Дело в том, что как раз в это время молодого человека начинает неумолимо тянуть к творчеству. Барыш начинает учиться в Стамбульской консерватории на актерском факультете, после чего оттачивает свое мастерство на курсе драматургии при театре имени Садри Алышика. И довольно скоро Ардуч решает попробовать свои силы и способности на съемочной площадке.

Первой телекартиной, куда пригласили молодого актера, стала романтическая комедия «Лихая семерка». Дебют выдался успешным, и привлекательного артиста стали приглашать в другие проекты. За первым сериалом последовали другие – «Разрушитель», «Маленькая госпожа», «Не беспокойтесь обо мне». Амплуа романтического героя подразумевает, что Барыш Ардуч снимается в основном или в комедиях о любви, или мелодрамах.

К этим жанрам относятся и другие работы талантливого актера – «Только ты», «Сегодняшний человек дворца», «Делиха», «Ракон». Все режиссеры, которые сотрудничали с Барышем, отмечают его удивительную мимику и способность передавать огромный спектр эмоций исключительно взглядом или выражением лица.

Последней картиной Ардуча на сегодняшний день стала опять-таки комедийная мелодрама «Любовь напрокат». Роль Онура сделала актера популярным и за пределами Турции. Именно этот сериал дал признание Барышу в России и Украине, а его дуэт с актрисой Эльчин Сангу уже называют одним из самых ярких и романтических в турецком кинематографе.

Источник: http://alexin.top/celebrity/2396-barysh-arduch.html

# 489
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]
Ти пък, Доре, такава неповторима гледка - поляна, каравана и пес, никъде другаде я няма  Joy  Joy  Joy Ама не се тревожи, те феновете по половин стая разузнават къде снимат, та сега ли  hahaha
[/quote]

Диде, ами аз що за фен съм, като не мога да разпозная мястото от една поляна, каравана и пес! Толкова е значещо всичко, пък аз Embarassed Joy Joy Joy

Сега в туитър размятат някакви фотоси на инстаграма на Юнус, нещо коментират със следване и отписване, ама като нищо не му разбирам на инстаграма, пък и нямам регистрация, гледам като същи тъпоъгълник. #Crazy

# 490
Предполгам, сте го видели, но все пак да го сложа, да не се тревожите напразно  Laughing

Доре, да се надяваме, че я Ди, я Тери ще ни информират. Опс, Тери май беше блокирана от Кита  newsm78 Нищо де, все някой ще каже за какво става въпрос  Simple Smile

# 491
  • Perla

Снимката е направена от фотографа Махсин  Акгун, който работел заедно с журналиста, взел интервюто.
Значи да имаме голяма надежда, че интервюто е общо. Praynig

Информацията взех от рускините, но снимката на Елка е пусната и в инстаграма на този фотограф, значи е вярна.

# 492
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Какви ги вършите днес  Mr. Green

Ето нещо което може да накара човек на кого ще е следващата сватба  Whistling Sick  https://www.instagram.com/p/BJ5vVq0gh8D/

Дори  HugДиди  Hug не знам какво са коментирали е туитъра че нямам време да го прегледам, но вероятно става въпрос за постоянното последване и отписване на Китовата майка от Елка  Mr. Green след като за РД й ден я последва, няколко дена по-късно отново се отписа от нея и днес отново я последва  ooooh! Mr. Green тази жена не е психически уравновесенна за мен

# 493

Дори  HugДиди  Hug не знам какво са коментирали е туитъра че нямам време да го прегледам, но вероятно става въпрос за постоянното последване и отписване на Китовата майка от Елка  Mr. Green след като за РД й ден я последва, няколко дена по-късно отново се отписа от нея и днес отново я последва  ooooh! Mr. Green тази жена не е психически уравновесенна за мен [/b]
Същата като сина си  ooooh! Joy

# 494
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Какви ги вършите днес  Mr. Green

Ето нещо което може да накара човек на кого ще е следващата сватба  Whistling Sick  https://www.instagram.com/p/BJ5vVq0gh8D/

Дори  HugДиди  Hug не знам какво са коментирали е туитъра че нямам време да го прегледам, но вероятно става въпрос за постоянното последване и отписване на Китовата майка от Елка  Mr. Green след като за РД й ден я последва, няколко дена по-късно отново се отписа от нея и днес отново я последва  ooooh! Mr. Green тази жена не е психически уравновесенна за мен

Ди  Hug, и ти ли  Whistling Не стига, че цялото журналистическо войнство се опитва да ни убеди, че каката е следващата булка, че самата Кюса се пъне да се държи като такава, ами и ти сега   Joy  Joy  Joy Ще взема вече да ви повярвам  hahaha
Пък простотиите на майката на Кита - каквато крушата, такава и опашката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт