Пееш или лъжеш

• 96 728
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 60
Преместихме се и ние. От бъркоча на Тупарев - сега да видим и Халваджиян какво ни е забъркал Mr. Green
Не започва много интригуващо - да видим. Confused

# 61
  • Тра-ла-ла
Едни и същи муцуни по всички риалитита  ooooh! На моменти яко се подиграват на участниците, особено важи Милица. Но тя си е гадина

# 62
  • София
Хахха тез ме разбиха на номер 7..  Звукът бил от коня  Joy
Тя номер 7 видя ли как стиска чеене от яд  Mr. Green Ега ти самообладанието се изисква , докато те коментират.

# 63
  • София
Един по един се местим, а да видим какво ще бъде. Ама поне едно познато лице Кошлуков - по професия пенкилер.

Еха, мацето си е много зле....

# 64
  • Испания
Едни и същи в различните предавания, едни и същи в телевизонните теми във форума...  hahaha

# 65
  • София
Едни и същи в различните предавания, едни и същи в телевизонните теми във форума...  hahaha
к'во искаш да кажеш, че не сме Ентелектуалки ли  Mr. Green

# 66
  • Тра-ла-ла
Тогава да повлека крак и да се махна от темата. Ако знам, че ще помогне да разнообразят родния ефир Mr. Green

# 67
  • София
аааа не, много ми е тъпо предаването, аз се махам  Stop

# 68
Нещо тегаво върви.

# 69
  • Испания
к'во искаш да кажеш, че не сме Ентелектуалки ли  Mr. Green

Тогава да повлека крак и да се махна от темата. Ако знам, че ще помогне да разнообразят родния ефир Mr. Green

Да пием по едно малко няколко пъти и може и да ни хареса.  Sunglasses

# 70
  • Sofia
аааа не, много ми е тъпо предаването, аз се махам  Stop
и аз  Crossing Arms

# 71
  • София
Като за епизод едно е тегава работата  Sick

# 72
  • София
И аз опитвам да му дам шанс, ама засега малко трудно ми се получава възприемането...   Confused
Познатите до втръсване муцуни ме объркват какво точно гледам в момента.  Laughing

# 73
  • Испания
И аз опитвам да му дам шанс, ама засега малко трудно ми се получава възприемането...   Confused
Познатите до втръсване муцуни ме объркват какво точно гледам в момента.  Laughing

Не се притеснявай! Поне Рени, Христо, Тенчева и сие няма да се появят в този епизод.  Wink

# 74
  • Тра-ла-ла
Да пием по едно малко няколко пъти и може и да ни хареса.  Sunglasses
Аз съм на втора чаша вино. Явно трябва да включа тежката артилерия Laughing Лошото е, че накрая ще падна под масата, но предването няма шанс да ми хареса.

Сега като свърши "Пееш или лъжеш" продължаваме пак да гледаме Зуека и Рачков Tired

Общи условия

Активация на акаунт