Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 922
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Да се включа и аз - ходих на лекар за Т - докторът / ходих на вътрешен/ седи и се пули срещу мен от какво може да е тази т  #Crazy пусках пак кръвни, утре ще ходя отново да видим резултати, а в петък съм на УНГ, понеже имам някакъв хроничен проблем, който досега никой не си направи труда да изследва. Та ще пускам микробиология на гърлото и ще видим. Нямам търпение клиниката да отвори да се видя с Калчев и Русев и да разровим и в техните области. Мисля да пусна и тази листероза. Притеснявам се  Cry а в допълнение от вчера много зверски ме боли главата и днес също не се чувствам добре ....

# 166
  • София
Здравейте, момичета!
Люксен, прекрасна новина - честито сърчице! Пожелавам ти всичко да е наред при теб и по термин да гушкаш много сладко и здраво бебче!  Heart Eyes
Силно се надявам аз, а и всички момичета, да чуем скоро най-прекрасния звук на света! Heart
Love_and_Smile, Dragon Fly съжалявам, следващият път ще успеете!  Hug
Poly84, 8 Ф, това е добър знак! Simple Smile Очакват ни хубави новини.... Praynig

Тотално отрицателен ми е <0.1
Brayda, съжалявам  Sad

Изтрих си драсканиците. Няма да се оплаквам.
Една снимка за добро утро от мен. Тази сутрин се превърнах в ловеца на изгреви, дронове и лодки Sunglasses
💎Bling-a-ling💎 link, изпуснала съм какво се е случило, но се надявам вече да си по-добре  spoko
Снимката е прекрасна, чакаме с нетърпение другите!  Hug
Del_Mar, надявам се да откриете по-скоро какъв е проблема и да не е нещо сериозно!
ver4eto_sv, още ли продължаваш с Т? Какво се случва, от къде ти дойде това до главата.... Shocked

Момичета, при мен няма нищо интересно. Чакам си следващия МЦ, за да се видим пак с док. и да решим какво ще правим...

Скрит текст:
На мен ли така ми се струва или календара нещо много оредя?

# 167

Оредя, защото никой го попълва. Затова беше и горното уточнение Wink
ver4eto_sv, натискай лекарите и дано скоро открият проблема Praynig

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 11:23 от 💎Bling-a-ling💎

# 168
Блинг,  Hug  суперски снимки  Sunglasses

Установих, че трябва да работя час два и после цял ден мога да почивам  hahaha

# 169
  • София
Здравейте днес Simple Smile
Звъннах в клиниката, обади се пазача, не може да записва часове.
Дано успея да се обадя на 12-ти. Мисля си, че тогава линиите ще давам само заето  Crazy

# 170
Амиии, Магнетик сега остава да убедиш и шефа ти, че така трябва да работиш Sunglasses
Уфф тъпо. Brayda на 12-ти ли ти каза да звъннеш пак newsm78 Аз, както много смело заявих, че другата седмица не ми е важна, май може да се наложи да се вреждам някак в наплива ooooh! Дано се размине  Praynig Те линиите редовно си дават "заето" . Особено напоследък следобяд ми се налагаше да звъня по 5-6 пъти докато се свържа.

# 171
  • София
аз съм от нахалните в телефона Simple Smile

# 172
То не става въпрос за нахалство, а да нацелиш точния момент, в който да ти вдигнат  Wink Понякога момичетата просто нямат възможност.

# 173
  • София
то и аз не съм се изразила съвсем правилно
Звъня през 15-20мин докато не се свържа, не че съм нахална да ми вдигнат и да ми кажат да звънна после, а аз да звънна след 2мин Simple Smile
знам, че сутрин е най-натоварено по телефона, но и тогава има най-голяма вероятност да има още часове... ще видим дали и какво ще направя Simple Smile

# 174
Ооо то тогава трябва аз да съм нахалнат Mr. Green Обикновено звъня през 3-4 мин да хвана някоя пауза между вдиганията, че друг ще ме изпревари. Особено като е за резултати от изследвания сърце юнашко не трае Sunglasses Не знам дали знаеш, но телефоните дават свободно като са заети Wink Случвало ми се е да ми вдигнат и да ме помолят да изчакат докато привършат с някой на място, което е по-кофти вариант. Просто последните пъти ми се наложи следобед да се свързвам и се учудих, че става по-трудно от сутринта противно на очакванията. Но това са дреболии, момичетата са много отзивчиви и мили. Много си ги харесвам Heart Eyes

# 175
  • София
аз пък следобед винаги съм нацелвала и веднага ми вдигат, особено към 16ч Simple Smile

# 176
  • София
Прекрасни прекрасни снимки, Bling-a-ling. Определено имаш "набито око"!  Hug

Аз пък не съм имала проблеми със свързването. Винаги ако не от първия, то от втория път се свързвам. Ама като се замисля, май съм звъняла все следобед  newsm78

# 177
Има ли момичета с висок пролактин?
[

Аз бях с висок пролактин, имам микроаденом на хипофизата и пия достинекс. Последно като го изследвах преди месец беше в граници.

Жалко, че не може да се записва час за 12-ти. Иска ми се да направя първата ми вливка тогава. Как мислите, дали ако звънна в 8 сутринта на 12.09 ще мога да запиша час за вливка? А ако е ден два преди ову дали мога да направя вливката или трябва повече дни да има до ову-то?

# 178
Блинг, Рени - продължава Т и това си е...
Преди малко се връщам от др вътрешни болести - каза, че кръвните ми резултати са перфектни - да съм се проследяла още 1 месец дали има придружаващи симптоматика, да сменя термометъра и тн..... #2gunfire сега не знам на къде да хвана. Най- големият ми страх е да не е станала някаква инфекция при аборта  Cry а това как мога да го установя? И Калчев и Сигридов казват, че всичко там се възстановя добре, с нормални размери.... а на мен душа не ми дава да се успокоя.... какво да правя, къде да отида  newsm78
Блинг, снимките са прекрасни ❤ нямам търпение да отида на моренцето и да се отпусна, дано до тогава с м намерила отговор на мъчещите ме въпроси ...
За всички  bouquet Hug

# 179
  • София
Според мен за вливка няма да те върнат, звънни и се уговори.
На мен последния път ми казаха, че мога и след обяд да я направя, дори до 17ч, защото имали работа до тогава.
За преглед е по-сложно сигурно за 12-ти, но за вливка не ми се вярва да е проблем.

ver4eto_sv - на теб измериха ли ти я някъде другаде температурата? Ти под мишницата ли мериш? Дано скоро откриете проблема. Сигурно си дала всякакви видове - стерилна урина, секрети нос, гърло.. зъбите, ушите...

Общи условия

Активация на акаунт