Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Люксен, честито сърчице  Hug да бие под твоето до термин  Praynig
Поли, дано грешката е пророческа  Praynig

Брайда, лабораторията в Надежда работи

Часът е 9.26, ММ и детето още спят  Flutter аз пия кафе на верандата, дори успях да закусвам  Crazy

# 121
  • София
Е, точно за да не се изнервя ще пусна кръвен, да си знам 100%...
Мислите, че кръвен на 10-ти ден няма да е показателен ли?

# 122
Ако има нещо може да е някаква ниска стойност и ще се чудиш колко е нормална и пак ще трябва да се бодеш.
Ели, цункай спящото носле от мен Heart Eyes И аз пийвам кафенце на терасата и гледам блажено моренцето Sunglasses

# 123
  • София
Ооо то да има нещо различно от нула, ще се бода 100 пъти ако трябва Simple Smile
Айде, вече тръгнах към надежда, стискайте палци Wink

# 124
Ели, благородно завиждам!

# 125
  • София
Брайда, стискам ти палци.
Днес моята БТ падна и теста е - , така че сега ще настоявам за проверка на тръбите.

# 126
Кристи, както вчера ММ се шегуваше, следващото лято наближава Sunglasses И твоето време ще дойде. И аз не вярвах, че това лято ще ми се случи чудо, но поне в това отношение се случи, пък за другото каквото такова.

# 127
Кристи, както вчера ММ се шегуваше, следващото лято наближава Sunglasses И твоето време ще дойде. И аз не вярвах, че това лято ще ми се случи чудо, но поне в това отношение се случи, пък за другото каквото такова.
Да, и аз така съм се настроила. Раждам и правя резервацията за догодина Mr. Green

# 128
Ти поне си на финала да свършиш най-важната работа тази година. Ние останалите ще дерзаем незнайно колко време. Преди месец с ММ задружно резервирахме за сега като ни се объркаха плановете.  Нямаше как да припуснем шанса Mr. Green Въртят ни се порочни мисли за следващата четворка, но са ни вързани ръцете сега. Ще трябва в последния момент да се реагира, ако има шанс.

# 129
Брайда, стискам палци! На твое място щях да постъпя по същия начин.
Драгон флай, смени теста. Ако не ти дойна си вземи друга марка.
Блинг, благородно ти завиждам за моренцето.
Ели,  Hug

# 130
Блинг, дано съдбата да ви опровергае Wink

# 131
  • София
Тотално отрицателен ми е <0.1

Беше наистина бързо поне

# 132
Брайда, съжалявам, за резултата! Сега поне можеш спокойно да спреш Утрогестана. Другият път ще е успешен!

# 133
  • От Луната
Брайда, съжалявам, дано следният месец е друг резултат.

# 134
Брайда  Hug
Другият път ще бъде успешен !!

Общи условия

Активация на акаунт