Отговори
# 660
Това в случай, че я е изоставил. В противен случай- сменям позицията - нека са заедно, да се обичат и да чакат детенцето си!
Ти още ли вярваш, че не я е  hahaha hahaha hahaha
Ще е интересно да е след ,,Да ,,-то

# 661
Абе Доре като чета постовете ти, сякаш само Йо е виновен.. На фона на това, че всичко живо е участвало и го е лъгало..  Rolling Eyes

# 662
Това в случай, че я е изоставил. В противен случай- сменям позицията - нека са заедно, да се обичат и да чакат детенцето си!
Ти още ли вярваш, че не я е  hahaha hahaha hahaha
Според мен, ще каже Да-то и след това ще си обере крушите  Crossing Arms

И аз не ща Дефне да е бременна, тя заслужава той да я иска, заради нея самата, а не заради отговорността по детето   Crossing Arms Naughty Mr. Green

# 663

Според мен, ще каже Да-то и след това ще си обере крушите  Crossing Arms

И аз така мислех, ма нещо се разколебавам.  Tired

# 664
  • Perla
накрая ще си направя и аз такава тениска!  Joy

Ти още ли вярваш, че не я е  hahaha hahaha hahaha

Тери, искам да е така! Искам да вярвам в любовта му. Искам да вярвам, че е пораснал за тези 52 серии и може да седне, да разговаря с любимата жена, да се опита да я разбере и колкото и да му е трудно, да осъзнае, че на нея не ѝ е било по- леко да живее с тази лъжа. Нали я познава? Нали знае колко е чисто сърцето ѝ! Колко пъти, а и всъщност винаги, тя е била до него, когато неговите сили са били недостатъчни да се справи с проблемите; колко пъти тя ме казваше, че вярва в него, че винаги ще намери правилното решение. И заради всичко това не бих приела да ѝ обърне гръб и да я остави сама в нещастието ѝ. Да, и тя е виновна. И другите са виновни, но той също има своята вина. Ако беше по- сговорчив, ако допускаше и друга правда освен своята, тя би му казала отдавна. Спомням си, че ти също си споделяла, че той не бива толкова рязък и категоричен с хората, защото това ги кара да се страхуват от неговата правилност.

Скрит текст:
Според мен, ще каже Да-то и след това ще си обере крушите  Crossing Arms
И аз не ща Дефне да е бременна, тя заслужава той да я иска, заради нея самата, а не заради отговорността по детето   :xarms: Naughty Mr. Green

Виви  Peace

# 665

Това при положение, че не е заминал нанякъде  Wink В което силно се съмнявам  ooooh! Тук вече нищо не го задържа, така че като нищо Мерич ще го прати нанякъде да започва всичко отначало  Mr. Green
Аз не знам някой да е заминал така и наистина да е започнал отначало. После се връща с подвита опашка и тръгва по стария път  hahaha hahaha hahaha
Ще видим, да пуснат втори фраг, да хвърлят малко светлина  ooooh!

Е, да де, нали това очакваме да гледаме -завръщането Йомерово, надявам се, след два месеца, не след години  Thinking Толкова му стигат на Йомко да си начеше егото и обидата, иначе Дефмерчето ще тръгне на детска градина, дорде татьо му се натутка  Joy  Joy  Joy
Виж, това с подвитата опашка искам да го видя  hahaha  hahaha  hahaha

# 666
Толкова му стигат на Йомко да си начеше егото и обидата
hahaha hahaha hahaha

Диде, облечи се  Mr. Green

# 667
  • Perla
Добре, че е той та да не сме в неизвестност  Joy Joy

Хрумва ми мисълта, че тоя Памир може да е новият съдружник на Йомер, когото си е довел от чужбина newsm78

[
Скрит текст:
quote author=Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~ link=topic=939822.msg33669828#msg33669828 date=1473175092]

Това при положение, че не е заминал нанякъде  Wink В което силно се съмнявам  ooooh! Тук вече нищо не го задържа, така че като нищо Мерич ще го прати нанякъде да започва всичко отначало  Mr. Green
Аз не знам някой да е заминал така и наистина да е започнал отначало. После се връща с подвита опашка и тръгва по стария път  hahaha hahaha hahaha
Ще видим, да пуснат втори фраг, да хвърлят малко светлина  ooooh!
Е, да де, нали това очакваме да гледаме -завръщането Йомерово, надявам се, след два месеца, не след години  Thinking Толкова му стигат на Йомко да си начеше егото и обидата, иначе Дефмерчето ще тръгне на детска градина, дорде татьо му се натутка  Joy  Joy  Joy [/spoiler]
Виж, това с подвитата опашка искам да го видя  hahaha  hahaha  hahaha
[/quote]

