Пееш или лъжеш

• 96 814
  • 1 012
  •   3
Отговори
# 90
  • София
София беше страхотна.
И Габриела пее.. ех, Любо  ooooh!

# 91
Еййй всички пеещи махна  Thinking Crossing Arms #Cussing out
Това предаване ще ми докара повече нерви отколкото удоволствие  Laughing Mr. Green

# 92
  • София
Някой спомена, че е гледал и харесва оригинала на предаването. Нашите изцяло по формата ли се придържат или импровизират?

# 93
  • София
Напускат да, той реши че те не могат и затова напускат!
Нещо не ми харесва, Любо да не е "Господ"  #Crazy Не ми харесва регламента. Страхотна подигравка за явилите се на първи кръг пеещи.
Любо заслужава сега ни Милка, ни Николай да могат да пеят.

# 94
Тази последната не беше кой знае какво, но си попява де.  Laughing Предните двама бяха много добри!

Като цяло шоуто много ми харесва.  Twisted Evil Цялата тази детективска дейност да познаеш дали някой пее с помощта на "улики" и най-вече да улучиш кой не става е може би най-добрата част от цялото шоу. Ако просто излизаха и пееха щеше да е скучно.

# 95
Напускат да, той реши че те не могат и затова напускат!
Нещо не ми харесва, Любо да не е "Господ"  #Crazy Не ми харесва регламента. Страхотна подигравка за явилите се на първи кръг пеещи.

Ееее, пък вие никакво чувство за хумор нямате! Няма никакво значение кой може да пее, а дали е забавно накрая.

# 96
От километри си личи, че Николай е голямо дърво. Няма начин да е музикален.На концерт на Принс ще ми ходи. Joy

# 97
  • Испания
Номерът е да не можеш да пееш, но да получиш наградата.

# 98
На мен за сега ми харесва шоуто. Peace
 Ще избере 2 според мен и се надявам да може да пее.

# 99
Тази русичката актриса страхотно пее.
Не знам какъв е регламентът, ще се запозная, защото много ми хареса шоуто.
Тази Милка много ме кефи как изглежда, и ако наистина пее в пиано бар, съм сигурна, ще се получи супер дует. Но е възможно и да не може да пее изобщо, и всичко да е камуфлаж.

# 100
Е защо да е несправедливо. Такова е предаването. Съгласили са се хората с това. Дори пеещите получават шанс за изява, а това не е малко.
Точно тази част "Този сега ще пее ли?" и налучкването е най-интересното. Предаването определено е различно, но Любо ми е леко дървен и всички други, също. Сигурно защото им е първо.
После ще са по-добре!

# 101
Любо за всяко предаване ли ще е или ще го сменят всеки път?

# 102
  • София
Много си е хубаво предаването, ама Любо изпусна питомното и сега ще гони дивото.

# 103
  • Испания

Не за всяко. В следващите: Криско, Веселин Маринов, Йорданка Христова, Марги Хранова...

# 104

Различни са! Слава богу!!! Че ако е само Любо, един пеещ няма да избере!

Общи условия

Активация на акаунт