И когато съдим Йомер, трябва да сме милостиви, защото той ще се бори със себе си, ще си забрани сам на себе си щастие, защото в неговия свят лъжата не се прощава. И в същото време, да цитирам Габи ще "се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави." Да видим какво ще го накара да прости и да се затича след нея. А дали тя ще е готова да го приеме отново, след като той е избягал от нея и е избрал света на принципите пред света на прошката и нейната любов.
Ние не знаем всъщност какви морални дилеми ще заложи Мерич пред тях, ще е интересно.

Да, всъщност, такъв, какъвто познаваме Йо, би трябвало това да бъде неговата реакция на чутото

Затворил се, ограничил се, опустошил се ...
Ще видим

Много ми се иска вторият сезон да е в някакъв смисъл огледален на първия

Да, такава би била вероятната реакция на Йомер. Но бих искала да кажа, че и желанието да причиниш болка на онези, които са те опустошили, е психологически правдиво. В първоначалния момент всеки би искал и другите да страдат така, както той самият, особено онези, които са предизвикали твоето страдание.А пътят на прошката е свързан с израстването, с поумняването, за които говори Баръш. И няма кой друг да държи ръката му по този път, освен оная, която не е способна да таи злоба и отмъстителност към никого. Рижавелка е неговото лекарство, както и той- нейното.
Присъствието на Сечкин и Мюжде на снимките ме кара да мисля, че има някаква връзка между тях, дошли са заедно отнякъде, а и присъствието на Салих ми дава надежда, че поне тая мадама няма да се върти край Йомер. Достатъчно ги гледахме целия минал сезон.