Пееш или лъжеш

• 89 039
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
  • Буркина Фасо
нима в подобни формати няма сценаристи ?

# 856
нима в подобни формати няма сценаристи ?
Естествено, че има сценаристи, но не е този смисъла който вие влагате..
Цитат на: victoria vassileva
[/quote
Ми да, защо да не спира като е правено на запис и има монтаж. Прекалено голямо очакване имате към екипите на предаванията. Няма кой да плаща на сценаристи и толкова финно да се гласи всичко, че да бъде сметнато до секунда по сценарий и всички да се гениални актьори и да бъдат естествени.
Определят участници - решават колко да пеят и да не пеят, защото им трябват определено количество пеещи спрямо желаният ефект от госта, панела ги насочва в желаната посока и те се поддават или не. Повечето им личи, че се притесняват да не се изложат. Дават им се общи насоки - примерно да махат или не определен участник - както беше при Кристиян Янкулов или Надя Казакова, но според мен в крайна сметка оставят крайното решение на тях и после записа се монтира според желанията на редакторите. Така според мен седят нещата. Сега има и изключиния - последното предаване.

Точно така се случват нещата със сценария на предаванията..

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 17:46 от SHE_IS

# 857
  • София
...
Защо се мъчете да го гледате, като сте убеден, че е изцяло по сценарий..Аз не бих, ако имах вашето убеждение.
Кой е казал, че се мъча да го гледам. Гледам го за забавление без да се вманиачвам по ситните неща, за които някои тука се правят на интересни.

# 858
Тази седмица гост-певец Деси Слава. Тя поне е положителна личност, ще е леко за гледане.
В панела ще са Гала и Дарин Ангелов.

# 859
  • София
Тази седмица гост-певец Деси Слава. Тя поне е положителна личност, ще е леко за гледане.
Не тази, а другата!

# 860
Не тази, а другата!
Да, де другата. То с тези финали на другите риалита..

# 861
  • ту тук, ту там
Сега в неделя няма да има предаване ли?

# 862
Сега в неделя няма да има предаване ли?
Няма да има. Заради финалът на Биг брадър епизодът на игри на волята е преместен в неделя.  А Пееш или лъжеш ще почиват. Новия епизод ще е на 7 декември

# 863
Беа не пееше зле, но Марта беше по-добра. Орлин Горанов не му се получи изненаданата физиономия. Бях убедена, че номер 1 и номер 8 пеят. Номер 2 мислех, че е го докарва, а той доста фалшив беше. Като цяло добър епизод, но накрая остана горчив вкус за нагласено. Още повече, че Орлин Горанов е пял на една сцена с Беа не отдавна. Те първа ще чуваме за талантливото момиче на тати.

# 864
Имаме ли рода на продуцентитИ днес Trollface

# 865
  • ту тук, ту там
Рошавичкият малко прилича на Бебо Халваджиян. 😅🤪😂

# 866
Много позитивен епизод с много симпатични млади участници днес и Десислава.

За първата отпаднала и аз малко се зачудих като нея дали фалшиво пее или песента е нещо по-особена Grinning

# 867
Простичка си е Деси, много е простичка- предаването и било виновно. Ами ти защо си там?

# 868
Не сте разкостили още участниците. Wink Подозирам, че дентиса пее.Деси милата защо не си е сложила очилата, жал ми е да я гледам.Панталончето я прави по-пълна.Дарин и Гала не излизат от обичайните си състояния.Тя високомерна, той вечно лигав.

# 869
как не чуха "л"- то на момчето от Лондон
аз бях сигурна, че пее

Общи условия

Активация на акаунт