Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 897
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Полииии,  Joy осем е хубаво число

Simple Smile нали!?

# 106
  • От Луната
8Ф на единия яйчник с пурегон, изобщо не ги усетих, за разлика от по два на яйчник с летрозол.
Много зависи от стимулацията и това как ще ти понесе. Нямах дори подуване... изобщо изпаднах в недоумение къде са тези Ф и дали на док не му се привиждат. 😂

Люксееееееееееен, честито сърчице! Все така да тупти!

Поли, на мен 8 ми беше на късмет Wink . Осем е числото парите, моята рибка ще е богата ... поне духовно Wink

# 107
Йоли,  Hug
Ще видим какво ще ни донесе бъдещето.
Всички рибки сме богати духовно!

# 108
Много е индивидуално наистина, но едно знам не ми беше и не ми е много кеф.  Пък не е като да не търпя на болка и неразположения. Ама здраве да е.
Аз си падам по 7 Heart Eyes
Нерибите за нищо ги нямате ей Laughing

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 23:25 от 💎Bling-a-ling💎

# 109
Добро утро, аз да дам отчет че и днес теста ми е отрицателен, ще си чакам лелката утре или вдругиден.. Crossing Arms

# 110
  • София
Флай на теб кой ден ти е от О?

Да се отчета и аз...
10-ти ден от О, Престо отрицателен.
Чудя се има ли смисъл да се бода за чхг, или да слагам още 1-2дни утрогестана и след категорично отрицателни тестове и тогава, да го спирам...
Определено няма надежда и за мен

# 111
12 ден от О или наай-късно 11 ако се е пукнал в сряда..теста е Престо все щеше да отчете, категорично отрицателен.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 08:19 от Dragon Fly

# 112
  • София
Да, много тъжно... Нали не броиш деня на О?
На мен ми е доста спекло... Знаех си, че така ще стане, прецаках си почивните дни Sad(

# 113
Между другото и на предния тест и на този, като мине малко време се появява една невидима втора черта, но според мен е изпарителна защото не е розова..а пък и яко имаше нещо трябваше да се е наситила поне малко вече.. Не броя деня ма О Brayda, не се ядосвай ще пробваме пак, все пак рядко се успява от първия месец опити.  Hug

# 114
Момичета, изчакайте още. Както ви казах два пъти видях въображаема черта чак в деня на очаквания цикъл. Само при опита беше на десети ден, но там нещата са точни до часа. В нормални условия е трудно да се изчисли съвсем точно. Може да има отклонение от доста часове.

# 115
Ми ще направя още един в сряда, ако не ми дойде дотогава, наистина ича и по-късни имплантации, аз не се ядосвам, ще пробваме за юни или юли  Heart Eyes и двамата с ММ сме в тези месеци. Може пък да са ни на късмет.

# 116
  • София
Аз се реших на кръвен. Ще кажа резултата по-късно.
И без това утрогестана ми е неприятен, поне да имам 2 "чисти" дни преди да ми дойде.

# 117
  • От Луната
Стискам палци, Брайда!
Прекалено е рано, аз имах съмнителна черта в деня на М. И то с 10ка тест. Рано е за категорични резултати.

# 118
  • София
За съжаление моя опит показва друго. Около мен забременяха доста хора и все 3-4дни преди цикъла престо им показваше.
Дано има нещо срамежливо в мен и чхг да го открие...
Не знам като е почивен ден Надежда дали работят...? Там знам че резултата излиза много бързо и се чудя дали да не отида там.
Иначе цибалаб замислих.

# 119
Brayda, ти си знаеш, но за мен е излишно такова бързане. Това, че същите тестове са показвали на еди кой си е много относително. Дори при теб всяка Б ще е различна. Ако се чувстваш по-добре ходи на кръвен днес. Само да не се изнервиш допълнително от цялата гимнастика. И аз мислех, че моите хващат по-късно, но, както вече споменах многократно се оказа обратното Peace

Общи условия

Активация на акаунт