Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 928
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Те дигиталните са големи боклуци редовно изкарват и под 36 градуса. Добре, че ми е фаренхайтския, с който си меря БТ, та като се наложи да меря темп при боледуване да знам колко ми е. Днес влезе в употреба, че съм го пенсионарала от меренето на БТ.

# 196
Само живачни! Електронните са ужасни.

# 197
  • От Луната
Живачни вече няма, не се продават, заместител са галиевите Т, нооо много трудно се изтръскват. Последно си купих нов с някаква дръжка за изтръскване, много полезна  Crazy
На дигитален Т и апарат за кръвно нямам доверие Sad

Познайте! И днес не се записах на ЖК, няма места, или на "някои лекари" не им изнася да е само по каса  ooooh! Задействах малко връзки, ако не ще мисля нещо друго ... колкото да мине Sad и ще тормозя Сигридов за абсолютно всичко  Tired ooooh! Crossing Arms

# 198
Love_and_Smile ,
Скрит текст:
Колко беше твоят пролактин? Аз два пъти съм изследвала. Веднъж на 3 ден заедно с другите хормони в Цибалаб и излезе: 687.00 mIU/l  при референтни 127-637mIU/l , а другия в чист ден в Бодилаб 443.9 µIU/ml    при реф. 101.76 - 487.60. Все си мисля, че трябва да посетя доцента за мнение, но док казва,че не е проблем високия пролактин. На следващия цикъл ще го пусна заено с прогестерона и желязото 7 дни след О пък да видим...
Ех, Блинг...завиждам ти благородно за морския изглед. Моят са едни стари панелки... Наслаждавай се до последно  Simple Smile
ver4eto_sv, да не ти расте мъдрец? Аз така поддържах Т когато тръгнеше да расте.Едва го дочаках(2 години), за да го извадя. Laughing
Моят беше около 700 при спазени изисквания да съм лежала, въздържание от полов контакт 1-2 дни и непипане на гърди. Освен това по време на цикъл стойностите могат да бъдат изкуствено завишени и това да е причината за по-високите ти стойности на 3-ти ден.
Следващият път като го изследваш спази трите условия, за да си сигурна за стойностите. Това, което съм чела е, че е най-добре стойностите да са около средата, иначе би попречило на овулацията или имплантацията.

Не претендирам, че със сигурност е така, просто следя коментарите на Денис в темата за изследвания на хормони.

# 199
Del mar, чак сега ти виждам коментара  Blush знаеш ли, че сега като симиех зъбите точно тази мисъл ме "огря". Имам си зачатия на мъдреци и преди няколко години зъболекарката ми беше казала да ги извадя, защото по време на бременност се активира растежа им, а тогава нещо не може да се направи, ноо аз не ги извадих  Thinking освен да ида да си направя зъбна снимка ?
Синеока Simple Smile ех, че хубави мигове, дай Боже много скоро всички да се записваме на ЖК и да се чудим къде и при кой  Praynig Hug

# 200
Не знам дали знаете, но има и изискване да се изследва поне два часа след ставане от сън и да се избягва червено месо предния ден Peace
 ♥Синеока♥, вкарвай връзки щом трябва. За такива неща човек няма какво да се чуди Naughty Ако пък е толкова сложно им тегли една. Не си струват нервите за едните пикливи изследвания. По-скоро за болничните е ценно понякога. Проблемът за мен е по-скоро принципен. Тази държа почти нищо не дава. Ние се заробваме с хиляди дългове, а накрая от елементарни "привилегии" не може да се възползваме.
Скрит текст:
Пазете се много, че след толкова години "спасяване" ме лепна явно някакъв летен вирус. Такава висока температура от години не съм вдигала Tired Този месец, както тръгна на зле направо не знам как ще свърши ooooh!

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 23:15 от 💎Bling-a-ling💎

# 201
  • От Луната
Верче, скоро, док ще удари едно рамо и всички ще избирате ЖК съвсем скоро.
Док много ми липсва, всички ги сравнявам с него и съм безкрайно разочарована. Той ни е уникален и дано дълги години да ни дарява с най-хубавите подаръци.

Блинк, сега да изкараш вируса и после да те пропускат чак до термин.

# 202
Уфф темата с вирусите и настинките ми е много болна Confused
Скрит текст:
Наближи ли есен и почва да ми се изправя косата. Преди поне лятото бях по-спокойна, но с тези масови ентеровируси последните лета и тогава съм на нокти. И колкото и да се пазя буквално от нищото се разболявам последните 1-2 г. И естествено е все, когато съм по време или след О да се чудя какво да пия. Много ми беше зле последните часове, но направо благославям, че се случи сега, а не след някоя седмица Praynig

# 203
Love_and_Smile , аз не съм спазвала условията да си почина,че всеки път като отида в лабораторията и е една навалица, самите лаборантки са изнервени и припряни и няма как да съм спокойна. Знам,че най -добре е да се взема кръв с абокат  на 15-20 мин, като се полежи в лабораторията.В темата за Хормоните гледам почти всички са със завишен пролактин. Thinking Ще го мислим с док и доцента скоро  Wink
ver4eto_sv, ако са се показали направо ги махай. При мен нямаше място за тях,  избутваха ми другите зъби и като тръгнеха да растат усещах болка. Сега като ги няма, зъбите се разредиха и даже усещам кариес в 2 от тях, защото нямаше как да ги почиствам с конец,че бяха супер сбити. Ако си от София мога да ти препоръчам чудесен зъболекар-хирург. Той си има рентген мисля. При мен не се наложи хирургическа намеса и нищо не усетих. Peace
 В момента издирвам добър зъболекар(за кариесите) в София и приемам предложения на лични, че не се търпи като пия студено и ям сладко, а без шоколадче не се живее  Crazy
Блинг, и аз след морето забелязвам(вече 3 години),че като си дойда и ме тръшва нещо. На ТВЛ-то даже бях още с хрема,но Т беше спаднала. Оправям се с джинджифил, мед и лимон. bouquet
Синеока, хващай първия лекар,който дава направления и болнични, нали си имаш Сигридов и Калчев за всичко останало  Hug