И аз!  Peace

# 668
  • near Sofia, Bulgaria
На мен няколко неща ми се въртят в главата по отношение на сватбата  Thinking Първо - не вярвам, че Йомер, ако има намерение да си тръгне, ще каже "да"  Naughty Тук ситуацията е много по-различна от годежа  Rolling Eyes Тогава беше обиден, че Дефне не му е казала за дядото, но все пак ставаше дума за нещо, направено от Нера, което неговата любима е скрила. И видяхме, че в крайна сметка не го преглътна и свали пръстена...  ooooh! Сега вече разбира, че тя е приела нещо толкова шокиращо, при това с участието на всички близки за него хора в продължение на цяла година, стигайки до първоначално набелязаната цел - брак с него!  Crossing Arms Мисля, че не би си затворил очите този път, изобщо няма да мисли за баба й, сестра й и който и да е невинен в тази игра!  Confused Ако иска да тръгва, ще е веднага!
Другото, обаче, макар и по-малко вероятно, е Дефне да избяга първа, след като е свалила товара от плещите си, неспособна да дочака реакцията му. Още повече, ако въобще се стигне до отговор на длъжностното лице, нали нея трябва да пита първо  newsm78 мисля, че тя няма да приеме, преди да е сигурна, че Йомер я разбира и наистина е уверен, че иска да се оженят, а не просто да са поставени в трудна ситуация!  Rolling Eyes
И така започваме нова история, Дефне е освободена от угризения, гради живота си сама, защото тя винаги се приспособява , каквито и трудности да преживее,  Peace
А Йомер се оттегля от всичко познато досега, за да си доказва сам на себе си, че си е самодостатъчен  Mr. Green разбира се и двамата се измъчват, но ще им трябва намесата на трети (и може би четвърти  Whistling ), за да осъзнаят, че са обречени един на друг!  Crazy Трудно, бавно, но нали трябва серии да има, иначе какво ще гледаме?!  Wink
Та така си гадая аз докато чакам да започнат ...  bowuu

# 669
Не се бях сетила, че Дефне може да избяга  ooooh! Браво Гале  Hug Hug Hug
Да поразсъждаваме върху този вариант  Laughing

Какво чудо се задава  Tired

И 2-та ми сериала в най-гадните дни ... Tired

# 670

Уф, прикачито пак се е скапало  Mr. Green Не ми се занимава, ще си стоя гола, то топло още  Laughing

# 671

Тери, искам да е така! Искам да вярвам в любовта му. Искам да вярвам, че е пораснал за тези 52 серии и може да седне, да разговаря с любимата жена, да се опита да я разбере и колкото и да му е трудно, да осъзнае, че на нея не ѝ е било по- леко да живее с тази лъжа. Нали я познава? Нали знае колко е чисто сърцето ѝ! Колко пъти, а и всъщност винаги, тя е била до него, когато неговите сили са били недостатъчни да се справи с проблемите; колко пъти тя ме казваше, че вярва в него, че винаги ще намери правилното решение. И заради всичко това не бих приела да ѝ обърне гръб и да я остави сама в нещастието ѝ. Да, и тя е виновна. И другите са виновни, но той също има своята вина. Ако беше по- сговорчив, ако допускаше и друга правда освен своята, тя би му казала отдавна. Спомням си, че ти също си споделяла, че той не бива толкова рязък и категоричен с хората, защото това ги кара да се страхуват от неговата правилност.
Peace
Така ми се иска да стане по този начин - зряло и мъдро да анализира ситуацията и да не хвърли върху Дефне всичката вина  ooooh! ooooh!

# 672

Уф, прикачито пак се е скапало  Mr. Green Не ми се занимава, ще си стоя гола, то топло още  Laughing
Диде Hug  и аз съм така  hahaha малко захладня, ама ще се стопли пак  Mr. Green  hahaha

# 673
Вие видяхте ли го да се разправя с Нериман и чичо си след годежа, защото аз не  Tired
Най-много Дефне го отнесе  Tired

# 674
Вие видяхте ли го да се разправя с Нериман и чичо си след годежа, защото аз не  Tired
Най-много Дефне го отнесе  Tired
Аз заради това най-вече съм настроена срещу него, защото той изобщо не е справедлив  ooooh! Добре, принципен си, няма лошо, но когато няколко души са направили нещо, което е против твоите схващания за правилно, защо тогава за някои от тях намираш извинение, за други - не  Peace

Общи условия

Активация на акаунт