Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 934
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
По-добре море отколкото гьол Peace Аз не смея да се оплавам на фона на Магнетик и много други момичета. Поне съм в по-голям град и имаме една нормална частна клиника, в която да се ражда. Разбира се и за там има противоречиви мнения, а всяка година цените растат и скоро ще настигнат и софийските. За момента имам лекар, на който евентуално да се доверя и разчитам, но не знам... Много вода изтече и вече имам по-различни виждания и усещания от преди. Трудно мога да се доверя на някой на 100%. Просто ще жонглирам и това е. Времето ще покаже. Ако не друго поне преживях до голяма степен страха от пътуването до Сф, че като си спомня преди как ме беше страх да се друсам до другия край на града по разбитите улици ooooh!
Магнетик, браво на малката госпожица Hug Ти още ли си с неразположения Tired

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:00 от 💎Bling-a-ling💎

# 241
  • София
мен като ми се гади пия или натриев цитрат, което си е лимонче на сиропче
или вомитосхийл - хомеопатични капки или свещички

И двете ми действат много бързо

# 242
  • От Луната
Йоли, според мен не си права за пакетите. ЖК по ЗК е крайно недостатъчна. Само за да пускаш ПКК/урина/МБ всеки месец ще ти се възвърнат парите. За прегледите на УЗ пък да не говорим  Peace
Кристи, така е, ама в пакета няма нищо ... аз всеки месец пускам ТСХ, ПКК, коагулация, сега имам белтък, стерилана урина, МБ, желязо и каквото добави Сигридов. Нищо от това не минава по каса, а тези неща които ги има в пакета ги прави Сигридов така или иначе.
То аз пакета съм го платила многократно вече  Joy
Едно 400лв на месец си отиват за това, със или без пакет  Crazy
Магнетик, прекрасна Бебешочкова  Hug Hug Hug
Блинк, всичко се мени с часове. Не знаеш какви ще са ти нуждите по време на бременност. Всеки преглед има нова и нова динамика, терапия и изследвания. Нищо не може да се предвиди ... за съжаление Sad , но да сме живи и здрави, скоро и вие да ги мислите тези неща Praynig . Аз като един щраус, не вярвах, че ще ми дотрябва подобно нещо и съм страшно неподготвена, почти бях сигурна че аз няма да забременея скоро Sad. Просто така се случи, че имах голям проект, и така платих ин витрото ... иначе фонда Sad. Абе много пари литнаха последната година, петцифрена сума, но си струваше всеки лев!!! И не съжалявам и за миг. Сега малко по-трудно напасвам нещата, но както казвате имам си Сигридов и док ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на никой друг нямам и наполовина доверие, колкото на тях.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:55 от ♥Синеока♥

# 243
Не мога да отворя линка с пакета, но моят пакет в Надежда за 450лв. си изби парите отвсякъде.
По ЗК има ли тонове включени?

# 244
  • София
по зк няма тонове....

А моя пакет във Вита не беше точно пакет, т.е. не включваше определени неща, а всеки месец като ходих на ЖК лекарката преценяше какво да ми се пуска и прави и всяка цена на услугите се изчисляваше с 30% отсъпка от реалната цена на същите услуги и се приспадаше от парите в пакета, нещо като предплатена услуга, от която харчиш с намаление.
Правихме всеки месец ПКК, црп, утайка, урина, КЗ. Отделно 2 пъти имах - единия път ентерококи, другия път гъби и освен техните МБ се правеха и контролни, както и последната преди раждането.
Естествено тези хив, васерман, кръвна група, както и цитонамазка, ФМ, ежемесечните ехографии, допълнителни ехографии, тоновете. Накрая имах болки в дясно - от пакета ми мина и прегледа при нефролог и хирург (мислиха, че може да е апандисит).
И след всичко това накрая ми бяха останали 50лв от пакета, които ми ги приспаднаха от раждането Simple Smile

Имаше опцията ако ми свърши пакета, останалите неща, които ще са нужни да си ги плащам с 25% отстъпка.

