Пееш или лъжеш

• 97 587
  • 1 039
  •   3
Отговори
# 360
  • 221B Baker Street
Любо беше много нерешителен и от прекалено умуване избра непеещ, а Веско пък толкова решителен и уверен и накрая пак - нъцки!!!

# 361
Какъв дует, то дуел стана-той вика-тя крещи, той се дере- тя врещи. Laughing
Joy
Ох, задавих се от смях, като те прочетох. Много точно описание. Simple Smile

# 362
  • България Сливен
Ей, голям нафталин тоя Веско!

# 363
Много як дует се получи тая вечер  hahaha

# 364
  • София
Любо беше много нерешителен и от прекалено умуване избра непеещ, а Веско пък толкова решителен и уверен и накрая пак - нъцки!!!
В оригинала дори шефа на една от най-големите музикални компании, който е жури в конкурс за Кей-поп идоли, изгони пеещите и остана с не пеещ. А не, сбъркала съм, пеещ остана накрая.Ама първата серия отдавна я гледах.

http://ikshow.net/shows/i-can-see-your-voice-s3/episode-1/

# 365
Много як дует се получи тая вечер  hahaha
Joy
Направо не можехме да спрем да се смеем! Звъня на майка ми, и тя не може да говори от смях   Joy

Дизайнерът имаше невероятен глас  Crazy

# 366
Гимнастичката и тази със шапката са различни,  аз се оплетох  Joy

Значи ще избере или къдравата жена или тази със шапката.

Веско избра Рая да си ходи. А тя пее.

Водещите: Защо избра Рая да си ходи?

Веско: Защото така искам  Joy

Много е забавен  hahaha

Гимнастичката изглеждаше най-плаха и все се кривеше, когато ставаше дума за пеене

Но важното е, че е висока  Mr. Green

За тази песен нямаше как да избере мъж

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 22:28 от Dream Team

# 367
  • 221B Baker Street
В оригинала дори шефа на една от най-големите музикални компании, който е жури в конкурс за Кей-поп идоли, изгони пеещите и остана с не пеещ. А не, сбъркала съм, пеещ остана накрая.Ама първата серия отдавна я гледах.

Не мога, Тайне, не мога да се прежаля да ги гледам, много са шумни тия хора, голямо викане... А не обичам да ми викат на език, който не разбирам...

# 368
  • Майна Сити
 Joy Това беше най-добрия епизод до сега! Хубавата висока и стройна мадама така го преметна, че като я чу, му се прииска да хвърли микрофона ида си тръгне. Направо мъката се четеше по лицето му  Laughing

# 369
  • София
Много забавно беше тази вечер за разлика от миналата седмица. Финалът ме съсипа от смях!  hahaha
А Веско Маринов е просто трогателен!  Laughing

# 370
Нищо не се знае, травеститът беше доста женствен  Mr. Green

# 371
  • София

Не мога, Тайне, не мога да се прежаля да ги гледам, много са шумни тия хора, голямо викане... А не обичам да ми викат на език, който не разбирам...
Аз съм му свикнала и ми е много мелодичен даже. Joy Разбирам доста думички и гледам без английския превод, защото пък от английския съвсем нищо не разбирам.

# 372
  • 221B Baker Street
Но както каза човекът, в България още не сме дорасли за тези неща... Mr. Green

# 373
  • София

А той пееше ли,че изтървах началото?

# 374

Общи условия