Пееш или лъжеш

• 89 187
  • 923
  •   1
Отговори
# 750
Ей тва е късмет Joy от толкова много пеещи си избра неможещ Joy
Ааа, тя каза …. ще пее, ще пее …

# 751
Много жалко наистина как избра точно него. То от началото беше ясно де, защото е мъж нали.. Ама при толкова много пеещи жени не се ли усети малко, че няма как всички да пеят. Още помним Тони Димитрова как имаше само 2 пеещи и 5 не. При нея просто вероятността да избере пеещ беше многоо малка, докато тук обратно. И не съм фен на Анелия, не я харесвам, но снощи изглеждаше добре, държа се готино според мен. Щеше да стане готин дует с някое от момичетата. Чак ме е яд Joy

# 752
Много жалко наистина как избра точно него. То от началото беше ясно де, защото е мъж нали.. Ама при толкова много пеещи жени не се ли усети малко, че няма как всички да пеят. Още помним Тони Димитрова как имаше само 2 пеещи и 5 не. При нея просто вероятността да избере пеещ беше многоо малка, докато тук обратно. И не съм фен на Анелия, не я харесвам, но снощи изглеждаше добре, държа се готино според мен. Щеше да стане готин дует с някое от момичетата. Чак ме е яд Joy

Предполагам, че и се искаше мъжът да може да пее, тъй като песента която трябваше да изпълнят накрая в оригинал я изпълнява с Миро.. Освен това мъжът беше много убедителен на синбека, Иван и Андрей бяха на 100% сигурни, че той пее..

# 753
За мен това беше най-неадекватното предаване от всички досега. Анелия беше като надрусана, никаква логика в емоциите си нямаше, отделно не говори, а ако говори не може да изговори докрай изреченията.
Панела беше пълен потрес, никаква подкрепа към госта, разпиляни мнения и много лигавщини.
Инак предаването е забавно и си го следя редовно.

# 754
Тази година на Анелия не и върви.

# 755
Всяко предване тръгва според госта, който избира. Снощи беше на моменти гротескно заради Анелия. Много посредствена, неадекватно държание, слаба езикова култура, няколко пъти извика "казАх". Избра си дуетна половинка по полов принцип, единственият мъж, когото гледаше с блестящ поглед. Смешно и глупаво.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:54 от luz

# 756
Панела беше пълен потрес, никаква подкрепа към госта, разпиляни мнения и много лигавщини.

Ролята на панела (Иван, Андрей и Мария) е да объркат госта, независимо кой е той.
Това го установих някъде към третото предаване.

Иначе следя шоуто с интерес и се забавлявам.

# 757
  • Буркина Фасо
Анелия като видя младок в групата и очите и светнаха.  все едно, че не е виждала мъж с години Smiley
отначало си го заплюва и накрая го избра. за нея беше важното да е мъж може и непеещ да бъде.

# 758
Анелия като видя младок в групата и очите и светнаха.  все едно, че не е виждала мъж с години Smiley
отначало си го заплюва и накрая го избра. за нея беше важното да е мъж може и непеещ да бъде.

Надяваше се да може да пее, защото песента която беше избрала в оригинал е в дует с Миро, а и мъжът беше много добър в синбека.. Иван и Андрей също бяха убедени, че мъжът на 100% пее.. Смятам, че панелистите в повечето случаи объркват госта вместо да помагат.. Но пък така е много по-интересно и непредсказуемо.

# 759
  • Sofia
Непеещите финалисти дали биха се научили да пеят за 1-2мес. 🤔
Не ми се вярва.

# 760
  • Буркина Фасо
тя искаше мъж, а не певец. Smiley

Непеещите финалисти дали биха се научили да пеят за 1-2мес. 🤔
Не ми се вярва.
ще могат. колко "певци"  пеят без да имат данни ... компютъра ще те направи Лили Иванова или Павароти без проблем.

# 761
Искаше и се мъж певец, самата песен го изискваше.. но нямаше такъв.. Хареса ми снощния епизод, както и всички останали са ми интересни.

# 762
  • Варна
Мен Андрей ме дразни, ако може да го махнат ама не става, прави всичко възможно да обърка гост звездата, непрекъснато дава погрешни заключения. Винаги ме е дразнел де, даже не го понасям, симпатизирам на Иван.

# 763
  • Пловдив
Знаете ли следващия път кой ще е? (По време на предишното предаване в неделя пътувах, а и  нямам и време да го изгледам.)

# 764
Знаете ли следващия път кой ще е? (По време на предишното предаване в неделя пътувах, а и  нямам и време да го изгледам.)
Михаела Филева

Общи условия

Активация на акаунт