И ето Август дойде, мама вече носи бебче на ръце!

• 44 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
ЯННА честито мамче и от мен. Да си жива и здрава, за да радваш всички около теб. Весело изкарване на празника и НАЗДРАВЕ. bouquet

# 601
 Яна, Честит Рожден Ден!!! Много здраве, щастие , късмет!!!

# 602
Честит рожден ден и от мен!! bouquet
Много здраве, топлина, хармония, любов и щастие на мама & цялото й семейство, да я слушкат и гушкат много всички   baby_neutral   Hug
Ние минахме скока на растежа и вчера цял ден мислих, че не се храни  Shocked Плака от колики, аз мислех за стачки, експериментирах като за филм на la leche league и цедих. Късно се усетих, че то, милото, просто е в нов период. Поне вече имам мляко във фризера Simple Smile Иначе сме все по-будни и капризни ... на 29 става на 2 месеца, а аз на 1.11. на 32 години..

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 07:58 от Allistra

# 603
Аз продължавам да се боря с моята беба, с нейното безсъние, спи най мнотго по 30 минути като я сложа в кошарата, върху менведнага заспива, докато яде заспива , вчера на два пъти се случи , че иска да суче по 1,5-2 ч, иначе последните дни нали все по 5 мин яде и заспива, а в кошарата се буди. Вчера и много се наакваше, единият път цялата омазана, леглото , дюшека, а на памп нямаше празно място, уж не яде , нз какво е това акане. Днес пък не е така, всеки ден е различен  ,но се редуват.
Вече не повръща така, но пак го свеждам на това, че малко яде, повръща от време на време, но много малко, лека струйка от устата. Но много не спокойно спи , докато спи плаче, пищи, спи спокойно само като заспи след къпане вечерта и докато не стане да яде.
Алистра и аз скоро на 32 ще ставам на 14.02

# 604
Здравейте , мами.
От няколко дена не ми е добре. Вторник излизах и здраво ме одуха вятърът.... вечерта имах разстройство и адско главоболие .пих два панадола и без ефект.
Сряда нищо ми нямаше. Вчера имах 37.1 и вечерта 37.7 температура.
Пих парацетамол и я свалих.
Освен  , че ме боли глава и на моменти краката , друго нямам...на моменти ми е леко слабо...
Тази сутрин имам 37.1 температура
Проблема е , че кърмя. Чудя се дали е мастит или нещо вирусно....

# 605
Привет Катрин, дано се оправиш бързо. При мастит има температура, но имаш ли другите симптоми? Изглежда като настинка. Парацетамолът не е противопоказен. Можеш да кърмиш спокойно. Ибупрофен също може, но в обикновен Нурофен, не Нурофен плюс (там има и кодеини) и не разни смесени билкови чайове, само лайка, ройбос, без мащерка и в никакъв случай мента, ще ти намали кърмата. Ако кашляш или кихаш, внимавай за бебо. Аз така и не свикнах с маските, но някой път се налага. В съвсем краен случай има и антибиотици, които не са противопоказни за кърмачки.
Гери, ти точно на Св.Валентин Simple Smile И бебетата ни са на една възраст  Simple Smile Моята преживяваше същото, 6-8 седмица е пик на коликите и на плача. Винаги гушната в някой спи заради това. 30 минути за мен са много даже, аз напоследък спрях и да пробвам, а вместо това сме навън по три часа  Simple Smile  Иначе щом е на кърма и е здрава и пълни памперси без да стачкува, като иска ще яде, не се тревожи въобще за това. Дръж я много време вертикално и ще връща по-малко. Пробва ли да й повдигнеш матрачето малко? Аз се моля само да сме здрави, иначе тази сутрин като ми пропусна Премиум 2 й направих голяма въздушна баня, държейки я гола да я поизмия и почистя. Взех си тоалетно почистващо мляко на Клоран и почистващо олио на Уриаж, някой да ги е пробвал? И мицеларна вода на една непозната за мен досега марка Биолейн.

# 606
Не съм го повдигнала още, чудя се с какво да повдигна  Grinning  . Иначе и ние редовно имаме въздушни бани като пропусне памперса или оака до ушите се налага да я преобличам на цяло а аз съм още доста непохватна и мн бавно върша нещата, не знам като стане по студено дано да съм по-чевръста вече

# 607
Благодаря за пожеланията Simple Smile и аз станах на 32  Mr. Green

За повдигането на матрачето, аз повдигнах с антирефлуксна възглавница, струваше нещо около 15-20лв. слагам я отдолу на матрака, но с нея бяхме 2-3 седмици, после я махнах, защото започна да се върти и да се търкаля по нея.  Laughing иначе може да напъхаш хавлийка някаква... просто не трябва да е много повдигнато, а съвсем леко.

# 608
Моята беба пък от скоро е като залепена за мен. Иска само в мен. Баща й като я гушне тя пищи и като я взема...едни усмивки се сипят... Вечер спи при мен. Ако се събуди и не ме види е адския рев. И като ме види се започват усмивки. Чудо е. Къпя се на отворена врата и й гиворя. Иначе са писъци и сълзо....
Аз пък не повдигам матрака на кошарата. То мисля да я прибирам. Тя малката само при мен и на моето място спи.

# 609
Аз не знам като трябва да ходя на изпити какво ще правя. Гледам си я изцяло сама, баща й само я къпе. Никой освен мен не е успявал да я приспи. Просто ще е приключение. Като идем при свекърите те я носят през цялото време и като ревне се чудят какво й е, не се сещат, че й се спи.

# 610
Алистра, благодаря. За сега съм по - добре. ....но пък бебето нещо плаче цял ден ; (

# 611
Гери, повдигането на матрака можеш да направиш с твърда папка, която е с метални щипки по средата, от най- дебелите.
ЯННА честито и от мен малко със закъснение Simple Smile Здраве и късмет!
Момичета, според вас възможно ли е капките против колики да усилват самите колики? След оперцията започнах да давам Био Амика, защото не мога да давам капки със семитикон. Онзи ден свършиха и вчера давах Колийф- е съдра се да реве, ама рев до червено и да пръцка, направо беше кошмар!
Днес спрях Колийфа, не давам нищо и детето не е плакало, пръцка си без усилие

# 612
Възможно е, това е ензим все пак. Simple Smile

Мами, а някой с потни ръчички?

# 613
Ние от колийф също нямахме ефект, не че сега има от инфакол, но съм забелязала, че ако не дам има нервно стоене на гърда, може и повече от час, ръмжене, викане, борене с гърдата, с капките пак понякога става така ама по слабо.
Ето сега не дадох капки и не знам какво да очаквам, понеже тя понякога иска просго да поседи замалко на гърдата или да хапне през час и не знам дали може да се дават толкова често капки, а на упак пише преди всяко ядене.
нашите ръце понякога са потни

# 614
А как се разбира дали детето е болно? Дали не са възпалени ушите? Моята от известно време все си търка очите и носа в мен , в ръката , във врата. А гя по принцип си киха и носа й е запушен и грухти, ама тя винаги е така и ако й стане нещо не знам как ще разбера. Примерно нейното неспане няколко дена където беше, може и болна да е била , а аз да не съм разбрала  Sad

Общи условия

Активация на акаунт