Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 906
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Супер снимка!

# 151
Тази е аматьорска от тел, но от фотото е сложно сега Rolling Eyes

# 152
  • София
Страхотна снимка Блингче да заредиш батериите
Hug Hug
12 наближава

# 153
Не заредих много, ама каквото такова. Снимам като не видяла да дозареждам после. Направо трябва да си запиша звука на вълните за терапия Mr. Green
Мен 12ти не ме грее. Който е по-рано да се подготвя Peace

# 154
Момичета, аз само да се отчета че лелката дойде, хубаво да си починете и Блингче пускай снимчици, много си добра  bouquet

# 155
Еее съжалявам Hug Месецът не започна нещо хубаво. Дано поне свърши добре Praynig Ще пусна само да се прибера и ги обработя Wink

# 156
  • София
Хубава снимка Блинг, дано си заредила емоциите поне малко Simple Smile
Моето дете охремевя и забравих за неуспеха.

Влизам да поздравя всички и да ми кажете ако знаете преди 12-ти ще мога ли да си запиша час?

А и друго... Много се колебая дали да направя или да не направя вливка преди следващата О?
От първата вливка до О ще са минали 5 седмици почти точно (освен ако не се изненадам на по-ранна О). То нали го даваха до 8 седмици този интралипид, но най-добре 6... Та се чудя, ако до О са 5, то до тест ще са станали близо 7...

Мерси на всички, които ще ми помогнат отново и много приятна последна вечер Simple Smile

# 157
Вливката има ефект шест седмици, някой беше споменал, че според доцента дори осем. Лично не съм го коментирала  с него. Аз правих вливки през цикъл, но моят е стандартен.
За час пробвай да звъннеш, ако има някой ще звънне. Най-малкото ще вдигне някой от охраната и ще обясни как да процедираш Wink

# 158
Брайда, щом от последната вливка до О ще са минали пет седмици, можеш да я пропуснеш и ако има положителен тест, тогава да се влееш.
Надявам се, че малката се е оправила.

# 159
  • София
Поли, тя сега започва хремата, а при нас често се влошават до отит или нещо друго... Sad

За вливката, да според доцента траят осем седмици но и другаде съм чела 6-8 седмици... И малко се чудя дали да рискувам...
Ще попитам Калчев на прегледа, дано успея да се уредя с първия възможен час за 21-ви септ, но малко не ми се вярва. Утре ще звънна.

# 160
За док е шест седмици няма какво да го питаш Wink

# 161
Ооо това с отита е мн неприятно. Аз имам такъв от години. Даже ми се смеят приятелите, че само през юли и август ходя без ушанки.
Пиши, като звъннеш утре да кажеш каква е ситуацията.

# 162
  • София
Добре, ще пиша Simple Smile
А щом е 6 седмици като види какво е положението ще ми каже кога да я правя.

# 163
Здравейте и от мен! Hug
Нека се запиша в новата тема,че ще замине скоро Joy
Чета ви редовно, но не пиша, че няма какво. Аз отписвам този месец тотално. Пак ми се появи зацапването в средата на цикъла, а О въобще не успях да засека. Миналия месец от Регулона го нямаше, а този пак се появи. При следващия преглед при док ще настоявам да му обърнем внимание. Все ми казват,че е прогестеронов дефицит и не е нещо сериозно, но за мен си е ужасен дискомфорт. Има ли момичета с висок пролактин?
Брайда, аз си спомням, че като бях при док веднъж О предстоеше и той ми каза да действаме вечерта, а аз нямах вливка същия месец. Споделих му, че не съм правила, но той каза, че НК клетките не скачали веднага, а постепенно и ако имам + тест да направя. При мен бяха минали 10, а не 6 седмици.Мисля,че не е проблем ако не направиш. Peace
Хубав ден на всички, макар и мрачен(поне в София)  bouquet

# 164
Del_Mar, съжалявам, че и при теб не се развиват нещата добре Hug Определено обсъди проблема с док следващия път и го проследете.
Времето направо е в тон с настроението на всички след почивните дни Rolling Eyes
Скрит текст:
Момичета, нямам възможност да следя календара постоянно, както и какво се случва с подробности при вас Peace. Ето защо всички имате достъп за редакция в календара, така че, когато решите може да допълвате информация. Или, ако не се справяте ми пишете, за да го направя аз.

Общи условия

Активация на акаунт