И ето Август дойде, мама вече носи бебче на ръце!

• 44 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ивка и аз съм така, но при мен разликата е, че преди цикълът ми беше 7 дни, а сега 4-5
Ще видим колко ще продължи:)
Но за болката ооне сега се наблъсках с хапчета. Не кърмя.

# 646
newsm78 То към симптомите има и много други, оплешивяване на тила, нощно изпотяване, неспокоен сън, плашливост - стряскане и вече при изпуснатите случаи- деформации. При нас няма други, за това исках да видя дали потенето на ръчички и крачета е нормално. Рових и в други форуми - явно това е срещано и без рахит. Май не трябваше да питам... само да филмирам и други хора, съжалявам, просто ... исках да знам.

И нашите ръчички и крачета са влажни:(

# 647
Ивка и аз съм така, но при мен разликата е, че преди цикълът ми беше 7 дни, а сега 4-5

При мен първия цикъл беше ок, но втория така и не спря, сега пия противозачатъчни, за да се регулира:((

# 648

При мен първия цикъл беше ок, но втория така и не спря, сега пия противозачатъчни, за да се регулира:((
Офффф. Дано не стигам до противозачатъчни. Не ми влияят добре. Айде ново филмиране хаха

# 649
Добро утро мамчета. Много странен цикъл имам- много слабо и само зацапване. Дано се засили днес или утре.  #Cussing out

# 650
Не съм се обидила Simple Smile просто несъобразих, че с моите притеснения ще притесня и други. Вчера спа целия ден и яде 5 пъти, помислих си, че вече разреждаме яденетата и през ноща яде три пъти... Изобщо не спахме. 

# 651
здравейте момичета  Hug bouquet
малкия стана на почти 3 месеца, а аз чак сега намирам време да се включа в групата   Rolling Eyes Laughing
....лаптопа хвана прах на бюротo  Joy
иначе със нас всичко е ок ,аз съм напълно въстановена от скциото вече (само килограмите си стоят половината) Embarassed ,малкия не спира да яде и да расте вече гука,сме се,оптва се да лази-много е сладък Heart Eyes
толкова е хубаво....аз още в болницата заявих на МM че съм готова да раждам още  Peace
имахме известни проблеми в началото
педиатърката му откри шум в сърчицето ,но се оказа нещо безобидно само дето преживях най-големия стрес в живота си  Sad
хипоспадия също имаме (дефект на пишлето) казаха че няма да се размине без оперативна намеса но към 7-8 месец  Cry
пък моята рана ме боля 3дни и после бях като кон  Peace
айде стига че много дълго стана

# 652
продължавам  Joy
може и да сте писали вече по въпроса ,но аз нямах време да прочета всичко та да питам вие как се оправихте с килограмите...?
аз качих 30 през бременноста до момента съм свалила 15 и зациклих  Crossing Arms
правих диетата на Ваня Червенкова свалих доста ,но когато я спрях веднага си качих всичко  #2gunfire
сега нагъвам зелен чай ,мед ,канела ,джинджифил ,годжи бери и кво ли още не Sick ,но си стоя зациклила на +15
забравих да допълня че не кърмя и мога да си спазвам диети  Peace