# 204
Love_and_Smile , аз не съм спазвала условията да си почина,че всеки път като отида в лабораторията и е една навалица, самите лаборантки са изнервени и припряни и няма как да съм спокойна. Знам,че най -добре е да се взема кръв с абокат  на 15-20 мин, като се полежи в лабораторията.В темата за Хормоните гледам почти всички са със завишен пролактин. Thinking Ще го мислим с док и доцента скоро  Wink
[

С тази почивка е много сложно, наистина. Като кажа, че искам почивка преди изследването и ме гледат като извънземно. Единственото място, където лаборантката настоя да лежа беше в лабораторията на Ендокринологията в "Майчин дом".

# 205
Искайте си я. Ако трябва сменяйте лабораторията и отидете там, където ще се съгласят Peace Аз съм лежала само първия път в живота си, когато се изследвах преди около 15 г. След това само ме разиграваха. Последният отидох предварително да се уговоря с момичето от лабораторията и се разбрахме кога да отида, за да няма хора и да ме остави да лежа. Разпъна ми стола и направо ме заключи в стаята да си полежа спокойно.
Del_Mar, за съжаление тези неща няма да помогнат Confused Боря една висока темп от снощи и много не ми се получава.

# 206
  • София
аз преди като съм се изследвала, отивам в лабораторията, сядам на един стол и чакам докато се успокоя, тогава се нареждам да ми вземат кръв.

Последния път изследвах пролактина след гинекологичен преглед и то на 3-ти ден от цикъла. Излезе ми пак добра стойност, в средата на референтните стойности. Чак се учудих, за мен беше излишно даване на пари при тези обстоятелства да ми взимат кръв. Беше близо 4 часа след ставане, бях на гладно, прегледаха ме с вагинален ехограф - изобщо никакви спазени условия. Пак пролактина ми беше добър...  newsm78

п.п. На мен ми дойде днес, точно на 14-тия ден от О (или по други сметки 15-ти ден). Мисля, че е добре ЛФ. Няма да ви кажа, тази лигавица 12мм по време на О колко обилен цикъл ми причини... направо някой днес ако ме убие, услуга ще ми направи... Принудих се да пия нурофен, който не е добре, но просто ношпа и 10% от болката не ми притъпи.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 10:45 от Brayda

# 207
Brayda Hug Дано ти подейства Praynig
Скрит текст:
Мен само беналгин ме оправя и то не винаги. Просто съм някакъв страшен случай. Нищичко не ми действа. Но шпа все едно пия бонбонки. Ще трябва да го замествам с нещо друго след трансфер и при Б, че е много неприятна мисълта да не мога да разчитам на нищо.
За дебелината на лигавицата и обилните цикли май е много относително. Моят дори е по-скоро тънка всеки път. Сега не знам на по-късен етап колко става, защото рядко са ме гледали. Обаче първите два дни съм като заклана и със зверски болки и съсиреци. Направо благородно завиждам на жените с нормален и лек цикъл.
Покрай гадния вирус добре, че поне забравих за всички проблеми с текущия цикъл Tired

# 208
  • София
Bling - Бързо да минава вируса! Нурофена на мен ми помага винаги за всичко, но ако пийна на гладно едно от 400мг после ми прилошава чак... За това взимам по-малката дозировка и в зависимост от болката пия 1 или 2.
При мен цикъла не винаги е супер мега обилен. Да, в първите дни е доста обилен, но на 3-тия намалява драстично. Това нали ми е втория цикъл след лапарото и определено в първите 3 дни ми е много по-обилен отколкото преди лапарото, а болките... болките направо ми подкосяват краката Sad Аз на 4см разкритие не почувствах направо и 1/10-та от болките на цикъла ми.
Да минава по-бързо, само това искам. В дните след края на кървенето и до 3-4 дни преди О се чувствам най-добре. Не съм подута, не ме боли нищо, енергична съм и т.н.т. Ноо наближи ли О се почва - болка тук, болка там, подуване, чувствам се размазана и изморена и такаа докато не ми мине следващото кървене.

# 209
Здравейте момичета.  Hug

Не съм ви забравила, нито съм се отцепила от колектива. На линия съм, но исках да си дам малко време, в което главата ми да си отпочине от вечно блъскащите се мисли за прегледи, процедури и неуспехи.  Laughing Пък и преди отпуската ми дойде в повече всичко, вече бях на предела на силите си и вечер не ми се пускаше компютър. Сега съм в отпуска от миналата събота и съм на работа чааак на 26.09. Днес обаче за първи ден реших да се отдам на пълен релакс в леглото пред лаптопа и веднага се включвам при вас.

Нищо ново няма при мен. Пия си добавките и треперя защото чакам цикъл, от който зависи дали ще изпусна месеца. Ще се върна да ви чета, но от бързия преглед разбрах, че нямало кой да записва часове в клиниката и съм много разтревожена. Исках да си запиша час още за понеделник, ако цикъла ме изненада тези дни. Сега се моля да се забави и да имам шанс за опит този месец. Док ми каза, че мога да отида до 4-5-ти ден.

Добре дошли на новите момичета.  Hug Желая ви по-кратък престой в темата.

На бременелките изпращам целувки.  Heart Eyes Растат ли шушулките? Скоро май чакаме Фран да се отчете с прекрасна новина.

На всички останали пожелавам септември да е най-успешния месец или поне да даде началото на серия от положителни тестове.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт