Пееш или лъжеш

• 89 120
  • 924
  •   1
Отговори
# 825
Много неприятно впечатление остави участието на "отрочето". Няма как панела, водещия и Горанов да не са знаели чие протеже е. Наградата ще я дарим и решиха, че с това ще си измият ръцете и ще замажат очите на зрителите. Не им се получи. Нарушиха собствения си регламент. Като искат да си бутат родата, да си направят предаване за роднини и деца на телевизионери и да си се прехласват там едни на други и да си ближат задниците. Тъпотия. Представям си как са се почувствали другите участници, особено, ако някой от тях е подходил наивно. Вероятно едни от тях са отишли да се забавляват, други с идеята да ги забележат, трети с надеждата да грабнат наградата, но, ако някой е отишъл там с идеята да бъде оценен при равен старт, ей ти тука греда. Кофти. Да, никой не е длъжен да отговаря за очакванията на друг, но, ако имат равен старт, поне знаят, че са се пробвали и не са успели, а така всичко се обезсмисля още преди да започне. Знам, че това не е само български патент, но си е тъпо и манипулативно, затова и не се вживявам отдавна в разните им там нагласени формати. Гледам, ако ми е интересно и докато ми е забавно, ако ли не, сменям канала или гася тв.

# 826
Това "моля" 😱 от Горанов ми дойде малко фалшиво Joy
Добре го изигра … все пак има и малко опит в киното Simple Smile
А грам не го изигра добре, толкова фалшиво беше…

# 827
  • Бургас
От начина, по който изпяха песента накрая, ми стана ясно, че са репетирали заедно, така поне изглеждаше отстрани...

# 828
  • София
От начина, по който изпяха песента накрая, ми стана ясно, че са репетирали заедно, така поне изглеждаше отстрани...
По сценарии се знае кой ще победи (независимо дали пее или не) и се прави репетиция с госта.

# 829
Точно, всичко беше евтин театър, крайно разочароващо....
Факт! В допълнение на цялата тягост, на мен ми дойде в повече  и ужасно надменното самочуствие, което демонстрираше щерката.
Като цяло предаването е много положително и е разтоварващо преди началото на работната седмица, но този епизод ми остави много трайна горчевина.

# 830
  • Sofia

Друг път имало ли е толкова млад/малък/ участник?

Послъгва Орльо….забравил/не помни…съмнява ме 🤨

# 831
Това "моля" 😱 от Горанов ми дойде малко фалшиво Joy
Добре го изигра … все пак има и малко опит в киното Simple Smile
А грам не го изигра добре, толкова фалшиво беше…
Така де … точно като студент първи курс … че
чак и фалцетно го направи Simple Smile

# 832
влязох в темата, за да видя реакциите Sad
ММ се заканва, че заради тази изцепка, няма и да гледа предаването повече
честно казано, тук-там издишаха до сега, но това е отвратително
 жалко за момичето 7ми номер - тя ни беше фаворит

# 833
Аз разбирам възмущението донякъде, обаче  би било дискриминация и да не участват роднини на продуцентите, било то талантливи или не. За момичето също е неприятно , особено при всички коментари в момента за нагласеност. Няма как да знаем, аз мисля , че си е голям шансът и да избере точно нея за дует и при напълно равни начала. Млада, хубавка, нямаше съмнения, че е певица. Какъв е проблемът, че я в избрал ? Все пак това не е конкурс за най-добро изпълнение. Просто ще има дует с него, но и в другите предавания не бяха избирани най-добрите. Просто си има субективен елемент и той е част от играта.

# 834
Mиро ли беше?!, си призна, че познава единия участник
изначално идеята е да избереш някого, на сляпо

# 835
  • Буркина Фасо
каквото и да си мислите или възмущавате заснемване на Новогодишната програма ке има.
ако не го гледате сега след месец ще е на ефир. заснемването на програмата за НГ е в действие. Smiley

# 836
Е чак пък дискриминация… Да речем, че можеше да е, ако това беше единственото предаване за пеене. Обаче не е, та не виждам нуждата да се доказва/популяризира или каквото там прави точно в него.

# 837
Не е дискриминация и не е същото да си дъщеря/син на дадена тв фамилия с която главния избиращ е пял/участвал и те знае и познава какво и как можеш.
Ако да беше някой в неведение иди дойди, но ти си пял с това момиче и се правиш на улав. И изглежда много фрийки. Ко, не, моооля, тая не я знам. Стига, бе, серьозно?! Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато. Ми то тогаз да бяха казали Беа е Халваджиян, от кои, бе, от тия, от тия, как'Сийке, да я избираме и да приключваме, ще даряваме, благотворителност, всичко е оправдано. Не, не е. Като искате да дарите винаги има начин. Даряваш и точка. Похвално. Но защо с твоето дарение за един и промоцията на своето да лишаваш друг от това, което му се полага. Пак тъпо, та тъпо, та още по тъпо, съвсем тъпо. Завърта се една лъжлива машина и C'est la vie. Sunglasses

# 838
Аз не видях смисъл да не кажат още в представянето ѝ, че това е на Джуди щерката. При условие, че наистина другите от панела не я познават, няма как да се предположи, това момиче може или не може да пее. А и останалите от панела, можеше да приемат тази информация като партенка /ясно е, че Мария точно за това момиче, трябваше да е пас/.

# 839
  • Стара Загора
По сценарии се знае кой ще победи (независимо дали пее или не) и се прави репетиция с госта.
   Ако това е истина, ( не се съмнявам, просто не съм го допускала) мисля, че вече няма да ми е интересно да го гледам - предаването.
 Ееех, направо ми се развали настроението.

Общи условия

Активация на акаунт