Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Ако изпитвате постоянна, тъпа болка в дясната яйчникова област, може да имате възпалена тръба или яйчник. Препоръчително е да си направите ултразвук на таза (ТУ), за да се изключат инфекции като хламидия и плазмиди. От тази гледна точка може да спрете опитите, тъй като взаимното заразяване ще влоши ситуацията. Изследванията ще бъдат от полза, тъй като са необходими, ако проблемът се задълбочи.
-
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
-
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
-
Какво представлява 4G/4G мутацията и какви са нейните последствия?
-
Кога е подходящо да се тества отново TSH след повишение по време на бременност?
Аз не смея да се оплавам на фона на Магнетик и много други момичета. Поне съм в по-голям град и имаме една нормална частна клиника, в която да се ражда. Разбира се и за там има противоречиви мнения, а всяка година цените растат и скоро ще настигнат и софийските. За момента имам лекар, на който евентуално да се доверя и разчитам, но не знам... Много вода изтече и вече имам по-различни виждания и усещания от преди. Трудно мога да се доверя на някой на 100%. Просто ще жонглирам и това е. Времето ще покаже. Ако не друго поне преживях до голяма степен страха от пътуването до Сф, че като си спомня преди как ме беше страх да се друсам до другия край на града по разбитите улици 
Ти още ли си с неразположения 

, но да сме живи и здрави, скоро и вие да ги мислите тези неща
. Аз като един щраус, не вярвах, че ще ми дотрябва подобно нещо и съм страшно неподготвена, почти бях сигурна че аз няма да забременея скоро

Аз пък си мечтая да кача някое кило покрай това
Абе ще е за второто то се е видяло от много мислене и чакане