Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 931
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Узунова в София мед по ЗК много я хвалят.
Една от малкото която пуска ТСХ на бременни Simple Smile
Предпазлива е

# 226
Както вчера вече писах, преди няколко години  в период от 3-4 мес пиех дуфастон. Винаги ми удължаваше ЛФ с около два дни и правеше цикъла по-обилен. Разбира се всичко е строго и индивидуално. На някои им идва веднага след спирането, на други след десет дни. За съжаление може само да чакаш.
Колкото до влиянието върху опита не знам. Така или иначе със задържан няма особен избор. Аз лично не посмях да си удължавам цикъла по този начин, макар да ми бе важно. Все пак си е химия. Да, доста често се налага да се пият хапове или противозачатъчни преди опит и в този случай просто няма избор.

# 227
Йоли, Ташков води ЖК в Сердика. Чувала съм, че се чака, но винаги преглеждал обстойно. Били добър тамдем със Сигридов. В Надежда прави секцио, операции и др подобни манипулации. Освен това има вариант с талон от ЛЛ да платиш 420 лв (цената е по спомен) и това да ти е разходът за ЖК за цялата бременност. Това става дума пак за Сердика.

# 228
  • София
Въпроса е ако се следиш при Ташков, който изражда в Надежда и раждането почне, когато той там не е на смяна, при кой ще родиш, той ще дойде ли, май не се процедира точно така там.

Иначе и аз бях набелязала Ташков, има добри мнения за него, но определено не бих искала да родя в Надежда за сега.

# 229
Въпроса е ако се следиш при Ташков, който изражда в Надежда и раждането почне, когато той там не е на смяна, при кой ще родиш, той ще дойде ли, май не се процедира точно така там.

Иначе и аз бях набелязала Ташков, има добри мнения за него, но определено не бих искала да родя в Надежда за сега.

Мисля, че Ташков прави само планирано секцио, не изражда. На мен от един телефонен разговор не ми допадна и ще се замисля далли ще го посещавам.

# 230
  • София
То може да се следиш при Ташков и да не родиш в Надежда.Там не се спазват часовете отиваш и чакаш по реда на идването,аз мин.година като ходих бързо минах да съм чакала час .
Поли ти е отговорила Синеока  Hug
Имам приятелка която ражда в окръжна,но не помня при кои се следеше.
На мен Ц ми свърши и дано да успея да се вредя в първи те дни на клиниката baby_neutral

# 231
Креми, хайде успешно връщане в бойните редици Praynig

# 232
  • София
То в окръжна май само тази завеждащата отделнието я спрягат за добра, но тя май следи в частния й кабинет и не знам дали е по ЗК.

# 233
  • От Луната
В Окръжна искам, просто не се виждам да минавам половин София. Аз имам уговорка с д-р Жекова за раждането, тя от два месеца вече е и в пренатална диагностика и може да води ЖК. Проблема е че завежда родилното и сигурно няма физическата възможност. Тя ме прати при друга лекарка в Окръжна за следене, но тя пък няма свободни места ... и така вече месец чакам. Задействах връзки, защото според мен просто някой ме предреди  #Cussing out .
Пакети никакви не искам да плащам, даже при Сигридов. Това е безсмислено, ако искам изследвания ще си ги платя, ако искам преглед също. Не искам да се ограничавам с разни пакети ... дето съдържат нещата, които се покриват от касата и като добавиш допълнителните, и сумата става дебела. Подозирам, че това е причината за "нямането на места". Аз честно казано ще платя повече на дребни суми, но те не си дават сметка че този начин е по-изгоден за тях и някак не оставаш с чувството, че си изнуден да платиш!
Аз ходя при Сигридов всеки месец, трябва ми лекар, който да не приказва глупости, който не ми се бърка в назначените терапии и най-важното не ме стресира с някакви негови си теории. Ще ходя при него също през месец и ще се редуват със Сигридов. Това са доста прегледи над отпусканите 4 от касата  Confused

Извинявайте, че оспамих темата  Embarassed Embarassed Embarassed поуката е да си намерите лекар много от рано Sad

# 234
  • София
ох с това е адски трудно, аз въпреки че не съм бременна дори и дори не се знае кога въобще ще забременея, постоянно като имам време за мислене го мисля.
Аз лично бих платила пакет, миналата бременност си бях с пакет 600лв, в който бяха включени и 2 ФМ, не че не отидох и на още 2 и на една фетална ехокардиография, но ако го нямаше проблема с бъбреците, щеше да си остана само на тези двете.
Лекарка ми беше Славкова от Вита, бях много доволна, не ми говореше глупости, не си пада по лекарства, винаги ме успокояваше, а и прави добри ФМ не само във Вита, а и във Фемина.

Единствено ако по нейна вина имам толкова сраствания след секциото, то би ме отказало да не съм при нея отново, но май въпреки това пак клоня към лекарката или поне към болницата, защото чета активно като имам време темите за раждания в различните болници и се оказва, че на всички други места ми се вижда по-зле от Вита и малкото неща, от които бях недоволна направо са нищо спрямо другите болници (аз съм със сериозни критерии за следродилния период и престоя в болниците като цяло).

2 мои познати наскоро родиха и се следяха при доц. Богословова в частния й кабинет, пак с пакет и пак раждане във Вита, много са доволни също, кабинета й е в Гео милев.

Но да, доста е трудно ако е първо бебе и като не знаеш какво и как следва да се случи и от кое ще ти е спокойно и какво точно искаш, да подбереш болница, екип, лекар и т.н.т.
Нооо хубавото е, че си вече бременна, че всичко си върви, че си имаш Сигридов. Другото са подробности, които независимо какво ти се падне да издържиш, ще издържиш Simple Smile
Чух, че поне в Окръжна отделението е като чисто ново

# 235
Вие поне се радвайте, че сте в Сф и имате някакъв избор Peace

# 236
  • От Луната
Брайда, отделението блести! И там има пакети, но просто не мога да си ги позволя в момента.
Скрит текст:
ММ напусна работа преди месец и нещо, след ин витрото и цялата терапия която имах, отделно и медикаменти и прегледи, просто няма как, но и няма смисъл ... ако не бяха проблем парите в момента в името на това да не се занимавам, щях да ги дам, обаче трябва да пестя и за раждане, за бебе, за изследвания и терапия. В момента само аз имам доход и то доста несигурен. ММ търси нова работа, но искам да си намери НОРМАЛНА 8 часова и да има време и за нас, няма да стане лесно ... та затова гледам да спестявам такива "разходи".
Раждането в Окръжна е 750лв, това е максимума, и всички са много мили. Нямам притеснения относно това, имам и връзки, просто мразя да се ползват Sad

Блинк, така е, но в морето от избор, има много малко специалисти. Става много трудно да ги отсееш и прецениш Sad , особено ако не си и чувал за тях.

# 237
Вие поне се радвайте, че сте в Сф и имате някакъв избор Peace

Определено е така  Peace И можете по всяко време да прескочите до Сигридов или този на който имате доверие и да се консултирате  Wink

Аз се следя при двама - един по ЖК и този при който ще раждам. Изхабих си 4те прегледа отпуснати от държавата  и сега ще плащам по 40 лева на ЖК +25 за болничен + 30 лева за другия + 130 за изследвания и това всеки месец  Crazy Обаче спокойствието няма цена и гледам много много да не го мисля  Sunglasses А да от 7ми месец по мое желание ще пускам и МБ всеки месец и ще си ги плащам, защото държавата не е предвдила толкова често да се изследвам  Whistling

Моята госпожица е 583 грама, седалищно прилежание, хубава плацента, слабееща и повръщаща майка  Laughing

Ето ви малко дивашки пухкав розов прашец :
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 238
Магнетична,  baby_neutral първа под прашеца ти този път Simple Smile много пораснала госпожицата ❤
Блинг,  Hug не знам дали си опитала, но пробвай да хапваш джинджифил. На мен ми се гади от него и затова го режа на парченца по- дебели и гълтам. Знам, че много помага за имунитета.
Синеока, моя приятелка ражда в Окръжна през февруари и остана много доволна. Но както и Брайда ти е казала важното е, че всичко е наред и имаш Сигридов  Hug

# 239
Йоли, според мен не си права за пакетите. ЖК по ЗК е крайно недостатъчна. Само за да пускаш ПКК/урина/МБ всеки месец ще ти се възвърнат парите. За прегледите на УЗ пък да не говорим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт