Отговори
# 540
  • Perla
Хареса ми много руския анализ на вътрешната борба на Йомер, без частта за това, че ще иска да причини болка на другите. Да се пазиш да не те наранят, да избягаш, защото нещо е против разбирането ти за правилно и погрешно, е едно, но да искаш да причиниш болка на другите е съвсем различна история. Йомер няма да е в тази категория, ще бяга, защото него го боли, а не за да причини болка.

И когато съдим Йомер, трябва да сме милостиви, защото той ще се бори със себе си, ще си забрани сам на себе си щастие, защото в неговия свят лъжата не се прощава.  И в същото време, да цитирам Габи ще "се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави." Да видим какво ще го накара да прости и да се затича след нея. А дали тя ще е готова да го приеме отново, след като той е избягал от нея и е избрал света на принципите пред света на прошката и нейната любов.

Ние не знаем всъщност какви морални дилеми ще заложи Мерич пред тях, ще е интересно.

Peace Peace Peace
Да, всъщност, такъв, какъвто познаваме Йо, би трябвало това да бъде неговата реакция на чутото Peace
Затворил се, ограничил се, опустошил се ..
.
Ще видим Peace

Много ми се иска вторият сезон да е в някакъв смисъл огледален на първия Peace Това, което преживя Дефне в първи, сега да преживее Йо (най-вече терзанията от ревност)  Twisted Evil Ма пак ... ха да видим Laughing

Да, такава би била вероятната реакция на Йомер. Но бих искала да кажа, че и желанието да причиниш болка на онези, които са те опустошили, е психологически правдиво. В първоначалния момент всеки би искал и другите да страдат така, както той самият, особено онези, които са предизвикали твоето страдание.А пътят на прошката е свързан с израстването, с поумняването, за които говори Баръш. И няма кой друг да държи ръката му по този път, освен оная, която не е способна да таи злоба и отмъстителност към никого. Рижавелка е неговото лекарство, както и той- нейното.

Присъствието на Сечкин и Мюжде на снимките ме кара да мисля, че има някаква връзка между тях, дошли са заедно отнякъде, а и присъствието на Салих ми дава надежда, че поне тая мадама няма да се върти край Йомер. Достатъчно ги гледахме целия минал сезон.

# 541
Скрит текст:
Хареса ми много руския анализ на вътрешната борба на Йомер, без частта за това, че ще иска да причини болка на другите. Да се пазиш да не те наранят, да избягаш, защото нещо е против разбирането ти за правилно и погрешно, е едно, но да искаш да причиниш болка на другите е съвсем различна история. Йомер няма да е в тази категория, ще бяга, защото него го боли, а не за да причини болка.

И когато съдим Йомер, трябва да сме милостиви, защото той ще се бори със себе си, ще си забрани сам на себе си щастие, защото в неговия свят лъжата не се прощава.  И в същото време, да цитирам Габи ще "се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави." Да видим какво ще го накара да прости и да се затича след нея. А дали тя ще е готова да го приеме отново, след като той е избягал от нея и е избрал света на принципите пред света на прошката и нейната любов.

Ние не знаем всъщност какви морални дилеми ще заложи Мерич пред тях, ще е интересно.

Всъщност това е един от сценариите за втори сезон, които рускините пишат това лято  Laughing Имат някои интересни работи, но точно този на мен не ми допада . Показват Йомер като човек, който, научил за киралъка, запазва всичко в тайна, за да може да си отмъсти на участниците в играта  Rolling Eyes Йомер - зъл, отмъстителен, интригант, груб с Дефне - това е толкова несъвместимо с изграждания до сега образ и толкова далеч от това, което си представяме, че ще се случи, че беше тягостно дори да се чете  Cry
Колкото до конкретния откъс, цитиран от Дорето, ами......да, вътрешна борба на Йомер, избор между принципи и реалност, обаче  newsm78 При терзанията си Йомер винаги претегля нещата през призмата на неговата правилност, той неизменно поставя въпроса как е правилно да се постъпи. При Дефне дилемата е друга - тя винаги премисля постъпките си през призмата на обичта си към хората, независимо доколко е правилно да се постъпва така или не.
 И ако не помогнеш на близък и скъп човек, защото ще постъпиш неправилно според собствените си принципи - ами живей си сам с принципите и правилността си  Mr. Green Та в тази връзка ми се иска да видя един наистина израсъл Йомер, издигнал се над догматичните си принципи и постулати. И още - един по-зрял Йомер, който допуска, че може да има и друга истина, освен неговата  Simple Smile
Peace

# 542
Доре, какви снимки, къде го видя Салих  newsm78

# 543
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейтеее сладуркииии  Hug Hug
Много размисли и страсти днес  Whistling Flutter
Напълно съм съгласна с написаното  Peace
Само ще добавя, че показността на Гупата в последните дни си е чист сценарий от нейна страна  Naughty. Надали Борко е на гребена на вълната от кеф, съмнявам се  Crossing Arms. На Гупата й е пределно ясно, че с започването на снимките на Ашка всички ще в еуфория от предстоящия сезон и медийното пространство ще е залято със снимки и интервюта на Дефмерите  Crazy и тя естествено ще бъде забита в девета глуха  Naughty. Предвид това тя предварително си оплете кошницата със снимковия маТриал с роднините Ардуч, а сватбата на Онур си беше 6-ца от тотото  ooooh!. Та наистина не й е лесно постоянно да се старае да е в медийнотто пространство  hahaha че като няма кво да измъдри и почва да лае и да си показва идиотиите, та белким се заговори за нея  ooooh!. Оххх прекалено много внимание й отделих  Sick.
За завръщането на Йомер към живота след лъжата, ще спомогне Сечкин  Naughty. За мен той ще е катализатора на действията му относно събирането му с Дефне  newsm78
Скоро ще видим Мерката как ще се представи та да няма фал старт на сезона  Thinking

# 544
И аз се радвам, че Сечко ще дойде на помощ и ще катализира процесите. Визията на Сечко от промото на канала и сериала много ми допада. Изтупан, със самочувствие, намахан, но с излъчване на джентълмен - много добре! smile3521

# 545
  • Perla
Доре, какви снимки, къде го видя Салих  newsm78

Диде, Ели е пуснала едно инфо от рускините, че на днешните снимки участват Салих, Мюжде и Сечкин, плюс Елчин и Баръш. Естествено, реални снимки няма, а само инфо за случващото се.
За поста ти  Peace

И аз се радвам, че Сечко ще дойде на помощ и ще катализира процесите. Визията на Сечко от промото на канала и сериала много ми допада. Изтупан, със самочувствие, намахан, но с излъчване на джентълмен - много добре! smile3521

Сечко го възприемам само като необходимото зло, което да пили нервите на Йомер и да го накара по- бързо да се освЕсти! Иначе- ами хич не искам никой да застава между дефмерите. Ще се кефя на ревността на Йомер, но ако е безпочвена. нека му пари под краката, та да му дойде акълът в главата.

# 546
  • Perla

Тия хора нямат ни очи, ни срам ooooh!

# 547
Много копират.

# 548
  • Още у мъглата ...

Имат очи, ама за пари Whistling Crossing Arms Mr. Green

# 549
  • Perla
Скрит текст:

Имат очи, ама за пари Whistling Crossing Arms Mr. Green

smile3521

На тая снимка Дефне не изглежда като бременна, както беше на едната пред дома си.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 21:42 от dora_st

# 550

И днес снимките продължавали в музея на транспорта и пром.връзки  newsm78

# 551
Здравейте, момичета! wavey

Не бих искала да ви занимавам с кака Гюпса, но няма да
задълбавам много с нея, само да ви кажа, какви мисли ме сполетяха.. smile3521
Та..Кака Гюпса е поусетила за химията извън сериала между Елчин
и Баръш (Те затова са като марули на всички снимки с партньори, без партньори,
от лятото и уж - почивката) и решава да вземе нещата в свои ръце -
да атакува там, където е най-неочаквано - евентуален брак между нея и Баръш..
Загражда на сватбата роднините му, за да я защитят при евентуална раздяла,
защото видите ли, не е почтено такова отношение към момичето,
известна режисьорка, най-великата и т. н...
И за да може да го обримчи наш Баръшко..
Той и затова, може би изглежда, като опушена пчела..
Защото не знае, докъде може да стигне лудостта на великата режисьорка..
Но аз лично се надявам да прогледне Баръш и да отсече и той
веднъж завинаги.. newsm17

Пожелавам му го,
а на вас - спокойна вечер и успешна седмица
! love001

# 552
  • Още у мъглата ...
Не бях виждала старото тату на Борко Laughing Добре, че го е ъпгрейднал Party Party Party

Неви  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мани, дано не стане сакатлъка да се бракува Борко за великата ooooh!
Аз пък тези дни си мисля, че от много голямата шумотевица и напъни на журналята да бракуват Борко, може да се получи пък обратна реакция и Борко да духне  Laughing Ха дано да стане Laughing Party

# 553

Пише, че е нова  Heart Eyes

Здравейте, момичета! wavey

Не бих искала да ви занимавам с кака Гюпса, но няма да
задълбавам много с нея, само да ви кажа, какви мисли ме сполетяха.. smile3521
Та..Кака Гюпса е поусетила за химията извън сериала между Елчин
и Баръш (Те затова са като марули на всички снимки с партньори, без партньори,
от лятото и уж - почивката) и решава да вземе нещата в свои ръце -
да атакува там, където е най-неочаквано - евентуален брак между нея и Баръш..
Загражда на сватбата роднините му, за да я защитят при евентуална раздяла,
защото видите ли, не е почтено такова отношение към момичето,
известна режисьорка, най-великата и т. н...
И за да може да го обримчи наш Баръшко..
Той и затова, може би изглежда, като опушена пчела..
Защото не знае, докъде може да стигне лудостта на великата режисьорка..
Но аз лично се надявам да прогледне Баръш и да отсече и той
веднъж завинаги.. newsm17

Пожелавам му го,
а на вас - спокойна вечер и успешна седмица
! love001

Неви  Hug, харесва ми хода на разсъжденията ти  Joy  Joy  Joy  И дано наистина цялата офанзива на каката да има обратен ефект  Whistling Опушена пчела, а  hahaha  hahaha  hahaha

# 554
  • Още у мъглата ...
Ох, ще ме умори Борко с тез тениски в последните дни  Joy Joy
Ся се е накъдрил с Брус Лий  Joy Joy Joy

Ай, Диде, повторила съм Laughing Peace Ама нищо де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт