И ето Август дойде, мама вече носи бебче на ръце!

• 44 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз исках да кажа това, че нама да знам с колко АМ да разреждам пюрето, не да дохранвам, а щом става с кърма още по добре .
От витамин С ако го давате да пие според мен ще хване запек, по мен съдя, аз кото пия вит С на хапчета или нещо което съд вит С се запичам,затова го избягвам

# 586
Момичета, как се изварява зехтин? Днес забелязах, че младежът има бебешка кал, крусти или там каквото им казват. Поръчах си четка с естествен косъм и четох, че се маже, седи и после се измива.  Някой кален като нас? Имаше мнение по-назад в темата...

# 587
  • Sofia
Аз третирам крустите е Кокосово масло и Дермицин. С Кокосово масло преди къпане - мажа, разресвам и след това измивам. Дермицин слагам  в ден, в който не мием косата, а има видими прашинки  Peace

# 588
Предложение за име на новата темичка

АВГУСТовска мама, гледа бебе тя без драма  Simple Smile))

или подобно на сегашното

С любов е пълно нейното сърце, АВГУСТовска мама носи бебе на ръце

# 589
Момичета, как се изварява зехтин? Днес забелязах, че младежът има бебешка кал, крусти или там каквото им казват. Поръчах си четка с естествен косъм и четох, че се маже, седи и после се измива.  Някой кален като нас? Имаше мнение по-назад в темата...

Ние се справихме с гел ceumed , с няколко намазвания почти всичко изпада. Остана едва забележимо на фонтанелкАта. Около 18 лева струва. Има упътване как се процедира

# 590
И аз много се чудих как да го преварявам тоя зехтин и защо. Накрая го сложих в едно бурканче и на водна баня, докато заври водата. Ползвам го вместо бебешко олио.
На бебо му се появиха много малко крусти и за сега не правя нищо по въпроса. А и той има много коса и номера с омазване със зехтин не си го представям. Ако станат повече вероятно ще търся специален шампоан.

# 591
Изпаднала съм в ужас. 50 Дни след секцио и никакъв цикъл нямам. Лохиите ми спряха още на пети ден след операцията. А вие пишете,че имате вече цикъл. Това моето нормално ли е? Имам само някакво бледо жълтеникаво течение и това е.

# 592
 А кога се появяват тези крусти , ние още нямаме. Косата я мием всеки ден с шампоан, освен дните в които я къпя самичка, тогава само с вода я мокря и се чудя дали може съвсем да пропусна главата, да я изкъпя само тялото и примерно през ден да я мия с косата

# 593
Ивка, аз също нямам още цикъл ама то е рано за нас още май, на мен в болницата течеше колкото течеше, а след това някакви капки, ту са жълти, кафеви, понякога кръв, някои дни няма, днес пак кръв ама малко

# 594
И аз нямам още цикъл, но това е нормално, не зависи от вида на раждането. Може да се възстанови и след 6 месеца, не може да се предвиди.

# 595
Цикъл идва като се оправят хормоните, може на следващия месец, което е доста рядко, може и след няколко месеца. За къде бързате с тия лелки? Това жълтото е част от лохиите, аз също ги имах до 50-тия ден и около него, не се шашкай, всичко е наред. Това което трябва да гледаш е да няма лоша миризма и температура.

Нашата кал е някаква дребна, вчера като го изкъпах видях, че му седи като втора кожа, но мъжът ми не го забеляза.  (той какво ли забелязва Grinning ) Имам на бочко олио, имам на мустела олио и зехтин, както и мас... да хвана да го мацна преди баня, тъпото е, че и той си има перчем отгоре, нищо че оплешивява прогресивно... не знам, да го мацна и ще му сложа една пеленка под главата за час, два преди баня докато си набавя онзи от 18лв.

Благодаря на всички за отговорите.

Ние пак сме подсечени, не знам какво става Sad Вече сме на 3 размер и вчера взех либеро, 29лв. 62бр. не мога да преценя дали са по-добри от памперс...

Ето ви една тота cook ura, че днес остарявам неизбежно...  bowuu

# 596
Цикъл идва като се оправят хормоните, може на следващия месец, което е доста рядко, може и след няколко месеца. За къде бързате с тия лелки? Това жълтото е част от лохиите, аз също ги имах до 50-тия ден и около него, не се шашкай, всичко е наред. Това което трябва да гледаш е да няма лоша миризма и температура.

Нашата кал е някаква дребна, вчера като го изкъпах видях, че му седи като втора кожа, но мъжът ми не го забеляза.  (той какво ли забелязва Grinning ) Имам на бочко олио, имам на мустела олио и зехтин, както и мас... да хвана да го мацна преди баня, тъпото е, че и той си има перчем отгоре, нищо че оплешивява прогресивно... не знам, да го мацна и ще му сложа една пеленка под главата за час, два преди баня докато си набавя онзи от 18лв.

Благодаря на всички за отговорите.

Ние пак сме подсечени, не знам какво става Sad Вече сме на 3 размер и вчера взех либеро, 29лв. 62бр. не мога да преценя дали са по-добри от памперс...

Ето ви една тота cook ura, че днес остарявам неизбежно...  bowuu
Честито. Да си жива и здрава и много щастлива.
Ох,успокоих се момичета. Ами повечето пишете че ви е дошло и затова се шашкам.

# 597
  • Sofia

Ох,успокоих се момичета. Ами повечето пишете че ви е дошло и затова се шашкам.

Въобще не ти трябва да ти идва, на мен ми е 2ри ден и е направо потоп  #Puppy dog

# 598
ЯННА, честито и от мен! Всичко най-хубаво на цялото ти семейство  Tada baloni smile3525

# 599
Честито ЯННА! Много здраве и щастие за теб и всички около теб!

Общи условия

Активация на акаунт