# 245
Ами значи, само тоновете да сметнем, са поне 8 седмици по около 20лв. (горе-долу така се движат като пари) +/- още 3 (щото може да се наложи извънредно), половината ми пакет е изплатен.
Така че помисли си пак, Йоли. Сигридов не е Всевишния. Излиза в отпуски, претоварен е, не ти е на разположение постоянно. А и държи доста добра цена за доплер! 80лв. е все пак. Аз плащам 40 за същото нещо. То и затова всъщност само три пъти ходих при него, основно за добавките да си говорим.

# 246
  • От Луната
Няма да се отвори, явно е реклама и нещо поврежда линка Sad
Все едно, нищо няма ...

Брайда, ще проуча, звучи ми добре и не е чак толкова далече  Mr. Green Благодаря!

Кристи, ама в този пакет няма такива неща ... какви пакети ползвате не знам, но в този си е описано точно какво има и тези тонове ще си ги заплатя така или иначе ...

Пак се извинявам, че оспамих темата Sad
Дано все пак е помогнало инфото на някой  Hug

# 247
Йоли, през телефона съм и няма как да пратя линк на моя. Но в общи линии - 450лв., които се плащат на два пъти (при записване и после 24та седмица). Дори и да не можеш веднага да платиш, те си ти стоят като задължение и ги оправяш впоследствие. Аз лично понякога забравям да мина през касата  Embarassed

От началото досега, съм плащала само Б12, Д и други щуротии, които съм самоназначавала като изследвания. Ходя всяка седмица на УЗ, всеки месец пускам кръвна, урина, МБ, сега си ми вървят и тоновете. Феталните и доплерите не са ми включени, НО! апаратурата при ЖК е достатъчно добра, за да се следи кръвотока. Тоест, мога да си спестя доплерите спокойно. 

# 248
Блингче, предпочитам да съм така и да не качвам, отколкото да ми се яде и да се ограничавам  ooooh!

Така поне детето расте, мама слабее - всички са доволни  Laughing

При нас има пакети само в частната болница, пък аз там не искам да ходя, защото им нямам доверие  ooooh! Варианта е само допълнителното здравно осигуряване, което аз обмислях от няколко години и така и не направих, ама за второто ще знам и като почнем опитите отивам и си го плащам и няма да ги мисля  Rolling Eyes

# 249
Направи го още сега, според мен. Връщат пари при раждане. Уника примерно е 1200лв. Заслужава си.

# 250
Магнетик щом на теб ти е добре Sunglasses Аз пък си мечтая да кача някое кило покрай това Rolling Eyes
Какви пакети какво чудо. Тези суми ще ми покрият сигурно само 5-6 прегледа при моя док като знам какви са му цените ooooh! А пък минимум поне 2 пъти месечно ще трябва да го посещавам. Отделно Сигридов, отделно лекарства, изследвания и какво ли не. Изобщо не ми се смята ooooh! Да доживее до там и да не фалираме първо от опитите.

# 251
Направи го още сега, според мен. Връщат пари при раждане. Уника примерно е 1200лв. Заслужава си.

не става разпитала съм, до два месеца след сключването нямам право да го ползвам и в рамките на 9 месеца не трябва да забременявам от сключването и то точно за Уника  Whistling  Абе ще е за второто то се е видяло от много мислене и чакане  Tired

Блинг, за това ако искаш проучи допълнителното здравно осигуряване, поне имаш време да го направиш  Peace

# 252
  • София
мен уника така ме прецакаха с лапарото, че си спрях договора, много им се ядосах...  Confused  Twisted Evil
Иначе и аз си го направих с цел да ми покрият раждане и проследяване.

# 253
Хм, това са някакви безумни изисквания. И аз ще го проверя  Thinking

# 254
Хм, това са някакви безумни изисквания. И аз ще го проверя  Thinking

Аз преди се занимавах със застраховки и сега правя на познати, чрез предният ми работодател и така ми обясниха и от офиса ни и от този на Уника във Варна  Peace Ако не ти е проблем и провери ще ми е интересно дали тука тия пак не са в час както винаги  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт