Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 927
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
И аз мисля, че за вливката проблем няма да има, аз досегй час не съм запазвала за вливка. Винаги се намира някоя сестра да ми включи системата.
Брайда до момента 2 пъти ПКК, СУЕ, CrP,  асат, алат - всичко в норма  Shocked
В петък ще отида да ми вземат секрет от гърлото ..... и се пита в задачата какво следва...
Меря под мишница, с живачен Т

# 181
  • София
ами моето дете така имаше Т без нищо друго и се оказа бъбречна инфекция, ПКК, СУЕ, ЦРП - всичко беше идеално, но я имаше - е.коли в стерилната урина и то масово. Дори и в нормалната урина всичко й беше идеално. Повторихме стерилната в 3 лаборатории за всеки случай, защото беше малка и лечението е само с АБ, но и в трите излезе, че има бактерията.

# 182
Love_and_Smile, няма нужда да записваш час за вливка. Просто се качваш на втория етаж. Обаче е хубаво да минеш пред док на преглед преди това, за да се види дали се очертава овулация. Или поне някъде другаде да отидеш на ФМ. При естествените опити винаги съм правила вливки няколко дни преди О. Просто отивам док да ме погледне дали има доминантен и след това на вливка. Но все пак не мога да се разкарвам до Сф по сто пъти. Като си там може и в различни дни да се свърши тази работа. Ще ти я направят докато има жени на смяна горе. Първата ми беше до към 17ч, защото имах късен час при док, пускахме хормони, бяха ме позабравили и докато се кача стана 15 ч. Самата система тогава пък откара почти два часа. По правило вливката се прави 2-4 дни преди овулация.
ver4eto_sv, странно е това с темп. Не вярвам двамата да пропуснат някой задържан съсирек. Все пак не са квартални АГ-та. Разбира се по-дребните не се виждат на ехограф. Според мен посети някой от двамата пак.
Това за стерилната урина е добра идея, макар че би трябвало да имаш симптоми, ако има там инфекция. Как са ти лимфните възли newsm78
Като говорим за темп и мен нещо ме лепна . От одеве съм с такава и лежа като болно прасе Tired Face

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 17:13 от 💎Bling-a-ling💎

# 183
Още утре сутрин отивам да пусна Стерилна урина в Токуда.
Блинг, Калчев мислеше, че вдигам Т от задържаната кръв в матка / беше останало малко/. Следователно трябваше да изчезне с първия цикъл, но уви....
Няма да се предавам, ще разнищя историята.. Това са ми сл стъпки - урина и микробиология от гърлото. А другата седмица при Калчев / ако мога да се вредя  Mr. Green и при доц. Русев.

# 184
Ако трябва и при Сигридов отиди и не чакай Калчев. ЧХГ кога пуска последно newsm78

# 185
ЧХГ, пусках един единствен път - на 17 юни. И след като разбрах, че съм Б не съм пускала повече.
Почнах да правя тестове за О / само да се ориентирам за цикъла ми, че е нередовен, опити не правим/
До колкото съм чела при високи нива на ЧХГ тестовете за О дават + резултат.

# 186
Беше хубаво да ти кажат да направиш една контрола известно време след А. За да се види дали се е изчистило. Това също показва дали има нещо останало Peace
Аз мисля и двата пъти правих месец по-късно. Поне единия със сигурност. Няма да са високи нивата, но, ако има ниски е показателно. Не разчитай ову тестовете да свършат работа.

# 187
Даваш ми добра идея, ще пусна едно ЧХГ.
Надявам се да няма проблем - Сигридов специално каза, че гледа дали не е останала част от плацентата, Калчев също. Аз на тях двамата много вярвам, но проверката е висша форма на доверие  Crazy

# 188
Love_and_Smile ,
Скрит текст:
Колко беше твоят пролактин? Аз два пъти съм изследвала. Веднъж на 3 ден заедно с другите хормони в Цибалаб и излезе: 687.00 mIU/l  при референтни 127-637mIU/l , а другия в чист ден в Бодилаб 443.9 µIU/ml    при реф. 101.76 - 487.60. Все си мисля, че трябва да посетя доцента за мнение, но док казва,че не е проблем високия пролактин. На следващия цикъл ще го пусна заено с прогестерона и желязото 7 дни след О пък да видим...
Ех, Блинг...завиждам ти благородно за морския изглед. Моят са едни стари панелки... Наслаждавай се до последно  Simple Smile
ver4eto_sv, да не ти расте мъдрец? Аз така поддържах Т когато тръгнеше да расте.Едва го дочаках(2 години), за да го извадя. Laughing

# 189
ver4eto_sv, пусни едно за всеки случай. Така и така ще хвърчат пари не е голяма загуба. И аз не мисля, че двамата ще пропуснат да видят нещо останало, но все пак.

Del_Mar, няма какво да ми завиждаш. Свърши и замина вече Confused И най-лошо - смени се с гледка към тв от леглото по принуда Confounded

# 190
Блинк  Hug бързо да се оправяш
DEL MAR аз също съм с високи стойности на пролактин, но имам аденом на хипофизата и го държа в норма с достинексче

# 191
Верче, а лимфните възли подути ли са ти? Пи ли АБ след А? Дано скоро разберете причината и да я отстраните! Защо не си купиш и един нов термометър и да видиш какво ще покаже?
Блинг, да оздравяваш бързо!

# 192
Благодаря ви момичета Hug Хоризонтирала съм се и ближа рани. Поне да знаех от къде, как и защо Tired Все едно се разболях от мъка по морето Laughing
Del_Mar, ако никой не ти е проверил лимфните помоли някой лекар. Ако има инфекция някъде би трябвало да се отрази и на тях. Аз преди години много страдах няколко месеца. Вярно бях с висока темп, ама ме направиха на маймуна и така и не ми поставиха празилна диагноза.

# 193
Блингче, да се оправяш бързо!

Относно пролактина, при първо изследване, на чист ден по настояване ма док, беше 1200. Док пота това онова и ме прати за ЯМР. Оказах си се с чуден микроаденом. Приемам по четвъртинка достинекс всеки понеделник. За месец го вкарах в норма. В момента го държим малко под 400 и според док и Русев е идеално. Знам че трябва да е около средата на референтните и е изключително важно да се изследва коректно.

# 194
Блинк, аз всеки път тъжа за морето  Hug
Поли,  Hug
лимфните ми възли не са подути. След А пих антибиотик 5 дни. Имам два нови термометъра, но не мерят правилно - при 36.6 на живачния ме изкарват с 36 #Crazy ще видя утре с урината какво ще излезе  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт