Пееш или лъжеш

• 96 704
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Момчето си пее.
 Всичко е цирк, за да ахнем на НГ как се е "научил".
Сигурна ли си?
В предходните години при Йорданка Христова (в първото и участие) на избора нейния избраник пя фалшиво. После се оказа, че го е направил нарочно и на Новогодишното предаване се справи блестящо.

# 961
  • у нас
Благодаря, дядо хаджия. Не си спомням. Ама, ми е странно като цяло.

# 962
  • София
Благодаря, дядо хаджия. Не си спомням. Ама, ми е странно като цяло.
Тогава той каза, че предаването се казва пееш или лъжеш, и той избрал да излъже при избора.

# 963
Аа, дали!?
Миналата година , програмата за НГ, не съм я гледала, тяка ли се случваше Joy

В предния сезон на Деси Слава и Анелия партньорите също си бяха лъжци и после пропяха на Нова година.

# 964
Значи се изтърка тоя номер  .

# 965
Здравейте, не знам, защо до сега съм пренебрегвала предаването, но едва онзи ден го загледах, за да видя една позната. Супер много ми допадна и е много забавно. Знаете ли, къде може да се гледат старите сезони, защото нищо не намерих в Нова Плей, вбокс 7 и тубата.

# 966
Тази седмица гост ще е Преслава, а в панела сестра й Ивелина Колева и Милко Калайджиев

# 967
  • Sofia
Чалгария 😠

# 968
И на мен момчето ми се стори, че се преструва. Много малко хора мисля, че биха пеели така на фалцет. Очаквах да запее в един момент, но май ще е за НГ.

Тази Елизабет каква е? Изглежда ми много надута и все е едно е някаква велика звезда.

# 969
Какво е направила Преслава със себе си? Не слушам чалга и не бях я виждала от сума време. Беше хубава и то много. И сега е хубава, но някак изкуствена.
Рачков не спря с лиготиите си, едва го издържам. Гледам, защото концепцията ми харесва и ми е наистина любопитно кой пее и кой - не.

# 970
  • у нас
То и Преслава се държи странно.

# 971
Коя е персоната до Милко Калайджиев?

# 972
Коя е персоната до Милко Калайджиев?
Ивелина Колева. Певица и сестра на Преслава

# 973
Номер 2 е Доника Стратиева. Бяха в Х фактор в дует с Вениамин, а после той продължи сам. Пее!

# 974
Еее, капитанът има много готин тембър. Щеше да стане страшен дует с Преслава. Доника и аз си я спомних, че пееше с Вениамин и не ми беше толкова интересна.

Общи условия

Активация на акаунт