# 653
Привет Виктория, дано бебчето ти е здраво и всичко да отминава леко Hug Ако повече го вдигаш и носиш не ти ли помага да сваляш кг?  Simple Smile За тази възраст е много препоръчителен еластичният слинг.
Аз един ден давам Вигантол, някои дни пропускам. Моята педиатърка не е много внимателна на тази тема, а сме на преглед чак на 16.11. Растежът ми изглежда доста бърз. Иначе за БГ географските ширини мисля, че трудно се развива рахит, особено ако сте повечко навън на хубави температури. Аз си признавам, че направих тен на беба, докато я разхождах в началото на септември без чадър  Embarassed Няколко минутки на слънце.
Мога вече книга да напиша за лактацията...И аз тази сутрин съм със зимнина  Grinning Но защо - дали от стрес или нередовно хранене в събота кърмата ми намаля. В резултат ден и половина тя вися на гърдата ми и си я смучеше наглед много доволна, а аз пробвах всякакви лактогонни средства, чак и гуакамоле с пресен кориандър си направих  Simple Smile Резултат - снощи изведнъж се събудих с гърди като в родилното. После то не беше сукане, все едно пиеше от шише, толкова бързо се изливаше. Съответно й се върнаха коликите, след като два дни нямаше, което ме наведе на мисълта, че скоростта на изтичане и бързината на храненето са доста важни. Днес сме ядосани отново на гърдата, че има мляко и не може да се ползва като биберон  Laughing Два дни я гушка и я гали, днес я удря и й се сърди  Simple Smile Та така, разбрах практически как могат да се кърмят близнаци  Simple Smile Пак стана много дълъг пост, но да допълня, че и ние един ден сме с червено дупе, един ден не сме. Почнах да я оставям по-дълго по голо дупе и мажа предимно с Бепантен, и без това препълваме памперса и се омазваме целите, мразя този преходен период между двойка и тройка...Най-накрая почнах и по-малко да я обличам, а ММ като почва да я разхожда почти гола всяка неделя и лошо ми става, но засега е здравичка.
И да сменя малко темата, вие какви колички имате и доволни ли сте? Може би се филмирам, но с моята едричка беба ми се струва, че няма да изкараме 6 месеца с коша за новородено, а тук си е много студено и март месец  newsm78

# 654
И аз щях да питам за количката дали сте още с кошовете. Вчера видях много малко бебе в столчето на количката в легнала позиция. Беше в чувалче.
Знам, че към третия месец имало момент на намаляване на кърмата... не знам защо, но било временно.

# 655
Моята количка е на britax römer и съм супер доволна от нея за сега ,но за седналия кош мисля че е прекалено рано
За дупето аз ползвам едно немско кремче на weleda и до момента нито веднъж не сме зачервили дупето... Ако го има в бг го пробвайте задължително

# 656
Аз мисля скоро да сменям коша със стол ( има и легнало положение), защото му е тъпо и не може да вижда. Най- добре се чувства в стола за кола, който също може да се сложи на рамката на количката.
Алистра, аз си купих чувал от овча кожа, така не навличам детето , същевременно е и много топло, без да запарва като космонавтите.

# 657
Аз да се похваля днед спахме от 11до 14 ч , успях да изгладя поне чувала с дрехи , който се беше насъбрал. Другата сед правим два мес , и ние сме в преходен период между 2-3 на памперсите и постоянно само се преобличаме и перем, все с омазани гащи  Grinning . И аз пия от няколко дена лактогонен чай, но не за кърмата, а против колики, понеже съдържа семена от копър, анасон, кориандър и още някакъв вид копър.
вчера ходихме на УНГ , понеже мн взе да сш пипа лявото ухо и да сш търка носа и очите и не спокойна, но слава богу лекаря каза, че е здраво детето и да не се притеснявам ми да си го храня и да си гледам рахатлъка  Grinning ( само , че нз какъв рахатлък) .

# 658
И аз не мога да си свя кг, ама аз не се и старая, голямо ядене с това кърмене, свалих в началото 11 , останалите 7 не мърдат, но аз толкова мн през бременността не съм яла коркото сега

# 659
Аз пък искам да спра да свалям вече, а продължавам. Преди да забременея бях много отслабнала и не се харесвах, после качих към 25 кг. До сега съм свалила около 17-18 и се чувствам много добре.
Иначе ние минахме преходния период на памперсите и сме си вече с 3 и ни е добре.
Вашите бебета започнаха ли да хващат вече разни неща. Ние като хванем одеалото, не стига че сме целите отвити, ами се и завива през глава,което много ме притеснява

Общи условия

Активация на акаунт